Lemondana Changpeng Zhao Binance-vezérigazgató, ha találna egy magánál alkalmasabb személyt

-

„Mindenhol szeretnénk engedélyt kapni” – mondta Changpeng Zhao.
Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója elmondta, miszerint azt szeretné, ha a nagy kriptopénztőzsde együttműködne a helyi szabályozókkal, amikor regionális központokat hoz létre.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Reuters keddi jelentése szerint a CZ néven is ismert Zhao utalt arra, hogy a Binance a vállalat terjeszkedése során el fog térni a pénzügyek decentralizált megközelítésétől, és egyeztetni fog a szabályozóhatóságokkal.

„Mindenhol engedélyt akarunk kapni” – mondta CZ.

Zhao azt is megismételte, hogy hajlandó lenne lemondani a vezérigazgatói posztról, ha valaki „erős szabályozási háttérrel” rendelkezne.

Múlt héten az SCB 10X virtuális csúcstalálkozón CZ azt mondta, hogy inkább technológiai vállalkozónak tartja magát, míg a kriptotőzsde vezetésére egy, a szabályozásban jártas személy lenne alkalmas:

„Valójában egy olyan vezető beosztású személyt keresek, aki erős compliance háttérrel, erős szabályozási háttérrel rendelkezik, és az egész szervezetet vezetné”  mondta CZ, majd hozzátette:

„Négy évig vezettem a céget, ez jó volt, de át kell mennünk ezen a pivoton […] Nem hiszem, hogy én vagyok a legjobb személy arra, hogy ezt az erőfeszítést vezessem. Úgy gondolom, hogy egy nagyon erős szabályozási háttérrel rendelkező személy valójában jobb lenne”.

Olvastad már? A kriptopénz „egy tiszta kereskedési eszköz” – mondja a fedezeti alap vezérigazgatója

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!