BlastUP: Az áttörő befektetés, amely forradalmi változásokat hoz a kriptovilágban!

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac történelme bővelkedik olyan előértékesítő projektek példáiban, amelyek ordító sikert arattak, hatalmas hozamokat generálva a korai befektetők számára.

Közülük is kiemelkedik a 2014-es Ethereum előértékesítés, mint mérföldkőnek számító esemény.

A befektetők egy kiválasztott csoportja korai hozzáférést szerzett az Ether tokenekhez, ETH-nként 0,31 dolláros kedvezményes áron.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Képzeld el, milyen szerencsések voltak ezek a hozzáértő befektetők, hogy lecsaptak erre az alulértékelt kripto gyöngyszemre, és szerény befektetéseiket vagyonná változtatták.

Miért jó ötlet előértékesített tokeneket vásárolni?

A kriptopiac hírhedten nagy volatilitásáról híres, de az előértékesített projektek a kiszámíthatóság jelzőfényeként tűnnek ki, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve, amíg nem kerülnek a DEX-re. Így immunisak a piaci ingadozásokra.

A második ok az alacsony ár. A fenti Ethereum példához hasonlóan az előértékesítési ára exponenciálisan alacsonyabb volt, mint a tőzsdei bevezetés utáni ára.

Hasonlóan, a legtöbb feltörekvő projekt célja, hogy tőkét vonzzon, ezért rendkívül kedvező ajánlatokkal próbálják magukhoz vonzani a befektetőket.

Miért jó ötlet BlastUP tokeneket vásárolni?

Rengeteg feltörekvő projekt verseng a befektetők figyelméért. A verseny kiélezett, de egyes, erős koncepcióval és magas hasznossággal rendelkező versenyzők egyértelműen kiemelkednek.

Ellentétben a sok ócska tokenekkel, például a mémérmékkel, amelyek értéke kizárólag a körülöttük lévő hype-on alapul, a valódi gyakorlati hasznossággal rendelkező projektek szilárdabb alapokon nyugszanak.

A BlastUP az első launchpad a Blast blokkláncon, egy egyedülálló Layer 2 megoldás, amely az ETH esetében 4%-os, a stablecoinok esetében pedig 5%-os natív hozamot kínál.

Ez a korszakalkotó megközelítés meglehetősen népszerűvé tette a Blastot, és máris hatalmas rajongósereget vonzott, mindössze egy hónap alatt elérve az 1 milliárd dolláros TLV-t.

Sőt, a Blast Mainnet közelmúltbeli elindítása a TLV tekintetében a top 10 projekt közé repítette. Mivel egy ilyen robusztus ökoszisztéma része, a BlastUP már most ketyeg a megbízhatósága miatt.

A BlastUP tokenek ($BLP) előértékesítése jelenleg is zajlik, és a mostani vásárlást az ETH-ba való befektetéssel lehetne összehasonlítani az előértékesítés során.

A BLP jelenlegi értéke mindössze 5 dollárcentre van kitűzve, míg a tőzsdei árát 0,1 dollárra határozták meg, ami már 50%-os megtérülést jelent.

BlastUP

Pattanj fel a szekérre! Siess, hogy csatlakozz a BlastUP-hoz

Még több ok a BlastUP (BLP) tokenek most történő megvásárlására

Akik az előértékesítési szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív korai előnyökhöz jutnak, beleértve a részvételt egy Airdropban, hogy ingyenes $BLP tokeneket kapjanak.

A BlastUP tokenek haszna messzire és széles körben elterjedt, hozzáférést biztosítva felhasználóinak a következőkhöz:

  • többszintű IDO bevezetések
  • staking jutalmak
  • a projektindításból származó bevételekből táplálkozó visszavásárlási mechanizmus

Ezenkívül a $BLP-tulajdonosok Booster Pontokat kapnak, speciális tokeneket, amelyeket a BlastUP a közösség támogatására indít.

A Booster Point a Community Incentives Program (CIP) hajtóanyaga, amely a projektek elindításának és sikeressé tételének szilárd alapját hivatott megteremteni.

A BlastUP mindössze egy hónap alatt több mint 2,5 millió dollárnyi befektetést vonzott, ami sokat elmond a széles körű elismertségéről.

Az előértékesítés május végéig tart, így még nem késő a legjobb áron megvásárolni egy lehetséges kripto gyöngyszemet.

Ne hagyd ki! Biztosítsd a BlastUP tokeneket még ma a legversenyképesebb áron!

A BlastUP erős pozíciója a Blast közösségben

A BlastUP a Blast ökoszisztéma elkötelezett résztvevőjeként szerves szerepet játszik a kölcsönös növekedés és fejlődés elősegítésében.

A közelmúltban stratégiai szövetségeket kötött a Blast család más megbecsült tagjaival, ami egy jelentős mérföldkövet jelent – a Blast Mainnet várva várt elindítását.

BlastUP

A Blast Alfával, a Blastopediával és a Blast Ecosystemmel kötött partnerségek nem csak a BlastUP elkötelezettségét hangsúlyozzák a közösségfejlesztés iránt, hanem azt is megmutatják, hogy elkötelezetten igyekszik magával ragadó élményeket nyújtani a felhasználóknak szórakoztató versenyeken keresztül.

A közelmúltban létrejött együttműködések növelhetik a BlastUP ismertségét és hírnevét.

A BlastUP sikerre viszi a blokklánc startupokat

A BlastUP több mint egy jó befektetési lehetőség; katalizátor a DApp-indítások számára kifizetődő környezet megteremtéséhez. A BlastUP a „Grow faster, earn more” (Gyorsabban nőj, többet kereshetsz) mottót követve szilárdan elkötelezett a blokklánc startupok sikerének támogatása mellett.

Stratégiája középpontjában a Launchpad Accelerator áll, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a startup csapatok számára átfogó dokumentációt és kifinomult tokenomikát biztosítson, és ezáltal egyenletesebbé tegye a hatékony tőkebevonás útját.

A BlastUP etoszának középpontjában a biztonságra való megalkuvás nélküli összpontosítás áll. A szigorú projekt-átvilágítás révén a platform biztosítja, hogy a felvételt kizárólag a legmegbízhatóbb projektek számára tartják fenn, így védve az egész ökoszisztéma integritását.

A biztonság iránti elkötelezettség megerősíti a BlastUP hírnevét, mint a megbízhatóságot keresők első számú célpontja.

A Web3 és az AI eszközök integrálásának ambiciózus tervei

A BlastUP a jövőben az AI és a Web3 technológiák felhasználásával forradalmasítani fogja a startupok indítását a Blast-hálózaton.

A 2026-os stratégiai ütemterv olyan ambiciózus terveket tár fel, mint például egy mesterséges intelligenciával feljavított IDO-szűrő, az AI-képes startup-csapatoknak szánt eszközök, valamint egy interaktív közösségi piactér elindítása.

Ez a szilárd elkötelezettség rávilágít arra, hogy a BlastUP az ökoszisztémában rejlő lehetőségek fejlesztésére és a blokklánc-innovációban való vezető szerepvállalásra összpontosít.

Végső gondolatok

A kriptopénz-befektetések volatilis, mégis jövedelmező tája figyelemre méltó lehetőségeket kínál, hasonlóan a 2014-es, legendás Ethereum előértékesítéshez.

Ezzel összefüggésben a BlastUP kiemelkedik a figyelemre méltó befektetések közül, amely potenciális nyereséget kínál a folyamatban lévő $BLP token előértékesítésén keresztül.

A BlastUP nem csupán egy újabb kriptoprojekt, hanem a progresszív blokklánc hasznosság és befektetési érték előhírnöke. A felvirágzó Blast ökoszisztémán belül a BlastUP stratégiai pozíciója félreérthetetlen.

A BlastUP-hoz igazodó befektetők egy olyan vízióba fektetnek be, amely a technológiai innováció, a közösségi szinergia és a fenntartható növekedés bajnoka, és amely a blokklánc-evolúció sikerre kész új fejezetét hirdeti.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!