Lemondana Changpeng Zhao Binance-vezérigazgató, ha találna egy magánál alkalmasabb személyt

-

„Mindenhol szeretnénk engedélyt kapni” – mondta Changpeng Zhao.
Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója elmondta, miszerint azt szeretné, ha a nagy kriptopénztőzsde együttműködne a helyi szabályozókkal, amikor regionális központokat hoz létre.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Reuters keddi jelentése szerint a CZ néven is ismert Zhao utalt arra, hogy a Binance a vállalat terjeszkedése során el fog térni a pénzügyek decentralizált megközelítésétől, és egyeztetni fog a szabályozóhatóságokkal.

„Mindenhol engedélyt akarunk kapni” – mondta CZ.

Zhao azt is megismételte, hogy hajlandó lenne lemondani a vezérigazgatói posztról, ha valaki „erős szabályozási háttérrel” rendelkezne.

Múlt héten az SCB 10X virtuális csúcstalálkozón CZ azt mondta, hogy inkább technológiai vállalkozónak tartja magát, míg a kriptotőzsde vezetésére egy, a szabályozásban jártas személy lenne alkalmas:

„Valójában egy olyan vezető beosztású személyt keresek, aki erős compliance háttérrel, erős szabályozási háttérrel rendelkezik, és az egész szervezetet vezetné”  mondta CZ, majd hozzátette:

„Négy évig vezettem a céget, ez jó volt, de át kell mennünk ezen a pivoton […] Nem hiszem, hogy én vagyok a legjobb személy arra, hogy ezt az erőfeszítést vezessem. Úgy gondolom, hogy egy nagyon erős szabályozási háttérrel rendelkező személy valójában jobb lenne”.

Olvastad már? A kriptopénz „egy tiszta kereskedési eszköz” – mondja a fedezeti alap vezérigazgatója

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A június lehet az Ethereum hónapja?

A júniusban induló hongkongi zöld út a kriptók számára megnyitja az utat a likviditás beáramlása előtt, de ez nem feltétlenül lesz. A kriptovaluták, különösen az ETH...

Polygon technikai elemzés 06.01.

Prémium Polygon Május közepétől kezdve a Polygon egy erőteljes fellendülést mutatott, 0,8177 dollárról 0,95 dollár fölé emelkedett. A 0,95 dolláros árszint azonban január végétől áprilisig egy makacs...

Roger Ver úgy véli, az Ethereum több felhasználót fog hozni a kriptoiparba, mint a Bitcoin

A kifejezetten korai támogatói tevékenysége miatt néha Bitcoin-Jézusként is emlegetett Ver egy podcast során osztotta meg a gondolatait. Elmondta, hogy az Ethereum tényleg kisebb kapitalizációval...

A Coinbase szerint Kína jár jól az amerikai kriptós szigorral

A MarketWatch a hétvégén publikálta a Coinbase ügyvezetője, Brian Armstrong cikkét, amelyben a vállalkozó arra figyelmeztetett, az USA elvesztheti a pénzügyi vezető szerepet, ha nem...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!