A Neo3 bejelentette, hogy a legújabb verzió fájltárolási és digitális azonosítási szolgáltatásokkal érkezik, de bizonytalan, hogy erre mekkora lesz a kereslet.

A Neo fejlesztése mögött álló Neo Foundation reflektált az elmúlt 4 év fejleményeire, és megosztották jövőbeli terveiket: az okosszerződéseket támogató Neo platform harmadik verziója támogatni fogja a fájlok tárolását és a digitális, vagy decentralizált azonosítást.

Vásárold meg a legnépszerűbb DeFi-tokeneket, mindössze 3 lépésben. Szülinapi akció a CoinCashnél, 33 új DeFi token, most extra 3%-ot küldünk ajándékba.

A Neo jelenleg a 22. legnagyobb kriptopénz összértéke alapján. Meglehetősen erős éve volt, az Ontology és Switcheo protokollokkal sikeresen elindította a különböző blokkláncokon keresztül is működő termékét.

Az úgynevezett „okos gazdaság” platform a defipiacokba is sikeresen betört, a Binance és a Neo közösen indított Flamingo Finance projekt több mint 1,5 milliárd dollárnyi pénzt zárolt protokolljaiba.

A defi sikerei ellenére a fejlesztők a jövőre fókuszálnak, amely meglepő irányba viszi a projektet: fájltárolási és decentralizált személyazonossági termékeket indítanak a NeoFS és NeoID formájában.

A piac vegyes fogadtatásban részesítette a korábbi fájltárolási blokkláncokat. A Filecoin egy adattárolásra épülő termék, melynek FIL tokenje október 15-én lépett életbe, hatalmas 118%-os növekedéssel nyitott, majd értéke 80%-ot esett.

Csatlakozz a magyar fejlesztésű INLOCK kölcsönplatformhoz promóciós linkünkön keresztül, és zsebeld be a megtakarításaid után járó kamatokat minden héten!

A digitális (vagy decentralizált) személyazonossági protokollokat is vegyes fogadtatás érte. A digitális identitás továbbra is kitűnő felhasználása lehet a blokkláncnak, de eddig egyetlen projekt sem tört be ezzel.

Annak ellenére, hogy ezek nem divatos termékek, a Neo Foundation úgy hiszi, idővel elterjedhetnek a blokkláncszférában.

„Ezekkel az új termékekkel és frissítésekkel, a hálózat biztonságosabb és gyorsabb, mint valaha, így a Neo3 egy ideális next-gen infrastruktúra lehet a tömeges elterjedéshez.”

Olvastad már? Megijedtek a bikák – vajon meddig eshet még a bitcoin?

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂