Elképesztő a forgalom az OpenSea-n, egy bizonyos NFT-t akar mindenki

-

Az adatok azt mutatják, hogy az OpenSea idén eddig több mint 700 millió dolláros forgalmat bonyolított le, amivel az NFT piactér újabb rekordhónapot zárhat.
Az OpenSea NFT-piactér kereskedési volumene januárban is növekszik a Yuga Labs Bored Ape Yacht Club (BAYC) és Mutant Ape Yacht Club (MAYC) körüli őrület újbóli fellángolása közepette.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az „rchen8” által a Dune Analyticsen közzétett adatok szerint az OpenSea több mint 700 millió dollár értékű kereskedési volument generált 2022 eleje óta. Az idei év legforgalmasabb napja január 3-a volt, 255,8 millió dollár értékű 24 órás volumennel.
Bár a Wu Blockchain azt állította, hogy a január 3-i volumen rekordot jelentett az OpenSea számára, a rchen8 által a Dune Analyticsen közzétett korábbi adatok azt mutatják, hogy augusztus 29-én volt az eddigi legforgalmasabb, 322 millió dollár.
Decemberben az OpenSea havi volumene meghaladta a 3,24 milliárd dollárt, és mindössze 5,3%-kal maradt el a platform augusztusi, 3,42 milliárd dolláros ATH-jától.
Az NFT-piactér már január első négy napja alatt több mint 700 millió dollár értékű kereskedési volument bonyolított le. A rekordok hamarosan megdőlhetnek, ha a lendület ebben a hónapban is folytatódik.

Bored Ape-mánia

Az OpenSea kiugró volumenéhez hozzájárulhat a BAYC és MAYC NFT-ket, valamint a Yuga Labs egy kosárnyi más projektjét övező, nemrégiben kialakult hájp.
A CryptoSlam adatai azt mutatják, hogy a MAYC jelenleg az első helyen áll az NFT-projektek között a másodlagos piacokon a hétnapos forgalom tekintetében, 93,2 millió dollárral. A BAYC NFT-k pedig szorosan mögötte következnek a második helyen, 88,4 millió dollárral.

Az elmúlt 30 napban a MAYC és a BAYC projektek egyenként 189,7 millió és 182,6 millió dollárt termeltek. Ezzel a harmadik és a negyedik legmagasabban rangsorolt NFT-gyűjtemények a cikk írásakor.
A 24 órás volument tekintve a MAYC 18,7 millió dollár értékű másodlagos volument generált, míg a BAYC 14 millió dollárt. Az OpenSea szerint a BAYC NFT-k jelenlegi alsó ára borsos 67 ether (ETH), ami nagyjából 250.000 dollárt ér, míg a MAYC NFT-k jelenleg 15,87 ETH-ért, azaz 59.300 dollárért mennek.
Januárban eddig több popkultúra ikon, például Eminem, Britney Spears és Dave Chappelle komikus is hat számjegyű összegekért vásárolt BAYC NFT-ket ebben a hónapban.

Olvastad már? Új magyar NFT indult CryptoMemories néven

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!