Meglepő újítással érkezhet a Neo3: fájltárolás és digitális azonosítás

-

A Neo3 bejelentette, hogy a legújabb verzió fájltárolási és digitális azonosítási szolgáltatásokkal érkezik, de bizonytalan, hogy erre mekkora lesz a kereslet.
A Neo fejlesztése mögött álló Neo Foundation reflektált az elmúlt 4 év fejleményeire, és megosztották jövőbeli terveiket: az okosszerződéseket támogató Neo platform harmadik verziója támogatni fogja a fájlok tárolását és a digitális, vagy decentralizált azonosítást.

A Neo jelenleg a 22. legnagyobb kriptopénz összértéke alapján. Meglehetősen erős éve volt, az Ontology és Switcheo protokollokkal sikeresen elindította a különböző blokkláncokon keresztül is működő termékét.
Az úgynevezett „okos gazdaság” platform a defipiacokba is sikeresen betört, a Binance és a Neo közösen indított Flamingo Finance projekt több mint 1,5 milliárd dollárnyi pénzt zárolt protokolljaiba.
A defi sikerei ellenére a fejlesztők a jövőre fókuszálnak, amely meglepő irányba viszi a projektet: fájltárolási és decentralizált személyazonossági termékeket indítanak a NeoFS és NeoID formájában.
A piac vegyes fogadtatásban részesítette a korábbi fájltárolási blokkláncokat. A Filecoin egy adattárolásra épülő termék, melynek FIL tokenje október 15-én lépett életbe, hatalmas 118%-os növekedéssel nyitott, majd értéke 80%-ot esett.

A digitális (vagy decentralizált) személyazonossági protokollokat is vegyes fogadtatás érte. A digitális identitás továbbra is kitűnő felhasználása lehet a blokkláncnak, de eddig egyetlen projekt sem tört be ezzel.
Annak ellenére, hogy ezek nem divatos termékek, a Neo Foundation úgy hiszi, idővel elterjedhetnek a blokkláncszférában.

„Ezekkel az új termékekkel és frissítésekkel, a hálózat biztonságosabb és gyorsabb, mint valaha, így a Neo3 egy ideális next-gen infrastruktúra lehet a tömeges elterjedéshez.”

Olvastad már? Megijedtek a bikák – vajon meddig eshet még a bitcoin?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!