Mark Cuban 1 dolláros Dogecoint jósol

-

„Ha sikerül eladnunk még 6,5 milliárd DOGE értékű Mavericks-árut, a Dogecoin biztosan eléri az 1 dollárt.” – mondta a Dallas Mavericks tulajdonosa.

Csupán három nappal a DOGE fizetőeszközként való elfogadása után a Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban máris 1 dolláros árat jósol a valutának.

Szombati tweetjében Cuban elmondta, hogy vásárlóik több mint 20.000 Dogecoint (nagyjából 1000 dollárt) költöttek el a Dallas Mavericks termékeire, ezzel pedig csapata lett „a világ legnagyobb Dogecoin-kereskedője.”
A milliárdos azt jósolta, hogy ha a rajongók 6.556.000.000 DOGE értékű Mavericks-árut vásárolnak, a token ára „biztosan eléri az 1 dollárt.”
https://twitter.com/mcuban/status/1368276718860046339?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1368276718860046339%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcointelegraph.com%2Fnews%2Fmark-cuban-sees-1-written-in-doge-s-tea-leaves
A Mavericks volt az első olyan NBA-csapat, amely elfogadta fizetőeszközként a kriptót a meccsjegyekért és a csapat termékeiért cserébe. Elsőként, két évvel ezelőtt a BitPay kriptotárca-társaságon keresztül kezdték elfogadni a bitcoint.
Ma már a Mavericks rajongói Bitcoin Cash (BCH), USD Coin (USDC), Gemini dollár (GUSD), Paxos Standard (PAX) és Binance USD (BUSD) kriptopénzekért cserében is fizethetnek a termékekért és ajándéktárgyakért.
Annak ellenére, hogy egy viccnek indult, a DOGE az elmúlt hónapokban sokat emelkedett, mivel Cuban és Elon Musk is többször megemlítették a valutát a közösségi médiában.
Musk tweetjei valószínűleg nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a token ára a januári 0,01 dollárról az eddigi csúcsra, 0,078 dollárra emelkedett.

A cikk írásakor a DOGE ára 0,0509 dollár, vagyis 1864%-ot kellene növekednie, hogy elérje az 1 dollárt.
A Dallas Mavericks tulajdonosa korábban a DOGE-ra mint „közgazdasági oktatási eszközre” hivatkozott, mondván, hogy a valuta a kriptopiacon a „legjobb szórakozás a pénzedért.”
Cuban elmondta, hogy a kosárlabda-franchise DOGE-kifizetéseinek megugrása ellenére, továbbra is „jól szórakozik”, és nem változtatta meg véleményét a tokennel kapcsolatban.

Olvastad már? Mi az a Dogecoin? (DOGE)

Forrás: cointelegraph.com
Kimelet kép: Marco Andreas

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!