Max Keiser szerint tüntetés helyett vásárolj bitcoint

-

Keiser szerint a bitcoin a legjobb kilépési stratégia a pénzügyi elnyomás alól a koronavírus után, mivel a Fed vagyoni mérlege már soha nem fog csökkenni.
Max Keiser, a népszerű televíziós személyiség elmondta, hogy az amerikaiak számára a tüntetések helyett a bitcoin az egyetlen hatékony módszer, hogy hangot adjanak maguknak.
A Keiser Report legújabb, június 23-ai műsorában Keiser kitért az Egyesült Államok gazdasági és szociális helyzetére.

A tüntetés „nem ér semmit” a bitcoinvásárláshoz képest

A Fed a koronavírus miatt csak még tovább mélyítette a gazdasági egyenlőtlenségeket, Stacy Helbert, a műsor egyik házigazdája szerint a George Floyd körüli tüntetések a rendőrség elnyomása mellett a gazdasági elnyomásról is szólnak.
Két hasonló elkövetőről beszélhetünk, a Cantillion-hatás és a „kamatláb apartheid” felelős a közvélemény romlásáért.
A Cantillion-hatás azt jelenti, hogy a pénznyomtatás csak a gazdagoknak kedvez, ugyanis a szegények még többet fizetnek érte.
Ehhez képest a bankok és a nagyvállaltok szinte ingyen, vagy akár támogatósokkal juthatnak hitelhez.

 „Fekete Amerika soha nem lesz egyenlő a fehér Amerikával; sosem kapnak megfelelő igazságot fehér Amerikában.” – mondta Keiser

„Az egyetlen amiben reménykedhetnek a szuverenitás és ennek az egyetlen módja a bitcoinvásárlás.”
Mivel a bitcoint nem irányítja egyetlen központi hatóság vagy bank sem, így ez a legjobb módja annak, hogy elhagyjuk a fiat rendszert.
Keiser számára azok, akik tüntetnek Floyd miatt ,nem látják a helyzet súlyosságát. Ahhoz, hogy valami változzon vissza kell szerezniük pénzügyi szuverenitásukat.
„A szobrok ledöntése nem ér semmit, a felvonulások nem érnek semmit, az sem ér semmit, hogy olyan embereket választanak meg akikről azt hiszik, hogy változást hozhatnak.”

 „Mint egy fehér Wall Street-i karrierista boomer ezen csak nevetni tudok, ahogy a testvéreim is ezt teszik, nincs semmi értelme.”

A Fed vagyonmérlege már sohasem fog csökkenni

A Keiser Report kiemelte, hogy milyen jövője lehet a Fed gazdaságpolitikájának. Stephen Roach, a Yale közgazdásza meghívást kapott a műsorba ahol elmondta, hogy a koronavírus örökre elátkozta a központi bank pozícióját.
Roch szerint a gazdaság fenntartása érdekében tett kötvényvásárlás, amely 7,2 billió dollárt adott a Fed vagyonmérlegéhez, soha nem fog eltűnni.
2008-ban 800 milliárdon állt a vagyonmérleg, és már a járvány előtt is pusztulásra volt ítélve.

 „Ez a vagyonmérleg már soha nem jön helyre, most ők uralják ezeket a piacokat és amint visszaadnák az irányítást gyorsabban és nagyobbat zuhannának, mint valaha.”

Forrás: Federal Reserve

A Fed 30%-ban uralja az USA GDP-jét és Keiser szerint ha ez tovább növekedik, akkor egyre közelebb kerülnénk egy középköri feudális rendszerhez, amelyben az elit ural mindent és az állampolgároknak nem lenne semmi beleszólásuk a dolgokba.

Olvastad már? A bálnák alapján júliusra ötszámjegyű lehet a bitcoin értéke

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Bitcoin CrypTO
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!