Liquity technikai elemzés 05.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Liquity

A legfrissebb Liquity árelemzés erős bikás tendenciát mutat a piacokon. Az LQTY/USD árfolyama az elmúlt 24 órában folyamatosan emelkedett, és 7%-os növekedést mutat.

Az árfolyam emelkedése a Liquity potenciáljával kapcsolatos erős befektetői hangulatnak tulajdonítható.

A vásárlási nyomás erős, mivel egyre több vevő lép be a piacra, ami felfelé hajtja az árakat.

A Liquity napi árelemzése azt mutatja, hogy az LQTY/USD árfolyama az elmúlt 24 órában folyamatosan emelkedett.

A rali azonnal elkezdődött, amint a vevők elkezdtek belépni a piacra, felfelé nyomva az árakat.

A piac azonban medvés hangulatban nyitott, de a vételi nyomás elég erős volt ahhoz, hogy felfelé nyomja az árakat.

Ennek eredményeként az LQTY/USD-nek sikerült 1,40 dollár fölé emelkednie, és jelenleg 1,37 dolláron kereskedik.

Az LQTY/USD technikai mutatói is egyértelműen bikás tendenciát mutatnak a piacon, mivel a Relatív Erősség Index (RSI) semleges piacot jelez.

Az RSI is 40 -es szintnél van, ami azt jelzi, hogy a vevők kezdik átvenni az irányítást, és az LQTY/USD esetében további felfelé irányuló potenciál marad.

A mozgóátlag mutató 1,237 dolláron áll, ami azt jelzi, hogy a jelenlegi középtávú trend továbbra is bikás marad.

A Bollinger szalagok is meghosszabbított helyzetben vannak, ami azt jelzi, hogy a vételi nyomás erős. A felső és az alsó sáv jelenleg 1,99 illetve 0,99 dolláron áll, ami arra utal, hogy a piac jelenleg erősen bikás.

a középtávú trend továbbra is bikás, és további emelkedési potenciál van, ha a vevők továbbra is erős vételi nyomással lépnek be a piacra.

Rövid távon az 1,26 dolláros támaszszint várhatóan erősen kitart, míg az 1,43 dolláros ellenállási szintet a közeljövőben tesztelhetik.

Liquity

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!