Mennyit érhet a jövőben a bitcoin? – Jóslatok 3. rész

-

Mai cikkünkkel befejezzük rövid minisorozatunkat, amelyben azzal foglalkoztunk, milyen árat jósolnak a jövőben a bitcoinnak. Néhol talán úgy tűnhetett, hogy képzelődnek azok a személyiségek, akik kifejtették véleményüket.
Ma azonban elsősorban azokra koncentrálunk, akik a legóriásibb, legőrültebb, és legkevésbé valószínű jóslatokkal álltak elő. Rengeteg nullát, és híres emberek annál is több érdekes véleményét figyelhetjük meg. Vajon hogyan vélekedik a bitcoin jövőjéről Tim Draper, Cameron Winklevoss vagy John McAfee?

Trace Mayer – 115 000 dollár

A különösen árucikk-befektető, de ugyanakkor bitcoinrajongó úgy nyilatkozott, szerinte a lenagyobb kriptovaluta 115 000 dollárt fog érni. Elmondása szerint ott egy maximumot ér majd el, amelyet a „Mayers-Multiple approach-nak” nevezett saját átszámításának segítségével számolhatott ki. A BTC kitartó támogatója úgy véli, hogy egy szép bikafutamra kell számítanunk. Ez azonban mai cikkünk legalacsonyabb összegű jóslata.

Tim Draper – 250 000 dollár

A férfi, aki azzal vált híressé, hogy gyakran használja a BTC-t fizetési eszközként (egy kávéért vagy egy hamburgerért), valóban merész elképzelésekkel rukkolt elő. A 2022-es év végéig 250 000 dollárt jósol egy bitcoinért. Tim Draper jóslata 2018-ban ugyanez volt, így nyilvánvalóan a mai napig kitart mellette.

Cameron Winklevoss – 320 000 dollár

Ikertestvérével, Tylerrel együtt a Winklevoss-fivérek kétségkívül a kriptográfia világának legfontosabb emberei közé tartoznak. A Gemini alapítói úgy vélik, hogy egy bitcoin ára akár a 320 000 dollárt is elérheti. Azonban ennek a jóslatnak a beteljesülésére szélesebb időkeretet képzeltek el, ugyanis úgy gondolják, hogy 10-20 éven belül fog csak megtörténni. Másrészt azzal érvelnek, miszerint meg vannak győződve arról, hogy ez be fog következni, és ezért nem relevánsak a jelenlegi ármozgások.

John Pfeffer – 700 000 dollár

Most következik a két talán legőrültebb jóslat. Ha azonban te is úgy gondolod, hogy valóban a bitcoin lesz az első vagyoneszköz, amely helyettesíti az aranyat (úgy, ahogy ebben John Pfeffer is hisz), akkor természetesen egy ilyen összeg reálisnak tűnhet számodra. Bár John Pfeffer csak 1 százalékban hisz a beteljesülésében, úgy gondolja, hogy a bitcoin nemcsak az aranyat helyettesítheti, hanem tartalékvalutává is válhat. Valószínűleg akkor léphetnek majd fel a legnagyobb áremelkedések.

John McAfee – 1 000 000 dollár

Nyilván mindannyian számítottatok erre – John McAfee legendás jóslata és ezzel párhuzamos fogadása a kriptográfia világában jól ismert. McAfee szerint a 2020-as év végéig egy BTC 1 000 000 dollárba fog kerülni. Ha ez nem így lesz, „megeszi saját nemiszervét”. Jelenleg azonban úgy tűnik, John McAfee elkezdheti kigondolni „saját specialitásának” receptjét.

Olvastad már? Mennyit érhet a jövőben a bitcoin? – Jóslatok 2. rész

Befejezés

Tehát ezek a legőrültebbek a kriptovalutával foglalkozó jóslatok közül. Természetesen csak a bitcoinról volt szó ezen sorozatunkban, hisz továbbra is ez a legjelentősebb kriptopénz, amelyet aktuális ármozgásai is bizonyítanak.
Az azonban, hogy mennyit érhet majd a jövőben, egyelőre nagyon kiszámíthatatlan.
Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!