A kriptopiac eltolódik a medvés terület felé, mi lehet a következő a Litecoin és a Polkadot (DOT) számára?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac nemrégiben medvés irányba fordult, ami aggodalmat kelt a befektetők körében.

A kereskedők a vezető digitális eszközökre, a Litecoinra (LTC) és a Polkadotra (DOT) gyakorolt hatásokon töprengenek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Algotech (ALGT) előértékesítése eközben felkelti az érdeklődést a kriptokereskedés és -befektetés fejlődése iránt.

A Litecoin (LTC) kripto bikás eltérést mutat: Lejtmenet vége?

A Litecoin (LTC) bikás divergenciát mutat, ami a jelenlegi csökkenő trend lehetséges végét jelezheti.

Ez a divergencia akkor következik be, amikor a kriptopénz árfolyama esik, az oszcillátor csökken, a hálózati aktivitás azonban nő, ami a hangulat megváltozására utal.

A Santiment Litecoinra (LTC) vonatkozó adatai azt mutatják, hogy az LTC-vel interakcióba lépő egyedi címek száma figyelemre méltóan megugrott, az elmúlt héten 704 000-re emelkedett. Ez az emelkedés éles ellentétben áll a májusban regisztrált 345 000 aktív címmel.

A megnövekedett Litecoin (LTC) hálózati aktivitás a piaci résztvevők dinamikus részvételére utal a kriptovalutával kapcsolatban, ami egy lehetséges lendületváltásra utal.

A Litecoin (LTC) 4 órás grafikonjának Relatív Erősség Indexe (RSI) a túladott terület felé közelít, ami az érme potenciális túladott fázisára utal.

Történetileg, amikor a Litecoin (LTC) eléri a túladott szintet, az gyakran indít el egy árfolyam-emelkedést, amikor a kimerült eladók helyet adnak az újbóli vevői érdeklődésnek.

Polkadot (DOT) csökkenő ék mintázatban: Felfelé ívelő trend előttünk

A Polkadot (DOT) a legjobb erőfeszítései ellenére is megérezte az általános piac közelmúltbeli visszaesésének hatását.

A június 14-i aktuális adatok szerint a Polkadot (DOT) ára 6,37 dolláron áll, ami jelentős, 10%-os csökkenést mutat az elmúlt héten, és jelentős, 88,2%-os zuhanást mutat a 2021 novemberi csúcshoz képest.

Mindezek ellenére a kriptoelemzők a Polkadot (DOT) technikai elemzésén keresztül látnak egy reménysugarat.

A DOT 12 órás grafikonján egy ereszkedő ék mintázatot fedeztek fel, ami egy lehetséges emelkedő trendre utal.

Ez a különleges minta, amely az összefutó lefelé irányuló trendvonalakról ismert, a medvés lendület potenciális gyengülését jelzi, ami potenciálisan bullish kitörést indíthat el.

Ha sikerül kitörnie a Polkadot (DOT) árfolyamának ebből a trendből, akkor a szakértők szerint az értéke hamarosan 11-12 dollár körüli szintre ugorhat.

Egy másik elemző továbbá kiemelte a potenciális 43,61%-os felfelé irányuló elmozdulást, amely a 9,50 dollár közelében lévő 0,618 Fibonacci retracement szintet célozza meg, attól függően, hogy a Polkadot (DOT) kiszabadul-e a jelenlegi kereskedési tartományból.

BitMart az Algotech (ALGT) listázására: A láthatóság növelése

Az Algotech (ALGT), egy decentralizált algoritmikus kriptokereskedési platform, amely élvonalbeli technológiák és automatizálás révén igyekszik átalakítani a kereskedés és a befektetés világát. Az előzetes értékesítés során elképesztő 7,2 millió dollárt gyűjtött össze, a tokenje 0,08 dolláros árával.

Az Algotech (ALGT) nemrégiben 1,2 millió dolláros stratégiai befektetést eszközölt H100 GPU-kba, hogy növelje AI-motorjának sebességét, pontosságát és képességeit, ezzel is demonstrálva a csúcstechnológia iránti szilárd elkötelezettségét.

Ezenkívül a BitMart kriptotőzsde nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan az Algotech (ALGT) tokent is listázni fogja, ami potenciálisan növelheti a projekt láthatóságát és likviditását.

A platform célja, hogy a kereskedőket élvonalbeli algoritmusok, robusztus technikai infrastruktúra és fejlett kockázatkezelési stratégiák révén képessé tegye a kereskedőkre.

Az Algotech (ALGT) arra törekszik, hogy algoritmikus kereskedési lehetőségek sokszínű választékát nyújtsa, beleértve a lendületes kereskedést, az átlagos visszafordulást, a kitörési kereskedést és az arbitrázslehetőségeket, a kereskedési preferenciák széles körére szabva.

További információk:
Látogasson el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozzon az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!