A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

-


Vendégbejegyzés


A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát.

A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb altcoin-piacot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az izgatottság fokozódik, ahogy a 2024-es bikafutás lendületet kap, ami arra készteti a befektetőket, hogy átértékeljék stratégiáikat.

Ez a sarkalatos pillanat jelentős piaci elmozdulások és új lehetőségek színterét teremtheti meg.

A CYBRO előértékesítése gyorsan közelít az 1 millió dollárhoz, már 25 millió token kelt el

A CYBRO egy olyan egyedülálló piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját.

A CYBRO a korai befektetőknek kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a kibontakozó CYBRO token előértékesítéshez, amely a kriptoközösségen belüli izgalom növekedésével hamarosan eléri az 1 millió dollárt.

sec

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árhoz képest, ami 140%-os bőkezű megtérülést eredményez.

A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Emellett azok, akik legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba az előértékesítés során, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy 140%-os nyereséget biztosíts magadnak.

A CYBRO token feloldja a CYBRO cashbacket, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking jutalmakat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programot.

Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheti kriptóját azáltal, hogy különböző trezorokba fektet be a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stablecoins staking számára.

A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

A Cosmos (ATOM) árfolyama nagy volatilitással oldalazó tendenciát mutat.

A Cosmos (ATOM) jelenleg a 6,82 és 7,77 dollár közötti tartományban kereskedik. Az érme az elmúlt héten 9,40%-os, az elmúlt hónapban pedig 16,98%-os esést produkált.

Az elmúlt hat hónap során az ATOM 40,36%-kal csökkent. A Relative Strength Index (RSI) 58,75, ami semleges momentumot jelez.

A 88,41-es Stochastic szint és a 0,04-es MACD szint mellett az ármozgás oldalazó trendnek tűnik, amely az impulzív és a korrekciós mozgások között ingadozik.

Az Avalanche (AVAX) kripto árfolyamának áttekintése

Az Avalanche (AVAX) jelenleg 28,24 és 32,92 dollár között kereskedik.

Az egyhetes árfolyamváltozás 13,89%-os, míg az egy hónapos változás 23,67%-os csökkenést mutat.

Az elmúlt hat hónapban az AVAX árfolyama 40,90%-ot esett. A jelenlegi ármozgás korrekciós fázisra utal, az ellenállás 35,79 dollárnál, a támasz pedig 26,43 dollárnál található.

A 10 napos egyszerű mozgóátlag 27,08 dollár, a 100 napos pedig 28,62 dollár. Az RSI 55,49, ami semleges momentumot jelez, míg a 86,20-as Stochastic potenciális túlvett állapotokat jelez.

A Polygon (MATIC) korrekciós mozgásokat mutat a piaci bizonytalanság közepette

A Polygon (MATIC) jelenleg a 0,57 és 0,67 dollár közötti tartományban kereskedik.

Az egyhetes 7,12%-os és az egyhavi 15,96%-os árfolyamcsökkenéssel az érme korrekciós mozgásokban van.

A hat hónapos árfolyamváltozás 29,74%-os csökkenést mutat. A legközelebbi ellenállási szint 0,72 dollárnál, a legközelebbi támaszszint pedig 0,52 dollárnál található.

Az olyan mutatók, mint az 59,46-os RSI és a 93,59-es magas stochastic vegyes momentumra utalnak.

Optimism (OP) kripto árfolyamok kilátásai: Potenciális fellendülés vagy további csökkenés?

Az Optimism (OP) jelenleg 1,91 és 2,26 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten 7,07%-ot esett az árfolyama, az elmúlt hónapban pedig 21,87%-ot esett.

A hat hónapos változás 24,10%-os csökkenést mutat. A legközelebbi ellenállási szint 2,43 dollárnál, míg a legközelebbi támasz 1,72 dollárnál található.

Az RSI 57,89-es értékével és a jelenlegi bikás MACD-vel az OP hamarosan elérheti az ellenállást vagy visszapattanhat a támaszról. Az ármozgás korrekciósnak tűnik.

Következtetés

Az engedélyezés megnyitja az ajtót az alternatív kriptovaluták felfutása előtt.

Az olyan érmék, mint az ATOM, AVAX, MATIC és OP rendelkeznek némi potenciállal, de rövid távon korlátozott nyereséget mutathatnak.

A hangsúly a CYBRO-ra, a Blast blokkláncon lévő egyedülálló kereseti piactérre helyeződik át.

A CYBRO 2024 második negyedévére tervezett kezdeti megjelenésével kiemelkedik a többi közül.

A korai támogatóknak lehetőségük van arra, hogy kedvező feltételekkel csatlakozzanak a CYBRO token előértékesítéséhez.

Ez érdekes lehetőséget kínál a korai fázisú projektek iránt érdeklődők számára.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!