A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

-

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt.

A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes kapcsolódó token néhány hónapon belül elképesztő növekedést mutat majd.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ilyen előrelépések arra kényszerítették a kripto befektetőket, hogy az Ethereum hálózaton működő ígéretes tokeneket keressék. Íme az általunk ajánlott Ethereum tokenek, amelyekkel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz.

1. RCO Finance (RCOF)

Az RCO Finance egy egyedülálló, kripto AI decentralizált pénzügyi (DeFi) kereskedési platform, amely potenciálisan átalakíthatja a kriptotérséget.

Az RCOF az AI és a gépi tanulás segítségével segíti az ügyfeleket a gyors befektetési döntések meghozatalában és automatizálja a befektetési eljárásokat.

A platform a natív Ethereum token, az RCOF révén számos funkciót kínál, többek között valós eszközkereskedelmet, negyedéves osztalékokban megjelenő passzív jövedelmeket és a tokenek birtoklásától függő, többszintű alapú ajándékokat.

A token a protokollokról való szavazáson keresztül a platform növekedését is biztosítja.

Az Ethereum token előértékesítése jelenleg is zajlik, a token ára 0,0127 dollár/token.

A több mint 24 millió eladott token és a több mint 300 000 dollárnyi összegyűjtött pénzösszeggel ez a token jelentős felhajtást generált.

A korai befektetők magas megtérülést (ROI) élvezhetnek, akár 3000%-os potenciális nyereséggel.

ethereum

2. Uniswap (UNI)

Az Uniswap egy DEX protokoll, amely az Ethereum környezet egyik legjelentősebb résztvevőjének tekinthető. Az Uniswap döntése, hogy megbízható kereskedést kínál minden felhasználójának, decentralizálta a koncepciót, elősegítve a nagyobb kereskedési volumeneket.

Az UNI Ethereum token már most emelkedő tendenciát mutat, és a DeFi iránti növekvő kereslet és az Uniswap (UNI) általános kihasználtsága miatt a várt szintet is túl fogja lépni.

A Simpleswap friss árfolyam-előrejelzése szerint az UNI 2024-ben eléri a 13,2 dollárt, 2025-ben a 28,5 dollárt, 2026-ban az 50 dollárt, 2030-ban a 75,5 dollárt, 2050-ben pedig a 135 dollárt.

3. Non-Playable Coin (NPC)

Az NPC token egy Ethereum token, amely az Ethereum blokkláncra épül a jelenleg népszerű internetes mémekkel.

Ez a Transform dApp által létrehozott Transform dApp első, 1:1 arányban konvertibilis namecoin-NFT hibridje. Az NPC-t az Ethereum (uniswap) és a Coinbase Layer-2 elővételi bázisán (uniswap) jegyzik.

Jelenleg az NPC 0,02737 dolláron áll, ami 17,4%-os 24 órás növekedést jelent 3,66 millió dolláros 24 órás volumennel. Az Ethereum token hatalmasat emelkedett.

A legmagasabb csúcspontja 0,02838 dolláron van, amit mindössze két napja ért el. Az elmúlt héten 78%-kal, az elmúlt hónapban pedig 335,6%-kal emelkedett az árfolyam.

Az RCO Finance (RCOF) mennyivel jobb, mint az UNI és az NPC?

Az RCO Finance (RCOF) a legmodernebb AI és ML-alapú platformja révén különbözik az Uniswaptól (UNI) és az NPC-től, amely kiküszöböli az emberi beavatkozást, és gyorsabb, pontosabb befektetési döntéseket biztosít.

A többi Ethereum-tokennel ellentétben az RCOF egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül valós eszközökbe fektessünk be, és élvezzük az alacsony kamatozású hitelfelvételi és hitelezési kamatokat.

A platform emellett valós idejű, AI-alapú piaci előrejelzéseket biztosít a robot-tanácsadóján keresztül, testreszabható kereskedési stratégiákat, automatizált piackészítést és fejlett származékos hozzáférést.

Az RCOF azzal is kiemelkedik, hogy nincs KYC-követelménye. Globális hozzáférést tesz lehetővé a bankkártyákhoz földrajzi korlátozások nélkül, és akár 50-szeres tőkeáttételt biztosít, ami elérhetővé és előnyössé teszi a kezdők és a tapasztalt kereskedők számára.

A kiterjedt tokenizálási lehetőségekkel a felhasználók magas hozamot érhetnek el az RCOF tokenek feltétezésével, és valós idejű piaci lefedettséget szerezhetnek, ami tovább fokozza a befektetési élményt.

Az RCOF tokenomikája biztosítja a projekt hosszú távú fenntarthatóságát és a közösség elkötelezettségét, a pump-and-dump forgatókönyvek megelőzése érdekében likviditást zárolva.

Legyen kriptomilliomos az RCOF segítségével

A DeFi protokollok növekvő elfogadása és az Ethereum tokenek iránti növekvő érdeklődés az RCOF-et rendkívül jövedelmező befektetéssé teszi.

A jelenlegi 0,0127 dolláros előértékesítési árral a token szakaszos növekedésre van beállítva, ami a végső szakaszban 3000%-kal is növekedhet.

Az Ethereum token várható induló ára 0,4 és 0,6 dollár között van, ami nagyszerű korai befektetési lehetőséget jelent. Jelentős befektetésekkel az RCOF 2024-ben kriptomilliomossá tehet.

Miért várjunk tehát? Használd ki ezt a korai lehetőséget az RCOF-be való befektetéshez, és helyezkedj el magas hozamra az egyre növekvő kriptopiacon. Te lehetsz a következő kriptomilliomos 2024-ben!

További információkért az RCO Finance (RCOF) előértékesítéséről:
Tovább az RCO Finance előértékesítésre
Csatlakozz az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!