Maker (MKR) technikai elemzés 09.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Maker (MKR)

A Maker (MKR) bikái 20,5%-os nyereséggel vették át az irányítást az árfolyam felett az augusztusi mély visszalépés után.

Az elmúlt napok bikás visszapattanása segített fenntartani a Maker emelkedő trendjét a magasabb időkereteken.

A Maker felfelé ívelő árfolyam-pályája, amelyet az emelkedő on-chain volumen mérőszámai okoztak, szöges ellentétben állt az általános piaci feltételekkel, amelyeket a Bitcoin (BTC) újabb 26.000 dollár alá esése hozott.

Ez jó helyzetbe hozta az MKR-t, hogy közép- és hosszú távon további nyereséget érjen el.

Az MKR 4 órás időkeretének vizsgálata azt mutatta, hogy a blokklánc protokoll több mint 22%-kal esett augusztus 14. és augusztus 25. között.

A bikák azonban a 100%-os Fib-szintnél (986 dollár) támaszt találtak, mielőtt augusztus 31-én a 78,6%-os Fib-szintről (1039 dollár) erőteljesen felemelkedtek.

Míg az árfolyam-emelkedés a 38,2%-os Fib szint (1,139 dollár) és a 23,6%-os Fib szint (1,175 dollár) között lehűlt, a grafikonon megjelenő indikátorok a bikás kilátásokat emelték ki.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) erős bullish crossover-t mutatott, ami kiemelte a bikás erőt.

Hasonlóképpen, a Relatív Erősség Index (RSI) a semleges 52-es érték felett maradt, és 61-es értékkel jó vételi nyomást mutatott.

Az On Balance Volume (OBV) szintén tovább emelkedett, ami jó keresletet mutat az MKR iránt.

A Fib-szintek alapján a vevők az 1.233 dollárnál (0%-os Fib-szint) és az 1.292 dollárnál (-23,6%-os Fib-szint) elérhetik a profitzónákat.

Alternatívaként a jelenlegi árfolyam feletti Fib-szintek bármelyikénél történő árvisszautasítás a medvéket is visszahozhatja a képbe.

Maker
 


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!