Liquity technikai elemzés 05.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Liquity

A Liquity árelemzés pozitív tendenciát mutat az LQTY/USD pár esetében.

A coin az elmúlt néhány órában pozitív hangulatban kereskedett, miután visszaszerezte a ma reggel uralkodó medvés nyomást.

A coinra nehezedő bikás nyomás erős volt, és sikerült az 1,34 dolláros szint fölé törnie. Az érme az elmúlt 24 órában 1,26%-ot emelkedett, és a következő napokban valószínűleg tovább fokozódik a vételi aktivitás.

Az LQTY/USD pár következő célpontja az 1,42 dolláros ellenállási szint lenne, ami várhatóan erős akadályt jelent a bikák számára.

Sikeres áttörése esetén további emelkedésre számíthatunk az elkövetkező napokban.

A napos Liquity árelemzés megerősíti, hogy az LQTY/USD pár pozitív előjellel mozog.

A pár magasabb mélypontokat és magasabb csúcsokat alakított ki, ami bikás jel, az árfolyam nemrégiben kitört az elmúlt 24 órában kialakult emelkedő háromszög mintázat fölé, ami bikás jel.

A coin piaci kapitalizációja is 123 millió dollárra nőtt, a 24 órás kereskedési volumen pedig a jelentések szerint 11 millió dollár volt.

A relatív erősség index (RSI) 37,60 ami azt jelzi, hogy a piac túladott. A Moving Average Convergence Divergence (MACD) emelkedik, ami a bikás lendületet tükrözi.

A MACD vonal jelenleg a jelzővonal felett van, ami azt jelzi, hogy a vevők irányítják a piacot. A mozgóátlag is messze az árszint alatt, az 1,2697 dolláros szint alatt kereskedik.

Összefoglalva,a Liquity árelemzése nagyon bikás helyzetben van, és könnyen tesztelhet új csúcsokat a közeljövőben.

Ha az árfolyam tovább emelkedik, a kereskedőknek az 1,30 dolláros támaszszintnél kell keresniük a potenciális vételi lehetőségeket.

A digitális eszköz kereskedése fordulóponthoz érkezett, és a tartomány bármelyik oldaláról történő kitörés meghatározhatja a későbbi mozgás irányát.

A bikáknak óvatosnak kell lenniük, mert egy medvés elmozdulás értéktelenné teheti a bikás trendet.

Liquity

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!