Melyik kriptoba fektessek be? Olcsó kriptók 100x-os potenciállal

-

Ebben a cikkben megmutatjuk neked azokat a legolcsóbb kriptovalutákat, amelyeket érdemes megvenned a soron következő bikafutamra, hogy esélyed nyíljon a 100x-os hozamra.

Az átlagos befektetők mindig felkutatják az év legkedvezőbb árú kriptovalutáit, hiszen jól tudják, hogy amikor felszökik az árfolyamuk, akkor már túl sokba fognak kerülni ahhoz, hogy megengedhessék maguknak a drága befektetést.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Talán a Bitcoin erre a legjobb példa. Még 2010-ben, az indulásakor nagyjából 0,0008 amerikai dollárba került érménként.

Ha ekkor ott lettél volna a befektetők között, akkor testközelből élhetted volna át azt, hogy a token 2021 végére közel 70 000 USD-t kóstált, végül 2023-ra visszazuhant 20 000 USD-re.

Szóval bárki, aki a kezdetekkor akár csak 10 dollárt is befektetett az érmébe, és tartotta a mai napig, már bőven milliomos lenne.

Róluk valóban elmondható, hogy sikeresen fektettek bele az akkor még olcsónak számító kriptóba. 

Gondolj csak bátran úgy a jelenleg előértékesítésüket tartó érmékre, mintha egy nyertes lottószelvényt tartanál a kezeidben.

Ha te magad is kutatsz a 2024-es év legkedvezőbb árú kriptói után, akkor tarts velünk, mert most megosztunk veled egy listát a legígéretesebbekről, amelyekkel akár a 100x-os hozamot is elnyerheted.

A legjobb kriptovaluták 100x-os potenciállal

  1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Olcsó felhőbányászati kriptó
  2. Sponge V2 (SPONGE V2) – Kedvező árú mém érme rengeteg előnnyel 
  3. eTukTuk (TUK) – Olcsó, környezetbarát kriptó MI rásegítéssel
  4. Meme Kombat (MK) – Pénztárcabarát mém token 

Akkor nézzük meg őket egyenként!

1.Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Olcsó felhőbányászati kriptó

A Bitcoin Minetrix nem más, mint az a hős, aki újraéleszti a Bitcoin-bányászat kissé porosodó világát, és ezzel a lakossági befektetők előtt is megnyitja a kapukat.

A platform felhőbányászatot folytat, jelentősen csökkentve a BTC bányászat belépési korlátait, de ügyel a biztonság fokozására és a kezdeti költségek kiiktatására is.

A platform újszerű látásmódja egybefoglalja a staking és a bányászat módszereit, így leszámol a bányásziparban uralkodó monopolizációval és a kendőzetlen gátlástalansággal.

A BTCMTX tokenek megvásárlásához és lekötéséhez a felhasználóknak csupán egy Ethereum-kompatibilis pénztárcára van szükségük.

Az ökoszisztéma felülete kifejezetten felhasználóbarát, ezáltal a csatlakozók hatékonyan tudják kezelni az érméik sorsát és figyelemmel követhetik a bányászati kreditjeiket.

A Bitcoin Minetrix a hozzáférést a tokenizáció erejével biztosítja, és ezzel feleslegessé teszi bányászati vállalatoknál eddig megszokott készpénzes szerződések szükségességét. A projekt ICO-ját eddig nagy lelkesedés övezte. Ennek fő oka a megfizethetőségében rejlik, így a piacra belépni kívánó befektetők kapva kapnak a remek alkalmon.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

2. Sponge V2 (SPONGE V2) – Kedvező árú mém érme rengeteg előnnyel 

A Sponge V2 az egyik leggazdaságosabb mém érme, amelyet 2024-ben támogathatunk.

A Sponge V2 jelenlegi ára 0.000853 dollár. Cikkünk írásakor azt látjuk, hogy eddig mintegy 7,639,234.78 dollár értékben stakeltek és bridgeltek az érméből.

kripto

Azzal jó, ha tisztában vagy, hogy Sponge V1 2024. február 5-én 23:00 (UTC) órától kivezetésre került, és már csak Sponge V2 tokeneket tudsz vásárolni és lekötni az oldalon. Azok pedig, akik már rendelkeznek V1 érmékkel, hamarosan egy új szerződésben stakelhetik azokat.

A Sponge V2-t mondhatni a lekötési mechanizmusa teszi olyannyira különlegessé. Azok, akik tartják a tokenjeiket, még bónusz SPONGEV2 jutalmakban is részesülnek.

A Sponge V1 előzetes népszerűsége nagy mozgatórugója az utódja sikerének. 

A Sponge V1 tehát beharangozta utódjának, a V2 tokennek az érkezését. A Sponge V1-ről Sponge V2-re való átállás az Ethereum láncról Polygonra történő váltást jelenti.

Ez egyszerűbbé teszi majd a csapat által bevezetni kívánt P2E játék népszerűsítését is, hiszen sokkal kedvezőbb árú és gyorsabb tranzakciókat biztosít majd. Az áttérés egyértelmű célja egy biztonságos és hatékony blokklánc-környezet létrehozása. 

A kriptoelemzők sokat várnak a Sponge V2 bevezetésétől, és szerintük meglovagolhatja a  Sponge 2023-as 100 millió dolláros piaci kapitalizációját is.

Az újonnan csatlakozók a Sponge V2 tokeneket ETH, USDT, vagy MATIC útján vásárolhatják meg. A jelenleg biztosított APY 201%-os.

Bővebb információkért keresd fel a Sponge Twitter és Telegram fiókját.

Látogass el a Sponge V2 oldalára

3.eTukTuk (TUK) – Olcsó, környezetbarát kriptó MI rásegítéssel

Az eTukTuk a közlekedési szektort szeretné megújítani azzal, hogy fenntarthatóbbá teszi.

A projekt jókor időzít, hiszen a globális felmelegedés időszakában egyébként is megnőtt az érdeklődés az elektromos járművek (EV-k) iránt.

A mögötte álló csapat pedig kimondottan ügyes, a szépen haladó előértékesítési gyűjtése cikkünk írásakor már elérte a 855 ezer dollárt.

kripto

A token mostani ára 0,0265 dollár, amely igen vonzó, ráadásul mivel az ár szakaszról szakaszra nő, sürgető hatása is van.

A projekt egy saját EV járműkínálatot kíván létrehozni, természetesen töltőállomásokkal együtt.

Ha pedig ez még nem volna elég, eláruljuk, hogy egy play-to-earn (P2E) játék is elindul majd, és a csapat a jövőre vonatkozó terveit ütemtervében is megosztja velünk.

A TUK natív token döntő szerepet tölt be az ökoszisztémában, és kiemelt hasznossággal bír.

Többek között használható a töltés, és a környezettudatos utazás fizetésére, de a jutalmazási mechanizmusnak is szerves részét képezi.

A token természetesen a később induló játékban is szerepelni fog, és a passzív jövedelemre vágyóknak lekötési lehetőséget kínál.

Ha marad a jelenlegi piaci tendencia, akkor az eTukTuk innovatív koncepciója valószínűleg kifejezetten keresett lesz. Aki idejében befektet a TUK-ba, az nagy nyereségre számíthat.

Nézd meg az eTukTuk ICO-ját

4.Meme Kombat (MK) – Pénztárcabarát mém token 

A Meme Kombat egy olcsó, és egyúttal izgalmas érme, hiszen népszerű mém karakterekkel dobja fel a koncepcióját.

Érdekfeszítő harci játékában merőben átalakítja a peer-to-peer játékok világát, és beveti a technológia, valamint az Ethereum hálózat decentralizált varázsát is.

kripto

A platform dinamikus csatáit a mesterséges intelligencia rendezi, azok teljesen automatizáltak.

Azok, akik rendelkeznek MK-val, fogadhatnak az egyes mémcsaták kimenetelére, és ha a sors kegyelmez nekik, nyereségre számíthatnak.

A staking lehetőség pedig azt teszi lehetővé, hogy a fenti előnyök mellett az MK lekötői passzívan 112%-os éves hozamot (APY) gyűjtsenek be.

A közösség nagyon fontos a Meme Kombat számára, ezért nagy számú tokent osztanak ki közösségi jutalom gyanánt. Érdemesnek tartjuk megjegyezni, hogy az ICO-ra a szervezők a tokenkínálat felét bocsátották rendelkezésre. Tekintve, hogy ez egy potenciálisan jövedelmező lehetőség, érdemes rajta részt venni. 

Látogasd Meme Kombat előértékesítését

Olcsó kriptók 100x-os potenciállal – Következtetés

Manapság világszerte több millióan fektetnek kriptóba, és igyekeznek kihasználni a legjobb, alacsony áron hozzáférhető kriptók előértékesítését.

Cikkünkben bemutattuk neked azt a négy új projektet, amelyek nagy kedvezményeket és széleskörű hasznosságot is kínálnak a legkorábbi befektetőiknek.

Válaszd ki közülük a számodra legszimpatikusabbat!

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!