Kriptók 1 dollár alatt: Polygon hamarosan elérheti az 1 dollárt! Ragadd meg a többi ékkövet, amelyek rekordokat dönthetnek – Pepe, Raboo

-


Vendégbejegyzés


Az 1 dollár alatti kriptók iránti szakértői érdeklődés közelmúltbeli megugrása rávilágít az úttörő, zseniális projektekre való növekvő koncentrációra.

A MATIC dinamikája és potenciális lehetősége, hogy elérje az 1 dollárt, ezt bizonyítja.

Ez a tendencia rávilágított a népszerű ERC20 Pepe érmére és az újonnan bevezetett Raboo-ra, egy értékorientált AI mém projektre is, amelynek előértékesítése mindössze 0,0036 dollár volt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nézzük meg, miért ezek a kripto gyöngyszemek a következő 1 dollár alatti kriptók, amelyek a bikafutamban ballisztikusan fognak elszállni.

A Polygon (MATIC) közelít az 1 dollárhoz, ahogy az elemzők az ATH feletti visszatérést jósolnak a kriptónak.

A Polygon-t innovatív módon képzelték el, hogy véget vessen a blokklánc trilemmának. Ma már átütő sikere megnyitotta az utat egy réteges skálázhatósági megoldás kifejlesztéséhez az Ethereumon.

A Polygon indulása óta arra törekszik, hogy a zk és Optimistic roll-up technológiájának köszönhetően decentralizált hozzáférést biztosítson egy rugalmasabb és hatékonyabb DeFi-hez.

A tavalyi általános csökkenő tendencia ellenére a Polygon (MATIC) továbbra is szilárd teljesítményt nyújt, mint egy nagy potenciállal rendelkező kriptó 1 dollár alatt.

A befektetők és az elemzők mindinkább a Polygon küszöbön álló bikás fellendülésére szegezik a szemüket, amit a növekvő ökoszisztéma fejlődése és a láncmetrikák fellendülése mutat.

Ezenkívül a gazdag ökoszisztéma és a POL-ra való leendő frissítés aláhúzza a hosszú távú növekedési potenciált.

A Raboo (RABT) a kolosszális bálnák aktivitását tapasztalja. A feltételezések szerint meghaladhatja a 100x-t.

A Raboo (RABT) egy újabb kripto gyöngyszem, amely napok óta őrületet gerjeszt a kriptoszférában.

A szemében az elődei által nyújtott átlag alatti értéket akarja felborítani.

A felforgatás középpontjában az úttörő social-fi mechanika és a legmodernebb mesterséges intelligencia varázslatai állnak.

Arra törekszik, hogy a mémőrületet kihasználva verhetetlen értéket nyújtson, miközben a felhasználók kinyitják a pénzügyi szabadság és az inkluzív DeFi lehetőségek ajtaját.

Az előértékesítés kezdete óta a Raboo (RABT) új rekordokat állított fel, miközben a második szakaszban mindössze 0,0036 dolláros belépési árfolyam melletti nyaktörő mértékű keresletet tapasztalt.

kripto
Forrás: X

A bálna tevékenységek fokozódnak, mivel az előrejelzések szerint a bevezetéskor 100-szoros emelkedés várható.

De ez nem minden! A szakértők biztosak abban, hogy a Raboo a generatív AI és a mémek piacának élére kerül – több mint 1,36T dollár értékben.

A Pepe (PEPE) áttöri az ATH-t a növekvő mémőrület közepette.

Egy újabb ígéretes, 1 dollár alatti kriptó a Pepe (PEPE). A Pepe mindössze egy évvel a bevezetése után nagyot szólt a kriptopiacon.

A deflációval rendelkező token, amely az ikonikus Pepe the Frog mém előtt tiszteleg, a reflektorfénybe került. Mára a Pepe a piaci tőkeérték alapján a top mémeszközök közé tartozik.

A Pepe eredménye a mémőrület közepette történő meteorikus elfogadottságát tükrözi, és ezért a szakértők szerint idővel az 1 dollárt is meghaladja majd.

Közvetlen megközelítése és a mémkultúrára való összpontosítása rezonál a kriptoközösségre.

Ezenkívül az aprólékosan kidolgozott ütemtervében szerepel a „mémek hatalomátvétele”, a Doge és a Shiba Inu uralmát felforgató vízió nem kevesebb, mint csábító.

Következtetés

A Polygon (MATIC), a Raboo (RABT) és a Pepe (PEPE) jól példázzák azt az innovatív potenciált, amely a kriptók 1 dollár alatti felemelkedését hajtja.

A Raboo innovációs és a mémkultúrára való összpontosítása azonban magába foglalja a Polygon és a Pepe lényegét.

Ez mutatja a DeFi számára tökéletes képet festő potenciálját. Előértékesítése még folyamatban van, és most van a legjobb alkalom, hogy részese legyél a következő unikornis projektnek.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt.

Weboldalhttps://rabootoken.com/

Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!