Mi történt ma a bitcoinnal, és mik a kilátások?

-

Hihetetlen, mi történt ma reggel: nemcsak a való világban, de a kriptoszférában is kisütött a nap. A már hosszú ideje 4000 dollár körül mozgó bitcoin újra életre kelt.

Olvastad már? Az SEC tovább halogatja a Bitwise és VanEck bitcoin-ETF döntést

Bár az előrejelzésekből nem derült ki, a kriptopénz mégis képes volt pár óra leforgása alatt nagyjából 500 dollárral növelni érménkénti árát.

Mindez azt jelenti, hogy napi szinten nagyjából 13 százalékos növekedést tapasztalt a piac.

Éjszaka még csak 4150 dolláron álltunk, reggelre pedig elértük a cikk írásakor is aktuális 4700 dolláros szintet.

Ezzel áttörte azt a 4200 – 4500 dolláros ellenállási intervallumoz, amely már az év kezdetétől akadályozta a további mozgásokban. Most itt az idő, hogy meglovagolja a hullámokat. Ha mindez sikerül, az egy rendkívül erős támogatás lenne a jövőre nézve.

Forrás: kryptomagazin.sk
Vigyázz Bartra!

Természetesen továbbra is fennáll annak a lehetősége, hogy a bitcoin egy hét múlva újra zuhanórepülésbe vált át, és a kulcsintervallum alá esik.

Ezt hívjuk Bart-formációnak, amely a népszerű Simpsons-szereplőről kapta a nevét. Akkor következik be, ha az árak hirtelen ugrása után a nagy játékosok fokozott értékesítésbe kezdenek.

Egy ilyen eseményre igencsak vigyázni kell, mivel komoly károkat okozhat a piacon.

A cápák egy hétig csendben értékesítenek a magas árakon, majd lavinát indítanak, amely akár 30-50 százalékos árfolyamcsökkenést is eredményezhet.

Jövőbeni kilátások – véget ért a medve trend?

A bitcoin – technikai szempontból – hosszú távon csökkenő tendenciát mutatott. A múltban az ilyen trendek mindig masszív kiárusításokkal kezdődtek.

Ez történt 2018 novemberében is, amikor 6500 dollárról 3200 dollárra estünk.

A mai hír elképesztő, egy kis szerencsével pedig a mai reggel kitűnő jelképe lehetne a trendfordulásnak.

Persze vigyázzunk a túlzott optimizmussal! Ne felejtsük el a tőzsdén kihasználni a stop-loss szolgáltatást. Még semmi sincs eldöntve.

Sokak szerint 2019 a konszolidáció éve lesz. Még felettünk van az 5800 – 6500 dolláros ellenállási intervallum, amelyet egyáltalán nem lesz könnyű áttörni.

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:
BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!