Tarolnak a Telegram kriptojátékai

-

A Telegram üzenetküldő alkalmazáson futó kripto-játékok mostanában nagy lendületre tettek szert, amit a Notcoin jelentős kereslete és az év elején történt hatalmas token bevezetése ösztönzött.

A Notcoin hamarosan lezárja a tokenigénylést a játékosok számára, miközben a projekt következő lépései is kezdenek formát ölteni.

A Notcoin airdrop igénylése a játékosok számára június 16-án, vasárnap ér véget, egy hónappal azután, hogy a NOT token elindult a The Open Network oldalon.

A NOT azonnal 2024 legnagyobb játék token debütálása lett az induláskor, meghaladva az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, mivel játékosok milliói igényelhették a játékért járó jutalmakat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azóta azonban csak nőtt, és a június eleji árfolyam-emelkedés a tokent a 2 milliárd dolláros piaci cap fölé és a 60 legjobb kriptovaluta közé repítette.

Még a NOT és a tágabb játék token piac változékonyabb néhány hete közepette is, a Notcoin 57%-kal emelkedett az elmúlt 14 napban a CoinGecko adatai szerint.

A Notcoin játékosok a év eleji „bányászati fázisban” még mindig igényelhetik a tokenjeiket a Telegram mini alkalmazáson belül, és választhatnak, hogy elküldik-e őket egy tőzsdére, kiveszik-e őket egy saját pénztárcába, vagy a Notcoinon belül stake-elik őket, hogy potenciális jövőbeli előnyöket és jutalmakat szerezzenek.

„A nem igényelt tokenek egy része a jövőbeli fejlesztéseket fogja finanszírozni, a többi pedig elégetésre kerül” – nyilatkozta korábban a fejlesztő Open Builders.

A csapat szerint, ha látsz egy „OK” emojit a Notcoin mini alkalmazáson belül, akkor ez azt jelenti, hogy te igényelted a tokenjeidet – akár kifizetéssel, akár stake-eléssel.

Telegram
Forrás: X

A Notcoin azt mondja, hogy közel 2,5 millió on-chain tulajdonosa van azon a „több millió emberen” túl, akik a swapok révén tettek szert a kriptovalutára.

Azok a játékosok, akik stake-elik a tokenjeiket a játékban, a következő hónapban felhasználói szintemelkedést kapnak, míg a Notcoin szerint az új felhasználók, akik stake-elni szeretnének, „a jövő héten magasabb szinteket kaphatnak”.

A magasabb szintű játékosok végül több tokenszerzési lehetőséghez és jutalomhoz jutnak majd hozzá, ahogy a játék idővel bővül.

A Notcoin alapvető játékmódja még nem tért vissza, mivel április 1-jén leállították az airdrop előtt, azonban a csapat azt mondta, hogy tervezi, hogy visszahozza ezt – és más játékokat is bevezet, mivel célja egy Netflix-szerű platform létrehozása a közösségi játékok számára.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A játék azonban passzív kripto kereseti lehetőségeket kínált más projektekkel való partnerségek révén.

Miután a Notcoin mintegy 35 millió játékost gyűjtött össze, és hatalmas token bevezetést indított, más Telegram-alapú játékok is hasonló tervekkel követték a példáját. Az eddigi legnagyobb a Hamster Kombat, amely egy kriptotőzsde vezérigazgató-szimulátor.

A Hamster Kombat pénteken azt állította, hogy már 150 millió Telegram-játékost gyűjtött össze a kriptointegráció előtt, miközben a közösségi média fiókjai is ugrásszerű növekedést mutatnak.

Most a Telegram minialkalmazások Yescoin és TapSwap hasonlóan tervezi a tokenek bevezetését a The Open Networkön, ahogyan azt csütörtökön bejelentették.

Mindeközben úgy tűnik, hogy a The Open Network és a hozzá tartozó Toncoin (TON) is profitál a növekvő figyelemből.

A TON pénteken késő este 8,25 dolláros új történelmi csúcsra ugrott, és most a piaci tőkeérték alapján a top 10 legnagyobb kriptovaluta között van.

Olvastad már? A jegybankok 94%-a saját digitális valuta bevezetésén dolgozik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

A BlastUP idén nyáron átlépheti az 1 dolláros határt? A befektetők óvatosak a NOT, RNDR és a NEAR tekintetében

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, várva a következő bikafutást. Az altcoinok jó belépési pontokat kínálnak, a nagyobb kitörésre való felkészültség jeleit mutatják. Közülük néhány token, mint a NOT,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!