Mike Novogratz meglepő Dogwifhat (WIF) felhívást tesz közzé

-

Mike Novogratz, a Galaxy Digital vezérigazgatója és a kripto befektetések egyik kiemelkedő alakja nemrég egy közösségi média poszttal keltett érdeklődést a Dogwifhat (WIF), egy mém érmével kapcsolatban a Solana blokkláncon.

A posztjában Novogratz jelezte, hogy szeretne vásárolni a tokenhez kapcsolódó árucikkeket, amelyeken egy kötött kalapot viselő Shiba Inu látható.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felhívás a Dogwifhat 2023 novemberében történt megalapítása óta tartó meteorikus emelkedése közepette érkezett.

Mike Novogratz,
Forrás: X

Az eredetileg egy cuki kis kutyát sapkával díszítő kép iránti játékosan tisztelgésként indított mém érme értéke a gyakorlatilag semmiről 4,88 dollárra ugrott az egekbe.

Piaci kapitalizációja lenyűgözően 2,53 milliárd dolláron áll, amit a 250 millió dollárt elérő kereskedési volumen is alátámaszt.

A héten előzőleg a befektető nyilatkozott, kiemelve a mémérmék növekvő szerepét a kriptopénzpiacon. Megállapította, hogy egyre nagyobb befolyásuk van, mint befektetési eszközök és mint kulturális jelenségek.

Novogratz konkrétan a WIF-et említette, más népszerű mémérmékkel együtt, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, amelyek együttesen uralják a mintegy 60 milliárd dollárra becsült szektor értékét.

A Dogwifhat (WIF) termékek iránti közelmúltbeli érdeklődés egy szélesebb körű tendenciát tükröz, amelyben a digitális eszközök nemcsak pénzügyi befektetésekként, hanem a kulturális kifejezés és a közösségi elkötelezettség szimbólumaiként is szolgálnak.

Novogratz felhívása aláhúzza a digitális pénzügyek fejlődő területét, ahol az olyan nem hagyományos eszközök, mint a mémérmék egyre fontosabb szerepet játszanak a befektetői portfóliókban és a populáris kultúrában egyaránt.

Olvastad már? A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!