Március 15-ig sokaknak kell visszafizetniük a Crypto.com hiteleiket

-

A Crypto.com döntése alig egy hónappal azután született, hogy a BlockFi 100 millió dolláros büntetést kapott a hitelezési termékei miatt, mivel sokan azt feltételezik, hogy a szabályozói szigorítás lehet a döntés lehetséges oka.
A Crypto.com a hírek szerint március 15-ig ad időt a hitelprogramjából kizárt országokból származó felhasználóknak, hogy visszafizessék kriptohiteleiket.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cég frissítette a korlátozott országok listáját, amely az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és még 38 országot tartalmaz.
Az olyan európai nemzetekből, mint Németország, Svájc és az Egyesült Királyság felhasználói mind megosztották a cégtől kapott e-maileket a kölcsönök lezárásának időpontjáról.
Érdemes megjegyezni, hogy ezek közül a felhasználók közül néhányan, akiknek nincs kriptohitelük a platformon, szintén megkapták az e-maileket.
Az új szabályzat szerint, ha a felhasználók március 15-ig nem fizetik vissza a hiteleiket, akkor a biztosítékukat eladják, és a hitelpozíciókat a tőzsde lezárja.
A Crypto.com a cikk írásakor nem válaszolt a Cointelegraph megkeresésére.

A hirtelen irányvonal-változás miatt a Crypto.com ügyfelei elkeseredettek és hitetlenkednek, sokan azt állítják, hogy a tőzsde közelmúltbeli, reklámokra és marketingre fordított kiadása kezdte megterhelni a mérlegét.
A tőzsde elmúlt évi agresszív marketing-kiárusítása sokak szemöldökét felhúzta, mivel a vállalat – sok más kripto unikornissal ellentétben – nem sok tőkét gyűjtött a befektetőktől.


A Crypto.com marketing költségvetése, amely magában foglalja a hírességek reklámozására, arénák megvásárlására és sok másra költött milliókat, már régóta vita tárgyát képezi az interneten.
A hitelezési politikájának hirtelen változása azonban csak még inkább előtérbe helyezte az elméletet.
A kriptokölcsönzési termékek már több mint egy éve a szabályozó hatóságok ellenőrzése alatt állnak, több kriptokölcsönző is biztonsági jogsértési értesítést kapott a megfelelő állami szabályozó hatóságoktól.

A Gemini és a Celsius olyan kölcsönzési termékeket kínált, amelyek januárban az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) vizsgálata alá kerültek, míg a BlockFi-t februárban 100 millió dolláros büntetéssel sújtották, mert nem regisztrált kriptokölcsönzési termékeket kínált.

Olvastad már? Már ezen a héten aláírhatja Biden a rég várt kriptoszabályozást

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: thecrypto france

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Brazíliában törvényes fizetőeszközzé váltak a kriptopénzek

El Salvador hivatalos pénznemmé tette a bitcoint tavaly, Brazíliában a képviselők viszont egyelőre még csak törvényes fizetőeszközzé tettéka kriptopénzeket, egy ezt szabályozó törvény megszavazásával. Ennek...

Éledezik az Ethereum (ETH)

Prémium Az Ethereum utóbbi 2 napja kifejezetten pozitívan alakul, 11%-os emelkedésnek lehetünk szemtanúi Ha a Bitcoinnal állítjuk párja az ETH-t, kijelenthető, hogy sokkal jobban szerepel mint társa. Az...

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!