Binance Coin (BNB) technikai elemzés 04.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) kereskedési volumene jelentős emelkedést regisztrált a hónap eleje felé, és 2022 óta nem látott szinteket ért el.

Milyen volt azóta a BNB teljesítménye, és vannak-e olyan jelek, amelyek arra utalnak, hogy hamarosan jelentős árfolyammozgás várható?

A Binance Coin volumenének elemzése a Santiment-en április 1-jén 11 milliárd dollár fölé ugrott.

Azonban ez a kiugrás rövid életű volt, mivel a későbbi elemzés azt jelezte, hogy visszatért a korábbi volumen tartományba.

A grafikon vizsgálata azt mutatta, hogy a volumen a kiugrás óta a 2 milliárd dolláros küszöbön belül maradt.

A cikk írásakor a volumen 1,9 milliárd dollár körül állt. Továbbá, a kiugrás óta nem történt említésre méltó árváltozás.

A napi grafikon elemzéséből kiderült, hogy a Binance BNB árfolyama nem mutatott jelentős reakciót azon a napon, amikor a volumen kiugrott.

Sőt, a grafikon több mint 5%-os áresést jelzett, aminek következtében az árfolyam a 600 dollár feletti értékről 570 dollár körüli értékre esett vissza.

Ezután az 580 dollár körüli árfolyam-konszolidációra tett kísérletet. A megjelenés időpontjában a BNB 589 dollár körül kereskedett, kicsivel több mind 1%-os emelkedéssel.

Ezenkívül a Relative Strength Index (RSI) elemzése azt mutatta, hogy továbbra is stabil bika trendben van.

Ezenkívül a Bollinger-sávok vizsgálata minimális volatilitást jelzett, ami a hirtelen árfolyam-ingadozások kisebb valószínűségére utal.

A kereskedők óvatosak, mert…

A Coinglass finanszírozási árfolyam grafikonjának vizsgálata fokozatos emelkedést mutatott vissza a pozitív zónába, ami arra utal, hogy a BNB vásárlók visszanyerték az irányítást a piac felett.

A cikk írásakor a finanszírozási ráta 0,02% körül állt. Ugyanakkor ez is viszonylag gyenge hangulatot jelzett az áremelkedésre tett fogadás ellenére.

Végezetül, az árfolyammozgásának elemzése jelenleg nem mutatott jelentős aktivitást.

Ugyanakkor az open interest 600 millió dollár körül mozgott, ami mérsékelt pénzbeáramlást jelzett.

E mérőszámok együttesen azt jelezték, hogy a kereskedők nem kötelezték el magukat teljes mértékben a BNB iránt.

Ezért a BNB esetében nem látszott küszöbön állónak a jelentős ármozgás, ami összhangban van az árfolyamgrafikonon látható tendenciákkal.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!