Az érdeklődők majdnem 7 millió dollárt költöttek ETH Gasra a Uniswapen

-

A Uniswap jelenleg több gas költséget számol el, mint bárki más az Ethereum hálózatán.
Az EthGasStation adatai azt mutatják, hogy a Uniswap decentralizált protokoll az a platform, melyen a felhasználók a legtöbb ethereumot költötték gas fizetésekre az utóbbi 30 nap során.

A Uniswap felhasználói összesen 17.700 ETH-t fizettek ki, hogy véghez tudják vinni üzleteiket – ez az utóbbi hónapban a 6,99 milliárd dollárnyi gasnak felel meg.
A Tether a második helyen végzett. Az érdeklődők összesen 6,39 millió dollárt költöttek Ethereumban és annak tokenjében a népszerű stabilcoinnal történő kereskedések lebonyolítására. A Chainlink a nyolcadik helyet foglalta el.
 
A Uniswap az utóbbi hetekben rendkívül sikeressé vált a kriptovilágban, a szféra résztvevői pedig így a bizonytalan hájp legújabb képviselőjét támogatják.
A platformon azonban nemrégiben hamisított vagyoneszközök formájában egyre gyakoribbá váltak a csalások, ezáltal kockázatosabbá téve a részvételt.
A Uniswap segítette a decentralizált pénzügyek, azaz a DeFi 2020-as eddigi fellendülését, lehetőséget adva a spekulánsoknak az ágazathoz kapcsolódó eszközök megszerzésére.
Néhány DeFi-eszköz jelentős növekedést ért el egy olyan spekulatív szezon részeként, melyhez hasonlót utoljára 2017-ben láthattunk.
Az Ethereum gas költségei a tevékenységgel párhuzamosan szintén emelkedtek.

Olvastad már? Grayscale: úgy festenek a bitcoinpiacok „mint a 2016-ban, a történelmi bika piac előtt”

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo 100-szoros emelkedésre készül a bikapiaci őrület és az altcoin-rally miatt, az Ethereum és az Avalanche mellett

Vendégbejegyzés A tágabb értelemben vett kriptopiac az elmúlt hetekben az élet jelei mutatkoztak, ami a 2024-es bikapiac újbóli előretörésének suttogását váltotta ki. A bikapiac mögötti spekuláció ugyanis...

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!