Luna Classic (LUNC) technikai elemzés 08.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Luna Classic (LUNC)

Az elmúlt 24 órában a Bitcoin (BTC) által okozott hirtelen, 26,100 dollárról 27,400 dollárra emelkedő rövid távú szivattyú újjáélesztette az egész kriptopiacot.

A Luna Classic (LUNC) profitált a pumpából, 8,2%-os nyereséget könyvelhetett el ebben az időszakban.

A nyereség ellenére a LUNC megtartotta általános medvés szerkezetét, mivel a medvék egy kritikus szint áttörését keresik, amely az elmúlt héten támogatta a Luna Classic árfolyamát.

A rövid távú emelkedés kevéssé tudta eloszlatni a Luna Classicra jellemző medvés hangulatot.

A július 17-i 0,0000971 dolláros közelmúltbeli csúcs és az augusztus 17-i 0,0000524 dolláros mélypont közötti Fibonacci-szintek ábrázolása kiemelte a medvés kilengés kulcsfontosságú szintjeit.

Miután az ár a 78,6%-os (0,0000875 dollár) és az 50%-os (0,0000747dollár) Fib között mozgott, az eladók augusztus 15-17. között gyorsan áttörtek a 23,6%-os (0,0000629dollár) Fib-re.

A 23,6%-os Fib-ről való bikás kilábalás a 38,2%-os Fib-értéknél (0,0000695dollár) ütközött ellenállásba, ami ahhoz vezetett, hogy az ár az elmúlt héten a 23,6%-os Fib-érték felett lebegett.

Ha a medvék sikeresen meglovagolják ezt a rövid pumpát, akkor a 0,00005 dolláros árszintet – a Luna Classic újabb mélypontját – vehetik célba.

A másik oldalról, ha a bikák fenntartják ezt a nyomást és az 50%-os Fib (0,0000747 dollár) fölé törnek, az a LUNC lendületének megváltozását jelzi.

Eközben a Relatív Erősség Index (RSI) meredeken emelkedett, de nem tudta átlépni a semleges 50-es szintet.

Emellett az On Balance Volume is tovább csúszott lefelé. Mindkét mutató némi keresletet jelzett, de a jelentős rallyhoz elegendő nyomáshoz kevés.

lunaFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!