Március 15-ig sokaknak kell visszafizetniük a Crypto.com hiteleiket

-

A Crypto.com döntése alig egy hónappal azután született, hogy a BlockFi 100 millió dolláros büntetést kapott a hitelezési termékei miatt, mivel sokan azt feltételezik, hogy a szabályozói szigorítás lehet a döntés lehetséges oka.
A Crypto.com a hírek szerint március 15-ig ad időt a hitelprogramjából kizárt országokból származó felhasználóknak, hogy visszafizessék kriptohiteleiket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cég frissítette a korlátozott országok listáját, amely az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és még 38 országot tartalmaz.
Az olyan európai nemzetekből, mint Németország, Svájc és az Egyesült Királyság felhasználói mind megosztották a cégtől kapott e-maileket a kölcsönök lezárásának időpontjáról.
Érdemes megjegyezni, hogy ezek közül a felhasználók közül néhányan, akiknek nincs kriptohitelük a platformon, szintén megkapták az e-maileket.
Az új szabályzat szerint, ha a felhasználók március 15-ig nem fizetik vissza a hiteleiket, akkor a biztosítékukat eladják, és a hitelpozíciókat a tőzsde lezárja.
A Crypto.com a cikk írásakor nem válaszolt a Cointelegraph megkeresésére.

A hirtelen irányvonal-változás miatt a Crypto.com ügyfelei elkeseredettek és hitetlenkednek, sokan azt állítják, hogy a tőzsde közelmúltbeli, reklámokra és marketingre fordított kiadása kezdte megterhelni a mérlegét.
A tőzsde elmúlt évi agresszív marketing-kiárusítása sokak szemöldökét felhúzta, mivel a vállalat – sok más kripto unikornissal ellentétben – nem sok tőkét gyűjtött a befektetőktől.


A Crypto.com marketing költségvetése, amely magában foglalja a hírességek reklámozására, arénák megvásárlására és sok másra költött milliókat, már régóta vita tárgyát képezi az interneten.
A hitelezési politikájának hirtelen változása azonban csak még inkább előtérbe helyezte az elméletet.
A kriptokölcsönzési termékek már több mint egy éve a szabályozó hatóságok ellenőrzése alatt állnak, több kriptokölcsönző is biztonsági jogsértési értesítést kapott a megfelelő állami szabályozó hatóságoktól.

A Gemini és a Celsius olyan kölcsönzési termékeket kínált, amelyek januárban az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) vizsgálata alá kerültek, míg a BlockFi-t februárban 100 millió dolláros büntetéssel sújtották, mert nem regisztrált kriptokölcsönzési termékeket kínált.

Olvastad már? Már ezen a héten aláírhatja Biden a rég várt kriptoszabályozást

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: thecrypto france

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!