Liquity technikai elemzés 05.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Liquity

A Liquity árelemzés pozitív tendenciát mutat az LQTY/USD pár esetében.

A coin az elmúlt néhány órában pozitív hangulatban kereskedett, miután visszaszerezte a ma reggel uralkodó medvés nyomást.

A coinra nehezedő bikás nyomás erős volt, és sikerült az 1,34 dolláros szint fölé törnie. Az érme az elmúlt 24 órában 1,26%-ot emelkedett, és a következő napokban valószínűleg tovább fokozódik a vételi aktivitás.

Az LQTY/USD pár következő célpontja az 1,42 dolláros ellenállási szint lenne, ami várhatóan erős akadályt jelent a bikák számára.

Sikeres áttörése esetén további emelkedésre számíthatunk az elkövetkező napokban.

A napos Liquity árelemzés megerősíti, hogy az LQTY/USD pár pozitív előjellel mozog.

A pár magasabb mélypontokat és magasabb csúcsokat alakított ki, ami bikás jel, az árfolyam nemrégiben kitört az elmúlt 24 órában kialakult emelkedő háromszög mintázat fölé, ami bikás jel.

A coin piaci kapitalizációja is 123 millió dollárra nőtt, a 24 órás kereskedési volumen pedig a jelentések szerint 11 millió dollár volt.

A relatív erősség index (RSI) 37,60 ami azt jelzi, hogy a piac túladott. A Moving Average Convergence Divergence (MACD) emelkedik, ami a bikás lendületet tükrözi.

A MACD vonal jelenleg a jelzővonal felett van, ami azt jelzi, hogy a vevők irányítják a piacot. A mozgóátlag is messze az árszint alatt, az 1,2697 dolláros szint alatt kereskedik.

Összefoglalva,a Liquity árelemzése nagyon bikás helyzetben van, és könnyen tesztelhet új csúcsokat a közeljövőben.

Ha az árfolyam tovább emelkedik, a kereskedőknek az 1,30 dolláros támaszszintnél kell keresniük a potenciális vételi lehetőségeket.

A digitális eszköz kereskedése fordulóponthoz érkezett, és a tartomány bármelyik oldaláról történő kitörés meghatározhatja a későbbi mozgás irányát.

A bikáknak óvatosnak kell lenniük, mert egy medvés elmozdulás értéktelenné teheti a bikás trendet.

Liquity

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!