Lehet, hogy ez egy „A Holdra” lendület: Hogyan változtatja meg a piacot az Ethereummal kapcsolatos SEC-vizsgálat vége?

-


Vendégbejegyzés


A SEC-vizsgálat lezárása potenciális fordulópontot jelent az Ethereum számára.

A 2024-es bikafutás lendületbe kerülésével ez a fejlemény jelentős piaci reakciókat válthat ki.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetők és az elemzők szorosan figyelik a kibontakozó eseményeket. Maradjatok velünk, hogy lássuk, milyen hatással lehet ez az árakra és a piaci dinamikára.

A CYBRO előértékesítése az 1 millió dollár felé emelkedik: Egy az egymillióból egy DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan az 1 millió dollár felé emelkedik.

Ez a legmodernebb DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

kripto

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking , exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Bővítsd kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

A Solana (SOL) árfolyamának áttekintése és előrejelzése

A SOL jelenleg 139,52 és 163,00 dollár között kereskedik. Egy korrekciós mozgásban van, egyhetes árfolyamcsökkenése 11,54% és egyhavi 26,50%.

Ennek ellenére az érme az elmúlt hat hónapban 40,05%-os emelkedést ért el. A legközelebbi ellenállási szint 174,81 dollárnál van, a támasz pedig 127,85 dollárnál.

A Relatív Erősség Index (RSI) 53,16-os értéken semleges, a stochastic oszcillátor pedig 88,17-es értéken magas, ami csökkentett vételi nyomást jelez.

A Polygon (MATIC) árfolyam-áttekintés: Lassú, de reményteljes

A Polygon jelenlegi árfolyama 0,57 és 0,67 dollár között mozog. Az érme ellenállással szembesül 0,72 dollárnál, és támasza van 0,52 dollárnál.

Az elmúlt héten az árfolyam 8,39%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 21,44%-ot esett. A hat hónapos változás 32,80%-os csökkenést jelent.

A csökkenés ellenére a 67,60-as RSI azt sugallja, hogy még mindig impulzív mozgásban van. A 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlag egyaránt 0,58 dolláron áll.

Blur (BLUR) kripto árfolyam áttekintés és jövőbeli előrejelzések

A Blur (BLUR) jelenleg egy 0,28 és 0,35 dollár közötti ársávban mozog. A legutóbbi egyhetes 22,90%-os és egyhavi 31,91%-os árfolyamcsökkenéssel a trend jelentős esést mutat.

Az elmúlt hat hónapban a BLUR árfolyama 48,42%-kal csökkent. A jelenlegi RSI 57,40, ami azt jelzi, hogy sem túlvett, sem túladott, míg a Stochastic 82,89, ami túlvásárlásra utal.

Ezen adatok alapján az ármozgás impulzívnak tűnik.

A Polkadot (DOT) árfolyam áttekintése és előrejelzés

A Polkadot (DOT) árfolyama jelenleg 5,94 és 6,87 dollár között mozog. Az ellenállás 7,36 dollárnál, a támasz pedig 5,50 dollárnál található.

Az elmúlt héten a DOT árfolyama 12,76%-ot esett, az elmúlt egy hónapban pedig 22,43%-ot csökkent.

Az elmúlt hat hónapban a DOT 26,13%-kal csökkent. A Relative Strength Index (RSI) 52,24 ponton áll, ami semlegességet jelez.

A MACD szint enyhén pozitív, 0,01-es értéken áll. A Polkadot jelenleg korrekciós mozgásokat tapasztal.

Következtetés

A SOL, a MATIC, a BLUR és a DOT esetében rövid távon kevesebb potenciál lehet. A CYBRO kiemelkedik a Blast blokklánc technológiát kihasználó, egyedülálló earn marketplace-ével.

A 2024 második negyedévében várható első kibocsátással a CYBRO értékes lehetőséget kínál a korai befektetők számára a token előértékesítésén keresztül.

Ez a projekt kedvező belépési feltételeket és a piacon egyedülálló ajánlatot ígér.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!