Mémekkel a millióig: A mém érmék, amiket nem szabad figyelmen kívül hagyni

-


Vendégbejegyzés


Ki ne szeretne milliomos lenni? A mém érmék történelmileg az egyik legjobb módja ennek elérésére.

A legjobb versenyzők, például a Bonk, a Meme Moguls, a Honk és a Dogecoin mind a befektetési dollárokért versengenek, ezért nagy kérdés, hogy hova tegyük a pénzt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Könnyen lehet, hogy a megfelelő mém érme egy névleges befektetésből hatalmas vagyonra tehet szert.

Korábban már megtörtént. Újra meg fog történni. A mém érme milliomos receptjeinek vizsgálata megmutatja, hogy a mém érmék hogyan kerestek maguknak pénzt.

Bonk – A sztárság felé vezető út ugatva

A Solana ajándéka 2023 karácsonyán sokakat meglepett. Az ingyenes airdropként adott Bonk-ot sokan figyelmen kívül hagyták, az értéktelen mémérmék kategóriájába sorolva.

Amíg a Bonk hatalmas növekedésével nem került a címlapokra!

Közel egy évig szunnyadt a kriptotőzsdéken, amikor a Bonk megugrott és a sztratoszférába emelkedett.

A Bonk milliomos receptje:

Egy 500 dolláros befektetés a Bonkba a tavalyi tavaszi pünkösdkor a csúcsra érve karácsonykor egymillió dollárt hozott volna.

Meme mogulok: A mém alapú kriptotőzsde előzménye vonzza a befektetőket.

A Meme Moguls egy új, mém alapú kriptotőzsde, amely jelenleg előértékesítés alatt áll.

A Meme Moguls lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mémekkel kereskedjenek egy gyors és szórakoztató tőzsdei stílusú kriptotőzsdén.

A Meme Moguls milliomos receptje:

Az elemzők szerint a Meme Moguls egy évvel az indulás után 100x fölé fog robbanni. 10.000 dollárból egy év alatt egymilliót lehet keresni – és ez még csak a kezdet.

Miután a Meme Moguls több mint egy a számos mémérme közül, hanem egy tényleges, működő kriptotőzsde, a hosszú távú potenciál hatalmas.

Pepe bohóc – Dudáljon, ha szereti a milliókat!

A Pepe bohóc – közkedvelt nevén Honk – célja az volt, hogy Pepe, a béka nyomdokain haladjon, és fiúk, ez valaha is sikerült!

A Honk egy ERC-20-as token, amelyet tavaly márciusban indítottak útjára. Rögtön a semmibe zuhant – az eladók nagy bánatára. A Honk január közepén felemelkedett a rekordlistára, amikor begurította a dollárokat.

A Honk milliomos receptje:

Egy szeptemberi 14.000 dolláros befektetés egy kriptotőzsdén egymillió dollárt hozott volna a Honk januári csúcsán.

Jóval drágább befektetés, mint a Bonk, de még így is bizonyítja, hogy a mémérmék milliomosokat tudnak gyártani.

Dogecoin – a nagy kutya még mindig ugat

A Dogecoin a mémérmék OG-je, aki a valaha látott legjelentősebb hozamokért felelős.

Noha a Dogecoin valószínűleg nem fog ismét ugrásszerűen növekedni, a Dogecoin még mindig izgalmas mémérme esettanulmányt nyújt.

Mikor a Dogecoin megjelent a kriptotőzsdéken, szó szerint semmit sem ért, most pedig egy top 10-es érme.

A Dogecoin milliomos receptje:

A Dogecoin 2017 májusában 0,001 dollárt ért. Eltartott egy darabig – egészen pontosan négy évig -, de az akkori 1300 dollár 2021 májusában már menő egymillió dollárt hozott volna a Dogecoin.

Következtetés

A mémérmék sok milliomost képesek és tettek is milliomossá, amint azt a Dogecoin, a Bonk és a Honk esettanulmányai is bizonyítják.

Lehet, hogy már túl késő hasznot húzni ezekből a mémérmékből, de a Meme Moguls kriptotőzsdei előértékesítése kiváló lehetőséget kínál arra, hogy egy névleges befektetésből életet megváltoztató vagyonra tegyünk szert.

A Meme Moguls jelenleg az 5. előértékesítési fázisban van, a tokenek 0,0036 dollárért kaphatók. Az okos befektetőkre milliomos státusz vár!

Meme Moguls

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Óriási növekedés a Shibarium hálózati aktivitásában

Az elmúlt hétvégén a Shibarium hálózat jelentős növekedést tapasztalt a tranzakciók számában, 441%-os emelkedést érve el. Az adatok szerint az aktivitás szombaton szó szerint az...

Minek köszönhető az Ethereum szép teljesítménye?

Az Ethereum natív tokenje, az eth, a tegnapi nap során mintegy 4,5%-kal nőtt, és június 19-én elérte a 3550 dollárt. Meglepő módon a fő hajtóerő...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.21.

Prémium Solana Annak ellenére, hogy a kanadai kriptoeszköz-kezelő "3iQ" új Solana ETF-et kérelmezett Kanadában, a SOL árfolyama ezen a héten továbbra is negatív árfolyammozgást mutatott. Ez kiemeli a...

Fantom (FTM) árfolyam elemzés 06.21.

Prémium Fantom (FTM) Miközben a mémérmék rallyja megnyugszik, a szélesebb piacon a különböző szegmensekből származó altcoinok kerülnek a középpontba. Az AI tokenek mellett az Fantom (FTM) árfolyamugrása a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!