Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

-

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette.

A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az elmúlt 48 órában több mint 171.000 TRUMP tokent adott el 414 Etherért, ami 1,44 millió dolláros bevételt jelentett, így összesen 3,7 millió dollár nyereséget realizált.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bálna 8,38 dolláros áron értékesítette TRUMP tokenjeit, a Lookonchain június 18-i X posztja szerint.

A „0x52C0” tárca TRUMP token értékesítései. Forrás: Lookonchain.

Ha figyelembe vesszük a bálna portfólióját, 28%-a még mindig TRUMP tokenekben van, ennek értéke 372.000 dollár.

A legnagyobb részesedés azonban a BasedAI (BASEDAI) tokenben van, amely jelenleg 921.000 dollárt ér, és a tárca 71%-át képezi.

A „0x52C0” tárca tartalma. Forrás: LookOnChain.

A bálnatárca június 2-i csúcspontjának értéke 7,53 millió dollár volt, a CoinStats adatai szerint.

Miért van lent a TRUMP?

A bálna éppen akkor kezdte el realizálni a nyereségét, amikor a TRUMP token áresése megkezdődött.

A mémcoin több mint 37%-ot esett a heti grafikonon, a CoinMarketCap adatai szerint.

A Trumphoz kapcsolódó kriptovaluták árfolyamának csökkenése között szerepelnek azok a pletykák is, miszerint Donald Trump csapata hivatalos tokent indított a Solana blokkláncon.

TRUMP/USDT 4 órás grafikon. Forrás: CoinMarketCap.

A Pirate Wires egy június 17-i X bejegyzésében állította, hogy a TrumpCoin (DJT) nevű tokent Trump 18 éves fia, Barron kezeli.

Trump csapata azonban nem erősítette meg a token bevezetését, és a blokklánc adatszolgáltató cégek, mint a Bubblemaps szerint a DJT nem kapcsolódik az elnökjelölt hivatalához.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Pirosban a mémcoin, más bálnák is érzik a bajt

A piac egészére kiterjedő memecoin eladásra – amely során néhány legnépszerűbb mémcoin token jelentős értékcsökkenést szenvedett el – a többi jelentős tulajdonos is felfigyelt.

A vezető mémcoinok, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, 13%-kal és 18%-kal estek a napi grafikonon, míg a Pepe 13%-kal, és a Solana alapú Dogwifhat (WIF) több mint 20%-kal.

Vezető mémcoinok piaci kapitalizáció szerint. Forrás: CoinMarketCap.

A mémcoinok teljes piaci kapitalizációja 9,4%-kal csökkent 46,6 milliárd dollárra az elmúlt 24 órában, míg a kereskedési volumen 79%-kal nőtt 6,25 milliárd dollárra.

Más TRUMP-tulajdonos bálnák is felfigyeltek a csökkenésre, és elkezdték realizálni a nyereséget. A „0x35D1” azonosítóju tárca 648.000 dollár profitot könyvelhetett el, míg a sighduck.eth kereskedő több mint 1500%-os nyereséget, 1,88 millió dollárt realizált.

Olvastad már? Véget ért az altcoin tél? A Solana csártja szerint igen

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!