A MATIC-tulajdonosok 50%-a veszteséggel néz szembe – Most mi lesz?

-

A Polygon (MATIC) a közelmúltbeli nyereség nagy részének eltörlése csak fájdalmat okozott a tulajdonosoknak – derült ki az IntoTheBlock adataiból.

A kriptoelemző platform szerint a MATIC-tulajdonosok 50%-a veszteséggel küzdött.

Másrészt 44% volt nyereségben, míg a maradék 6% nullszaldós volt. Ezek az adatok meglepőek, figyelembe véve, hogy a token hogyan teljesített egy időben.

MATIC
Forrás: IntoTheBlock

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az írás pillanatában a CoinGecko azt mutatta, hogy a MATIC árfolyama az elmúlt hét napban 4,44%-kal csökkent.

Pontosabban a MATIC értéke 0,99 dollár volt, ami azt jelzi, hogy a bikák nehezen tudták újra elérni az 1 dolláros pszichológiai ellenállást.

Azonban ez a csökkenés nem jelenti azt, hogy a MATIC kiesett volna az idei szezonban jól teljesítő tokenek versenyéből.

A helyreállítás azonban fontos lehet a rövid távú tulajdonosok számára.

A Polygon szeretné, ha a MATIC felmelegedne

Szóval, a Polygonnak van valami jelentős frissítése, amely táplálhatja a „buy the rumor” emelkedést? Nos, úgy találtuk, hogy lehet, hogy van egy.

Március 27-én a projekt feltárta, hogy egy új frissítés van készülőben, amelyet „Napoli frissítésnek” neveznek.

A blogbejegyzés szerint a frissítés segítené a Polygon-t a hálózati konszenzus elérésében.

Ehhez hozzátették, hogy ez a párhuzamos végrehajtást érintő fejlesztések és az Ethereum Virtual Machine (EVM) új működési kódjainak integrálásával valósulna meg.

A Napoli frissítés eredményeként a Mumbai, amely a Proof-of-Stake (PoS) hálózat teszthálózata, áprilisban fokozatosan leállna. Helyét viszont az Amoy Testnet venné át.

A korábbi frissítésekhez hasonlóan ez a közelgő fejlemény is kedvező lehet a MATIC számára.

Ha a vásárlási nyomás a jövőben fokozódna, akkor a MATIC árfolyama 1,30 dollár felé emelkedhet.

Néhány nehézség adódhat

A MATIC bikapotenciálja dacára a Polygonnak még mindig vannak kihívásai. Az egyik ezek közül a Total Value Locked (TVL).

A Polygon TVL-je 2021-ben hihetetlen felfutást produkált, amelynek során megközelítette a 10 milliárd dollárt.

De a DeFiLlama adatai szerint viszont a cikkírás idején ez a mérőszám mindössze 1,07 milliárd dollár volt.

MATIC
Forrás: DeFiLlama

A TVL a protokollba zárolt vagy feltett eszközök értékét méri. Ha nő, az azt jelenti, hogy a piaci résztvevők likviditást adtak a protokollnak, miközben hozzájárultak annak egészségi állapotának javításához.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az ellenkezője történik, ha a mérőszám csökken. Az elmúlt 30 napban a Polygon alá tartozó protokollok betétei 3,66%-kal nőttek. A növekedés azonban más láncokhoz képest kicsi volt.

De ez a metrika nem mindig befolyásolja az árat. Így a MATIC értéke a hálózat egészségi állapotától függetlenül megugorhat.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az Ethereum alapítója szerint a mém érmék többek lehetnek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!