Meddig emelkedik a SOL ára áprilisban?

-

A Solana (SOL) ökoszisztéma pénztárcája márciusban a végsőkig megtelt, miután megnövekedett a forgalom a blokkláncán.

A Solana egészen a bankba tartó mosollyal

Az okos szerződések hálózata március 30-án a Token Terminal adatainak elemzése szerint hatalmas, 31,58 millió dollárt gyűjtött be, és ezzel a harmadik legnagyobb bevételt termelt a szélesebb Web3 iparágban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana megdöntötte a MakerDAO (MKR) hitelezési protokollt, amely az utóbbi hónapokban következetesen a harmadik helyen állt. Az Ethereum (ETH) és a Tron (TRX) maradt a két legnagyobb bevételt generáló eszköz.

sol
Forrás: Token Terminal

Ahogy az nyilvánvaló, a bevételek emelkedése a mém coin kereskedés robbanásszerű növekedését követően következett be a platformon.

A láncon egymás után érmék áradata került verésre, ami vonzotta a kripto „degeneráltakat”, akiknek ilyenkor nincs szükségük második meghívásra.

A spekulációk magasabb tranzakciószámot eredményeztek, ami viszont jelentős díjbevételt generált a hálózatnak.

A SOL márciusban az egyik legjobban teljesítő eszköz volt

Az ökoszisztéma natív tokenje, a SOL hasznot húzott a blokklánc megnövekedett kihasználtságából.

Az ötödik legnagyobb coin több mint 50%-kal ugrott meg a hónapban, és ezzel a CoinGecko szerint az egyik legnagyobb piaci nyereséget elérők közé került.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Megjegyezzük, hogy a Solana a díjbevételének 50%-át elégeti, ami azt jelenti, hogy minél több a beszedett díj, annál nagyobb lesz a deflációs nyomás a SOL-on.

Az árfolyam emelkedése a derivatív kereskedők érdeklődését is felkeltette.

A Coinglass adatainak elemzése szerint a SOL futures open interest (OI) a cikkírás idején 2,74 milliárd dollárra nőtt. Ez 43%-os növekedést jelentett a hónap során.

Az emelkedő OI emelkedő piaci értékkel együtt emelkedő piacot jelez.

sol
Forrás: Coinglass

Az írás időpontjában a SOL mindössze 21%-kal maradt el a 2021 novemberében elért 249 dolláros történelmi csúcsától (ATH).

A népszerű kriptokommentátor, Faibik Captain nemrég azt jósolta, hogy az új ATH-t valamikor áprilisban fogják elérni.

Ha ez az előrejelzés valóra válik, az nem kis bravúr lenne az eszköz számára, amely a 2022 novemberi kriptotéli csúcson 18 dollárra zuhant.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Dogecoin a Holdra? A piac reagál a DOGE 3 éves árfolyamcsúcsára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!