Max Keiser szerint Schiff, Rogers és Mark Cuban is be fog szállni a bitcoinba, emellett John McAfeet a „csalók királyának nevezte.”

Max Keiser azt ígéri, hogy a szkeptikusok, mint Peter Schiff és Mark Cuban idővel „hatalmas” mennyiségű bitcoint fognak vásárolni.

Június 26-án a szókimondó házigazda azt mondta, hogy 100%-ban garantálni tudja, hogy a legnagyobb ellentmondókból végül rajongók lesznek.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

 „Hatalmas vásárlásba fognak kezdeni.”

Schiff az aranyrajongó, Cuban és Jim Rogers befektető egy ponton a bitcoin táborához fog igazolni az alternatívák helyett.

 „@PeterSchiff, Jim Rogers, @mcuban és a hasonló szkeptikusok hatalmas elfojtott vásárlási igényt jelenthetnek.” – írta Keiser

 „Ha végre megértik, akkor hatalmas vásárlásokba kezdenek. Ezt 100%-is garantálni tudom.”

Keiser elindított egy szavazást, az emberek szerint pedig 50.000 dolláros árfolyamnál szállna be Schiff.

Keiser azt írta:

 „Schiff minél tovább várakozik, annál nagyobb lesz a pánikvásárlása. Én 50.000 dolláros árfolyamot saccolok. Szerintetek mekkora árfolyamnál fog pánikvásárlásba kezdeni?”

Ez az érdekes jóslat egy nappal azután jött, hogy Rogers elmondta, a kormánynak el kell pusztítania a bitcoint.

„Úgy hiszem, hogy a bitcoin által reprezentált virtuális valuta értéke idővel összeomlik és értéktelenné válik.” – mondta a japán Aera Dot híroldalnak.

Keiser, McAfee és a „csalók királya”

Ígérete ellenére Keiser nem volt teljesen őszinte. Pénteken a „csalók királyának” nevezte John McAfeet.

„Egy példa arra, hogy ki *nem* egy bitcoin-influenszer: John MAcAfee”

 „Későn szállt be a bitcoinba (már 2000 dollár fölött) és ezt követően több bitcoinrajongót is megkárosított saját kriptopénzével, amely szintén csak egy csalás volt.”

McAfee visszavágott, amelyre Keiser eddig nem válaszolt. Keiser a múlt héten azt is elmondta, hogy 2022-re Paul Tudor Jonesnak több bitcoinja lesz, mint bárki másnak.

Később a Keiser Report TV-műsorban azt mondta, hogy a tüntetés helyett az amerikaiak kezdjenek bitcoint vásárolni, ha változást akarnak. Keiser szerint a tüntetés „nem ér semmit.”

Olvastad már? Tone Vays: A bitcoin árfolyama 2021-ig nem hagyja el a 6-10 ezer dolláros szintet

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Trending Topics 2019

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂