A bitcoin áttörte az „optimális short” szintet – mit jelent ez pontosan?

-

A bitcoin a tegnapi nappal tovább folytatta lenyűgöző növekedését a korábbi 3800 dollárról, a bikák jelentős vásárlásba kezdtek, így a vezető kriptopénz sikeresen áttörte a 8000 dolláros ellenállási szintet.
A növekedés jól megmutatja a bitcoin erejét, ugyanis a történések ellenére eddig nem volt egyetlen hirtelen fordulat sem az árfolyamban.

Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!

Az elemzők a most áttört szintet „optimális short” pozíciónak hívták, de a mostani emelkedéssel ez megszűnt, így az elkövetkezendő napok során további emelkedést hozhat a vezető kriptopénz.

A bitcoin növekedése lassulás jeleit mutatja

A cikk írásakor a bitcoin értéke 11%-ot növekedett az elmúlt napon. A cikk írásakor 8650 dolláron áll, amely jelentős növekedés a tegnapi 7700 dolláros mélyponthoz képest.
A bikáknak a 8350 dollár jelentette a kritikus szintet, amelyet az elmúlt egy órában sikerült áttörni, így további növekedést tapasztalhat a bitcoin.
Egy opciós kereskedő korábban egy Twitter-üzenetben emelte ki, hogy szerinte ezt követően akár 9200 dollárig emelkedhet az árfolyam. (A cikk közzétételének napján ez is bekövetkezett A szerk.)

„Úgy hiszem a 8350 dollár körüli szint az ideális a shortolásra, plusz-mínusz 100 pont különbséggel. Ha ezt áttörjük, és 8350 dollár fölött zárunk (melynek ki kell tartania, mint új támaszszint, majd tovább emelkednie), akkor 9200 dollárig mehet az árfolyam. A heti grafikonok szerint ezek lehetnek a fontos szintek.”

Még nem lélegezhet fel a bitcoin

Ha a bitcoin át is töri a 8350 dollárt, ezzel még nem lépett újabb bika piacba.
Egy másik népszerű elemző szerint a kriptopénz hosszú távú ellenállási szintje a 8000 dolláros régió felsőbb szintjei között található így, ha ezt sikerül áttörni, akkor hamarosan ismét öt számjegyű lehet a bitcoin értéke.

„A kék szint kulcsfontosságú lesz számomra. Az OTE kezd összeállni a heti közepes távú és heti készlettel. Ha sikerül áttörnünk, akkor sokkal magasabbra is szállhatunk.” – mondta az alábbi ábra kapcsán


Az elkövetkezendő napok és órák különösen fontosak lehetnek a bitcoin számára, attól függően, hogy hogyan reagál ezekre a fontos szintekre több belátást kaphatunk a 3800 dollár óta tartó visszaállásról.

Olvastad már? A Matrixport is engedélyezte a bankkártyás kriptovásárlást

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!