Meglepő újítással érkezhet a Neo3: fájltárolás és digitális azonosítás

-

A Neo3 bejelentette, hogy a legújabb verzió fájltárolási és digitális azonosítási szolgáltatásokkal érkezik, de bizonytalan, hogy erre mekkora lesz a kereslet.
A Neo fejlesztése mögött álló Neo Foundation reflektált az elmúlt 4 év fejleményeire, és megosztották jövőbeli terveiket: az okosszerződéseket támogató Neo platform harmadik verziója támogatni fogja a fájlok tárolását és a digitális, vagy decentralizált azonosítást.

A Neo jelenleg a 22. legnagyobb kriptopénz összértéke alapján. Meglehetősen erős éve volt, az Ontology és Switcheo protokollokkal sikeresen elindította a különböző blokkláncokon keresztül is működő termékét.
Az úgynevezett „okos gazdaság” platform a defipiacokba is sikeresen betört, a Binance és a Neo közösen indított Flamingo Finance projekt több mint 1,5 milliárd dollárnyi pénzt zárolt protokolljaiba.
A defi sikerei ellenére a fejlesztők a jövőre fókuszálnak, amely meglepő irányba viszi a projektet: fájltárolási és decentralizált személyazonossági termékeket indítanak a NeoFS és NeoID formájában.
A piac vegyes fogadtatásban részesítette a korábbi fájltárolási blokkláncokat. A Filecoin egy adattárolásra épülő termék, melynek FIL tokenje október 15-én lépett életbe, hatalmas 118%-os növekedéssel nyitott, majd értéke 80%-ot esett.

A digitális (vagy decentralizált) személyazonossági protokollokat is vegyes fogadtatás érte. A digitális identitás továbbra is kitűnő felhasználása lehet a blokkláncnak, de eddig egyetlen projekt sem tört be ezzel.
Annak ellenére, hogy ezek nem divatos termékek, a Neo Foundation úgy hiszi, idővel elterjedhetnek a blokkláncszférában.

„Ezekkel az új termékekkel és frissítésekkel, a hálózat biztonságosabb és gyorsabb, mint valaha, így a Neo3 egy ideális next-gen infrastruktúra lehet a tömeges elterjedéshez.”

Olvastad már? Megijedtek a bikák – vajon meddig eshet még a bitcoin?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!