A bálnák alapján júliusra ötszámjegyű lehet a bitcoin értéke

-

Az adatok alapján általában 4 hónappal azután vált bikára az árfolyam, hogy a bálnák sok utalást végeznek a tőzsdékről – hamarosan kezdődhet a következő ciklus.
A befektetőknek érdemes bitcoinvásárlásba kezdeniük, ha a bálnák is vásárláshoz fognak – ezt ugyanis általában egy bika piac követi pár hónappal később.

Legalábbis Ki Young Ju, a kriptoelemzéssel foglalkozó CryptoQuant vezérigazgatója arról beszélt, hogy akkor érdemes belépni a piacra, amikor a bálnák kiutalják vagyonukat a tőzsdékről.

Egy elemző szerint még azelőtt vásárolj bitcoint, hogy vége a ciklusnak

Young Ju megosztott két grafikonon, melyeken összehasonlítja a bitcoin 2017-es és 2019-es bika piacát és elmondta, hogy mindkét esetben 4 hónappal a bálnák kiutalása után kezdtek megindulni a piacok.
A CryptoQuant a bálnák tőzsdékről való kiutalásának hét napos átlagát vette alapul.

 „Vegyél bitcoint, amikor a bálnák megkezdik a kiutalásokat a tőzsdékről” – foglalta össze a Twitteren.

„A bika piac általában négy hónappal azután kezdődik, hogy éves csúcsra ér a tőzsdékről történő kiutalások száma.”


Ez a tipp hasznos lehet, mivel pont három hónap telt el azóta, hogy márciusban éves csúcsot értek el a kiutalások. Ha hihetünk a jóslatnak, akkor júliusban kezdődhet az újabb bika piac.

Egyre több bika tényező a bitcoin számára

Más mutatók szerint is növekedésre számíthat a bitcoin. A tőzsdék készletei 2018 óta nem voltak ilyen alacsony készleten, amikor 3100 dolláron volt a bitcoin árfolyama.
Emellett a bányászok is kevesebb bitcoint adnak el, csupán a májusi feleződést követően adtak el többet, mint amennyit kerestek.
Továbbá, a befektetők 2020 során egyre több bitcoint halmoztak fel, az elmúlt napokban 90%-ban növekedett vagyonuk.
A múlt héten Young Ju azt írta, hogy a bálnák általában kivárnak egy csendes időszakot, mielőtt eladják a tőzsdéken vagyonukat, hogy a befektetők ne vegyék észre, hogy mit csinálnak.

Olvastad már? Szerezz 25 dollárt – ajándék a Kriptoworld és az OKEx csapatától

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: ThaiBitcoin
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!