Megjelent a Golem új verziója fejlesztők részére

-

A Golem decentralizált számításiteljesítmény-megosztó rendszer kiadta a hálózat új verzióját.
A Golem bejelentette a Golem-hálózat új változatának alfa verzióját, melynek célja, hogy megkönnyítse az alkalmazások fejlesztését.

 „Ahogy már az elmúlt hónapok során többször is említettük, összegyűjtöttük a Brass és a Clay Golem fejlesztése és futtatása során szerzett tapasztalatokat. Számtalan napot és éjszakát gondolkodtunk azon, hogyan oldjuk meg a felhasználók számára legfontosabb kérdéseket, és megalkottunk egy víziót arról, hogy mit szeretnénk felépíteni.”


A frissítés még az alfa tesztnet fázisban van. A fejlesztők a Golem személyre szabott virtuális számítógépén keresztül futtathatják programjaikat.
Emellett a Golem hozzáadott egy már sokak által használt alkalmazásprogramozási felületet, hogy a fejlesztők hozzáférjenek tárolóikhoz.
A cég elmondta, hogy egy meglehetősen fapados platformot indítottak el „mivel elsődlegesen a fejlesztőkre szeretnénk alapozni és ehhez visszajelzésekre van szükségünk.”
A Golem elmondása szerint „számos célra lehet használni a platformot” és bármilyen javaslatot szívesen fogadnak.
A Golem korábban kiadott egy koncepciót, melyet személyazonosságok ellenőrzésére lehetne használni. Ennek révén a felhasználók hitelesíthetik hardverüket és anonim, de megbízható módon bizonyíthatják személyazonosságukat.

Olvastad már? Az érdeklődők majdnem 7 millió dollárt költöttek ETH Gasra a Uniswapen

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!