Matt Damon szerepel a Crypto.com mainstream marketingkampányában

-

A Crypto.com 2022 februárjában sugározza első Super Bowl-reklámját, így kíván nemzetközi márkává válni. Matt Damon is szerepel a reklámfilmjükben.
A szingapúri székhelyű kriptoplatform 700 millió dollárt ajánlott fel a Los Angeles-i Staples Center névhasználati jogának megvásárlására, amelynek neve így a hétvégén Crypto.com Arénára változik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A híres színész, Matt Damon szerepelt a crypto.com októberben debütált reklámfilmjében. A Crypto.com korábban azt is bejelentette, hogy szponzorálja a Los Angeles-i női labdarúgócsapatot, az Angel City Football Clubot.
Korábban írtuk: Újabb partnerségeket kötött a crypto.com, ezúttal egy női sportcsapattal
Az ötéves Crypto.com az NBC Super Bowl február 13-i közvetítésében mutatkozik be hirdetőként, olyan más márkák mellett, mint a Rakuten Rewards vásárlási jutalmazási platform, a DraftKings Inc. sportfogadási vállalat, az Avocados From Mexico és az Intuit Inc.
Az FTX kriptovaluta-tőzsde is debütálni fog, miután ők is hatalmas erőfeszítéseket tettek a névhasználati jogok és a reklámkampányok terén.

Be akarják bizonyítani, hogy a kriptó nem csak egy trend

Steven Kalifowitz, a vállalat marketingvezetője szerint a Crypto.com stratégiája és a kiemelkedő kezdeményezéssorozat célja az volt, hogy bebizonyítsa, hogy nem csak egy múló trendről van szó, és bizonyítsa, hogy termékei megbízhatóak és elfogadottak.
Kalifowitz szerint ráadásul sokan azt mondják, hogy a kripto csak egy trend, de ez pont olyan, mint amikor azt állították, hogy az internet csak egy trend. „A kripto a jövő internetes generációjának tényleges alapja.”
A vállalat különböző marketingkezdeményezései a Forma-1, az Ultimate Fighting Championshipben és a profi kosárlabda terén is úgy vannak kialakítva, hogy többféle csoportot szólítsanak meg – mondta a vezető.

A kripto valóban mindenkinek szól, jelentette ki Kalifowitz úr. A különböző sportágakba való belépés lehetővé teszi, hogy mindenkivel kapcsolatba lépjek, bárhol is legyenek. A Super Bowl csak egy további lépés, és a legnagyobb, amit csak léphetünk”.
Egy múlt heti interjúban Kris Marszalek, a Crypto.com vezérigazgatója a The Wall Street Journalnak elmondta, miszerint a vezetők azt remélik, hogy a vállalat a következő három-öt évben a fogyasztók számára a top 20 márka közé kerül. Olyan híressé válnának ezáltal, mint a Nike vagy az Apple.

Olvastad már? 47 ezer dollár alatt a bitcoin, inkább az ethereumra fogadnak

Forrás: globalcrypto.tv
Kiemelt kép: ♥.хsᴇᴄoɴᴅsтαʀ.

Legfrissebb bejegyzéseink

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!