Körkép: kínai bányászat, európai felmérés, John McAfee és az UFO-k

-

Az európaiak optimistábban tekintenek a bitcoin jövőjére. Egy nemrég megjelent kutatás szerint a megkérdezettek kétharmada hisz a kriptopénzekben.
Úgy vélik, hogy ebben az évtizedben nőni fog az értékük. Mindemellett néhány interjúalany azt állította, úgy tekintenek a bitcoinra mint a jövő valutájára, amely megváltoztatja a világot és beindítja a gazdaságot.

Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!

1 cent egy kilowattóráért? Kínában lehetséges!

Ya’an városának önkormánya a kínai Szecsuán tartományban bejelentette, hogy támogatják a Bitcoin-bányászást. Ha a bányászok ki szeretnék használni a helyi vízerőmű erőforrásait, akkor azt szinte ingyen megtehetik.
A dokumentumot, amelyet Ya’an város képviselői tettek közzé, szöges ellentétben áll azzal, hogy a törvényhozók hogyan döntöttek 2018 folyamán.
Az állam és a Kínai Jegybank akkoriban ezt az műveletet szükségtelennek nevezte, és elriasztották a vállalkozásokat a tevékenységtől. Azokban az időkben nagyon nehéz volt a kommunista országban kriptopénzt bányászni.
Ez manapság teljesen másképp van. Ha egyértelműen bizonyítod, hogy bitcoint bányászol, akkor 1 kW/h vehetsz áramot.
A törvényhozók eldöntötték, hogy támogatni fogják a blokklánc-technológiát, amely felhasználható lehet az új létesítmények építésekor és az új infrastruktúrák létrehozásakor.

Az európaiak 66%-a pozitívan tekint a bitcoinra

Az európaiak optimálisabban tekintenek a Bitcoin jövőjére. Egy nemrég megjelent kutatás szerint a megkérdezettek kétharmada hisz a kriptopénzekben.
Úgy vélik, hogy ebben az évtizedben nőni fog az értékük. Mindemellett néhány interjúalany azt állította, hogy úgy tekintenek a Bitcoinra mint a jövő valutájára, amely megváltoztatja a világot és beindítja a gazdaságot.
A kutatást végző Crypto Exchange Bitflyer elmondta, hogy az európaiak szükséget éreznek a változásra, egy új, elsősorban digitális eszköz alkalmazására.
Mindezt fokozza az a tény is, hogy koronavírus-járvány miatt az egész világon globális krízis alakult ki.

Az részvények nőnek, a gazdagok keresnek, a nép inflációval fizet

A koronakrízis nagy lyukakat hagyott a gazdaságban, amelyért még néhány évig fizetni fogunk.
Valószínűleg mindaddig, amíg nem szabadulunk meg az adósságoktól, még nagyobb válság és egyre növekvő szakadék lesz a gazdagok és a szegények között.

John McAfee – a Pentagon megerősítette az UFO-k létezését

John McAfee volt az, aki megteremtette a világon a technológiai bolondok imidzsét. Évek óta szórakoztat minket a történeteivel és nyilatkozataival. 2017-ben például azt állította, hogy a bitcoin az év végére eléri az 500 000 dolláros értéket.
Ezután kijavította magát, és előrejelzését egymilló dollárra változtatta. Azzal fűszerezte a fogadást, hogy ha ellenkezőleg történik megeszi a péniszét.
Ez igazából csak egy a sok bolondságából, amelyek híresé tették. Újabban azt gondolja, hogy a Pentagon tud az UFO-k létezéséről.
Egyértelmű bizonyítékokkal azonban nem rendelkezik. Inkább ismét csak spekulál.

Olvastad már? Az arany ára csökken, a részvényindexek nőnek – mi lesz a bitcoinnal?

Forrás: kryptomagazin.sk
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!