A Matrixport is engedélyezte a bankkártyás kriptovásárlást

-

A Matrixport oldalán mostantól közvetlenül vásárolhatunk kriptopénzeket Visa vagy Mastercard kártyával.
A Bitmainhez köthető pénzügyi szolgáltató, a Matrixport üzleti megállapodást kötött a Simplex-szel – amely egy az EU által engedélyezett fizetésfeldolgozó cég –, hogy lehetővé tegyék a kriptopénzek vásárlását hitel- és bankkártyákkal.

Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!

A Matrixport-felhasználók hét különböző kriptopénzt vásárolhatnak a legtöbb népszerű fiat valutával

Az üzleti megállapodás keretében a Matrixport felhasználói hét különböző kriptovalutát vásárolhatnak.
Bitcoin, ether, ripple, bitcoin cash, litecoin, dash és tether közül lehet választani az oldalon, melyekért Visa vagy Mastercard kártyákkal lehet fizetni a platform weboldalán vagy mobilalkalmazásán.
Több mint 20 fiat valutát támogatnak a kriptopénzek mellett: ilyen az amerikai dollár, az euró, az orosz rubel, a brit font és a japán jen.

Egyszerűbben hozzáférhető befektetési eszközök

A megállapodással olyan pénzügyi termékekhez is hozzáférhetünk, mint a Matrixport valutapáros dollárja, amely egy olyan befektetés, amely az USDT és az USD Coin (USDC) stabilkoint is támogatja. John Ge, a Matrixport társalapító-vezérigazgatója, aki emellett a Bitmain társalapítója, elmondta:

„A kettős amerikai dollár az egyik legnépszerűbb termékünk, mivel az emberek USDT/USDC befektetéseket csinálhatnak, amelyeknek jobb a megtérülése, mint a hagyományos pénzügyi alapoknak és banki kamatoknak. A felhasználóknak korábban egy másik oldalon kellett megvásárolniuk a stabilkoinokat, majd elutalni a mi oldalunkra. A Simplex támogatása jelentősen leegyszerűsítette ezt a folyamatot, amellyel karnyújtásnyira lehetnek a vonzó befektetések.

Minden kártyás vásárlás 100%-ig biztonságos

A Matrixport-felhasználóknak a „lehető legnagyobb fokú biztonságot nyújtják a kártyás vásárlásokra”, mivel a Simplex kompenzálja a kereskedőket a csaló utalások esetén.
A Simplex 3,5%-os tranzakciós költséget számol a vásárlások után.

Olvastad már? A Binance az aggodalmak ellenére is bányászközösséget indít

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak. Ez a fejlődés azt jelenti, hogy...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.22.

Prémium Ripple (XRP) Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletet (SEC) bírálták a Ripple és egy kriptotőzsde ellen indított per miatt, a LEJILEX a Crypto Freedom Alliance of Texas...

Kivezetik az USDC tokent a Tron hálózatál

A Circle, az USDC stablecoin kibocsátója bejelentette, hogy a továbbiakban nem támogatják a Tron hálózatát. A token-létrehozást azonnal leállították, a jelenlegi készlet pedig 2025 februárjáig...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!