Egy borús jóslat szerint egy hónap oldalazás várhat a bitcoinra

-

Egy elemző szerint a bitcoin mostani áresése nem váratlan és nem is rossz jel.
Ezt alátámasztandó megosztotta az alábbi grafikont, melyen jól látszik ez a szemlélet. Azt mutatja, hogy a bitcoin mostani ármozgása a májusi, augusztus végi ármozgás fraktálja.

A fraktál egy technikai elemzési kifejezés, amely egy eszköz történelmi ármozgásának ismétlődését jelenti bizonyos időtávon. A fraktálokat általában elemzők szokták használni, hogy a korábbi ármozgások alapján megpróbálják belőni, hogy merre tart az árfolyam.
A kereskedő szerint a fraktál alapján a bitcoin négy hétig 11.000 és 12.000 dollár között fog oldalazni, majd ismét kitör és medve piacba lép.

 „Keresd meg ezt a fraktált. Az árfolyam jelenleg a vásárlási zónában van a logaritmikus ábrán, és nem lepne meg, ha egy időre megnyugodna, majd emelkedésnek indulna.” mondta a kereskedő az alábbi ábra kapcsán:


Egy másik elemző is észrevette ezt a fraktált, de szerinte a konszolidáció kevesebb mint egy hónap alatt véget érhet.
 

Hamarabb jöhet az ármozgás

Azonban az áringadozások korábban is megkezdődhetnek, a történelmi adatok nem feltétlenül ismétlődnek meg újra.
Makro szempontból az elemzők érdekes mozgásokat kezdenek észlelni a tőzsde és nemzetközi devizapiacokon, amely sokkal magasabbra vagy mélyebbre lökheti a kriptopiacokat.
A bitcoin szempontjából az elemzők elmondták, hogy a stabilitás általában áremelkedés előtt szokott ilyen szinten tartózkodni.
Josh Olszewicz, a Brave New Coin elemzője elmondta, hogy a Bollinger szalagok egyre szűkülnek. A Bollinger-szalagok olyan technikai mutatók, amelyek a piac mozgékonyságát és a fontosabb technikai szinteket szemléltetnek.
A szalagok még nem olyan szűkek, mint a júliusi kitörés előtt, de egyre szűkülnek.

Olvastad már? A Bloomberg elemzője szerint további emelkedésre számíthat a bitcoin

Forrás: bitcoinist.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!