Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

-


Vendégbejegyzés


A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét.

Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket jelentős emelkedés elé állíthatják.

A 2024-ben zajló bikafutás miatt egyre nagyobb az érdeklődés, hogy ezek a játékos érmék fényesen fognak-e ragyogni a piaci fellendülés közepette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az izgalmas lehetőség új trendet indíthat el a kriptoterületen, kíváncsiságot és izgalmat keltve a befektetők körében.

A CYBRO mögé állnak a kriptobálnák, mivel a token előértékesítése az 1 millió dollár felé emelkedik.

A CYBRO egy új aggregátorplatform a Blast blokkláncon elért fokozott kriptopénzjövedelmek számára, amely az ETH és a stablecoinok nagyvonalú hozamáról híres.

A Blast ökoszisztémájában döntő szerepet játszik, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből.

A CYBRO jelenleg a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,025 dollárért futtatja, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 140%-os megtérülést biztosít.

Nyilvánvaló, hogy a CYBRO előértékesítése rohamosan növekszik a kriptoiparban, hiszen eddig közel 1 millió dollárt gyűjtöttek össze, és már 4000 tulajdonos van a fedélzeten.

Nevezetesen, minden előértékesítésben résztvevő, aki legalább 1000 dollárt fektet be a CYBRO-ba ebben a szakaszban, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje a nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után kivehetők.

Van egy pletyka, miszerint egy ETH bálna, akit vonz ez a csábító ajánlat, fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalomban, egy exkluzív Airdropban, piaci cashbackben, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Kiemelten kezeli a hozamok maximalizálását a hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozzon MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamért!

A Dogecoin (DOGE) árfolyamának áttekintése és előrejelzései

A Dogecoin (DOGE) árfolyama a 0,13 és 0,15 dollár közötti tartományban mozog. Az elmúlt héten a DOGE árfolyama 10,17%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 16,43%-ot.

Az elmúlt hat hónapban azonban 31,43%-os emelkedést mutat. A legközelebbi ellenállási szint 0,16 dollárnál, a legközelebbi támasz pedig 0,12 dollárnál található. Az indikátorok arra utalnak, hogy az ármozgás jelenleg korrekciós.

A Dogwifhat (WIF) árelemzése és jövőbeli előrejelzések

A Dogwifhat (WIF) jelenleg a 2,24 és 2,95 dollár közötti tartományban kereskedik. Az érme ellenállással néz szembe a 3,29 dolláros szinten, míg a támasz 1,87 dollárnál található.

Az elmúlt héten a WIF 19,46%-ot esett, és hasonló 19,09%-os csökkenést mutat az elmúlt hónapban. Az elmúlt hat hónapban azonban 58,53%-os emelkedést mutat.

A 43,21-es RSI és a -0,02-es MACD-szint mellett a WIF korrekciós fázisban van, ami azt jelenti, hogy az árfolyam csökken és korrigálja a korábbi nyereségeket.

A Pepe (PEPE) kripto árfolyamának áttekintése: Rövid távú emelkedés lehetséges

A Pepe (PEPE) árfolyama 0,000011 és 0,000014 dollár között mozog. Az elmúlt héten 9,51%-kal esett az árfolyama, de az elmúlt hónapban 26,30%-kal, az elmúlt hat hónapban pedig 782,81%-kal emelkedett.

Az RSI 61,05-nél, a Stochastic pedig 81,47-nél áll, ami arra utal, hogy az érme jelenleg impulzív mozgásban van.

Ha a lendület kitart, a PEPE tesztelheti a legközelebbi ellenállást 0,000016 dollárnál. Ha azonban csökken, akkor a 0,000009 dollárnál lévő támaszt célozhatja meg.

Super Trump (STRUMP) árfolyam áttekintés és előrejelzés

A STRUMP jelenleg egy 0,0137 és 0,0233 dollár közötti ársávban mozog. Az egyhavi árfolyam-emelkedése kiemelkedő, 254,38%-os, ami növekedési potenciált sugall.

Az egyhetes 23,89%-os csökkenés azonban a közelmúltbeli volatilitást mutatja. Ha a STRUMP áttöri a legközelebbi, 0,0289 dolláros ellenállási szintet, akkor tovább emelkedhet a második ellenállásig, a 0,0385 dollárig.

Ellenben a 0,0097 dollár alá történő csökkenés 0,0001 dollárig való esést jelezhet. Úgy tűnik, hogy az érme impulzív mozgásokban van, tekintettel az erős havi emelkedésre.

Következtetés

A DOGE, a WIF, a PEPE és a STRUMP kevesebb rövid távú potenciált mutat. A hangsúly a CYBRO-ra helyeződik át, amely 2024 második negyedévében indul.

A CYBRO kiemelkedik a Blast blokklánc natív hozamának használatával. A korai befektetők kedvező feltételekhez juthatnak, ha részt vesznek a CYBRO token előértékesítésében.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum (ETH) bálna ébredezik az ETH ETF indítása előtt

Egy alvó Ethereum-cím aktiválódása mindössze egy nappal a spot Ethereum ETF-ek elindítása előtt felébredt. A Whale Alert szerint kilenc év után először aktiválódott egy 977 ETH...

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!