Kiyosaki a padlón akar bitcoint venni, ami szerinte 17.000 dollár lesz

-

A Rich Dad Poor Dad című bestseller híres szerzője, Robert Kiyosaki szerint a bitcoin akár 17K dollárig is zuhanhat.
Ugyanakkor úgy véli, hogy a kriptopénz „győzni fog”, mert Amerikát a három stróman vezeti. Az arany és az ezüst mellett a bitcoint is ajánlja a befektetőknek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Kiyosaki szerint a bitcoin 17K dollárnál tesztelheti a mélypontot

A Rich Dad Poor Dad szerzője, Robert Kiyosaki megosztotta legújabb árfolyamvárakozását és jövőbeli kilátásait a bitcoinra vonatkozóan. A Rich Dad Poor Dad egy 1997-es könyv, amelyet Kiyosaki és Sharon Lechter közösen írtak.
Több mint hat évig szerepelt a New York Times bestseller listáján. A könyvből több mint 32 millió példányt adtak el több mint 51 nyelven, több mint 109 országban.
Kiyosaki csütörtökön tweetelt arról, hogy a bitcoin összeomlik, és várja, hogy a kriptovaluta árfolyama a 20 ezer dolláros szintre essen.
Kifejtette, hogy ezután megvárja, amíg a BTC teszteli a mélypontot, ami 17K dollárnál lehet, mielőtt elkezdene vásárolni. „A zuhanások a legjobb időszakok a meggazdagodásra” – tanácsolta.

Januárban a Rich Dad Poor Dad szerzője azt mondta, hogy több bitcoint fog vásárolni, „ha és amikor a BTC teszteli a 20K dollárt.”
Kiyosaki tweetje egy olyan időszakban érkezett, amikor a kriptopiac milliárdokat veszített a Terra USD (UST) fiaskó kibontakozásával. A cikk írásakor a bitcoin 29.289 dollárt és, ami 2%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában, 20%-ot az elmúlt hét napban és 27%-ot az elmúlt hónapban.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Kiyosaki is hisz abban, hogy a Bitcoin győzni fog

A csökkenő BTC árfolyam ellenére Kiyosaki úgy véli, hogy „a Bitcoin győzni fog.” Szerdai tweetjében kifejtette, hogy miért. „A Bitcoin győzni fog, mert Amerikát a 3 stróman vezeti” – írta, hozzátéve, hogy az első Joe Biden elnök.
Szerinte a második stróman Janet Yellen pénzügyminiszter, a harmadik pedig Jerome Powell, a Federal Reserve elnöke. A híres szerző megerősítette: „Én a Bitcoinban bízom, nem a 3 strómanban.”

Kiyosaki egyébként nem először fejezte ki bizalmatlanságát a Biden-kormány, a Wall Street és a Fed iránt. Ő is jó ideje azt ajánlja a befektetőknek, hogy vásároljanak bitcoint.
A múlt hónapban a híres szerző azt mondta, hogy a legnagyobb buborék kipukkanása következik. A kormányt, a Wall Streetet és a Federal Reserve-öt „tolvajoknak” nevezte.
Azt is mondta, hogy a hiperinfláció és a depresszió már itt van, és azt ajánlotta a befektetőknek, hogy vásároljanak aranyat, ezüstöt és bitcoint.
Márciusban Kiyosaki azt mondta, hogy az amerikai dollár hamarosan összeomlik, és Biden elnököt hibáztatta az infláció előidézéséért. Akkoriban aranyat, ezüstöt, bitcoint (BTC), ethereumot (ETH) és solanát (SOL) ajánlott befektetésre.

Kiyosaki kilátásai a kriptókkal kapcsolatban azonban nem mindig zökkenőmentes. A neves szerző arra is figyelmeztetett, hogy előbb-utóbb a kormány az összes kriptovalutát elkobozza, és egy kormányzati kriptóba fogja őket összevonni.
Ennek ellenére később azt mondta, hogy az orosz-ukrán háború „a kriptónak mint biztonságosabb menedéknek ad teret, mint a kormányzati hamisított fiat pénz.”

Olvastad már? RENDKÍVÜLI: nem bírta tovább, padlót fogott a Terra UST

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!