5 robbanékony projekt a Blast meteorszerű emelkedése a DeFi dominanciája felé

-


Vendégbejegyzés


A Layer-2 technológiái átformálják a decentralizált pénzügyek (DeFi) és a szerencsejátékok területét, és az innováció új hullámát hozzák magukkal.

Ezen átalakulás középpontjában a Blast áll, egy élvonalbeli EVM-kompatibilis Layer-2 blokklánc, amely az egyetlen, amely natív hozamot kínál az ETH és a stablecoinok számára.

A Pacman, a népszerű NFT piactér, a Blur mögött álló elmék által vezetett Blast gyorsan felkeltette a kriptoközösség figyelmét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Indulásától kezdve meteorszerű emelkedést ért el, több mint 1,4 milliárd dollárt gyűjtött össze, ami a TVL szerint a 10 legnagyobb blokklánc közé repítette.

A Blast debütálása után nem kellett sok idő, hogy a platform méhkassá váljon.

Miután több százmillió dollár áramlott a felvirágzó protokolljaiba, a hálózat az ökoszisztémáján belül számos más projekt növekedése miatt is izgatottan zsong.

Fedezd fel az 5 legjobb Blast-alapú projektet, amelyekre érdemes figyelni.

BlastUP

A BlastUP az első launchpad platform a Blast ökoszisztémában, amely ugródeszkát kínál a DAapp-ok számára, hogy elinduljanak a siker felé vezető úton.

A „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” vezérelvvel ez a platform elkötelezett a résztvevők növekedésének elősegítése mellett.

A BlastUP egyedülálló funkciója, a Launchpad Accelerator, arra szolgál, hogy a startup csapatokat a szükséges eszközökkel lássa el, az átfogó dokumentációtól a kifinomult tokenomikáig, megkönnyítve a hatékony tőkebevonást.

Továbbá, a szigorú projekt-átvilágítási folyamat biztosítja, hogy csak a legmegbízhatóbb projektek nyerjenek felvételt, megvédve ezzel az egész közösség integritását.

Blast

A BlastUP natív tokenje, a BLP, magas hasznosságával táplálja az ökoszisztémát. A folyamatban lévő előértékesítés máris lenyűgöző 3 millió dollárt hozott össze, és a korai befektetők továbbra is özönlenek.

Blast

Orbit Protocol

Az Orbit a Blast ökoszisztéma első számú DeFi protokollja.

E protokoll lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Blast-on belül zökkenőmentesen kölcsönözzenek és kölcsönvegyenek eszközöket, tovább édesítve az üzletet azzal, hogy likvid ösztönzőkkel jutalmazza a résztvevőket.

Az Orbit emellett bevezeti saját natív tokenjét, az ORBIT-et, ami növeli a platform vonzerejét és hasznosságát.

CryptoValleys

A Crypto Valleys lényege szerint egy DeFi játék, amelyet a Gacha játékok esszenciája hatja át.

Zökkenőmentes, mégis bonyolultan szőtt játékélményt nyújt, ahol a játékosok elmerülnek a gazdálkodásban, a craftingban, a felfedezésben és a kereskedelemben, miközben folyamatosan gyűjtik a YIELD-et és alakítják saját Valley-jüket.

A Crypto Valleys teljes körű bevezetése két különböző fázisban bontakozik ki.

Az első fázis a YIELD elosztására helyezi a hangsúlyt, és intuitív játékmenetet kínál a casual játékosoknak és a tapasztalt DeFi rajongóknak egyaránt.

A második fázis fejlett játékmechanikákat mutat be, amelyek célja a YIELD és a játék gazdasági egyensúlya közötti kényes egyensúly megteremtése.

Pac Finance

A Pac Finance a Blast első hibrid hitelezési protokolljának debütálását jelenti, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Blast hálózaton belül peer-to-peer és peer-to-pool hitelt vegyenek fel.

Olyan innovatív funkciókkal, mint az önállóan visszafizetett kölcsönök, az egy kattintással történő tőkeáttételes kereskedés és az instant hitelezési ciklusok, a Pac Finance dinamikus hitelezési élményt kínál.

A platform ráadásul jelenleg a Blast hamarosan megjelenő natív tokenjének egy részét kínálja a korai alkalmazóknak.

Ez a tokenkiosztás a Pac Finance blokklánc „Big Bang” alkalmazásfejlesztési versenyen aratott győzelméből ered, ami tovább ösztönzi a felhasználókat a platformhoz való korai csatlakozásra.

Thruster Finance

A Thruster Finance úttörő decentralizált DEX-ként jelenik meg, a Blast ökoszisztémán belül a DeFi rajongók igényeit helyezi előtérbe.

A Thruster forradalmasítja a tokenek életciklusát, egyetlen protokollon belül felölelve a kezdetektől a kiemelkedésig minden szakaszt.

A fejlesztők számára a Thruster exkluzív fair indítási mechanikát és a DeFi legkiválóbb elméi által kidolgozott csúcsminőségű tokenkezelési eszközöket kínál.

Mindeközben az általános felhasználók a jövedelmező hozamlehetőségek, a zökkenőmentes LP opciók, az integrált közösségi és analitikai funkciók, valamint a felhasználóbarát kereskedési felület előnyeit élvezhetik.

A Thruster ezekkel a robusztus ajánlatokkal azt tűzte ki célul, hogy a Blast ökoszisztémán belül a likviditás és a kereskedés célpontjává váljon mind az alapvető eszközök, mind a hiánypótló tokenek tekintetében.

Következtetés

Ahogy a Blast egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, úgy szolgál katalizátorként az ökoszisztémán belüli más projektek növekedéséhez.

És ennek középpontjában a BlastUP áll, egy olyan platform, amely nem csupán az ígéretes DAapp-ok launchpad platformja, hanem a növekedésük és sikerük tápláló alapja is.

Az Orbit Protocol megkönnyíti a zökkenőmentes hitelezést és kölcsönzést, míg a CryptoValleys egy DeFi mechanikával összefonódó, magával ragadó játékélményt vezet be.

A Pac Finance a hibrid hitelezési protokollok úttörője, a Thruster Finance pedig a Blast ökoszisztémára szabott decentralizált tőzsdét kínál.

E projektek alkotják a Blast ökoszisztémát mozgató motort, míg a BlastUP az a hajtóanyag, amely a növekedést táplálja.

Az Orbit Protocol, a CryptoValleys, a Pac Finance és a Thruster Finance projektekkel együtt a BlastUP képviseli az innováció és a lehetőségek élvonalát a Blast ökoszisztémán belül, robbanásszerű növekedésre készen.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

A magyar fejlesztésű THE CORE web3-as stratégiai játék, a felfedezői már a Mars felé tartanak

2023 február 29-én indult el a THE CORE, amely egy Civilization-típusú stratégiai játékot vízionál egy Ready Player One által inspirált virtuális világban, ahol a játékosok...

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!