A Binance kriptováltó egy kockázati figyelmeztetés következtében továbbra is felfüggeszti a kereskedést és a pénz kivonásokat, még a kibővített, négy órásra tervezett frissítés június 26-i befejezése után is, közölte a vállalat egy támogatási értesítőjében.

A Binance korábban tette közzé, hogy meghosszabbodik a frissítéshez szükséges idő, majd posztolta , hogy a művelet befejeződött, és a kereskedés 9:30 (UTC) órakor elindulhat. Ezt azonban egy másik bejegyzés követte, amelyben leírták, hogy a kereskedés és a pénzkivonás továbbra is felfüggesztve marad, miután egy kereskedést megelőző vizsgálatban a kockázatkezelő rendszerük veszélyt jelzett.

„A kereskedést megelőző vizsgálatban a kockázatkezelő rendszerünk veszélyt jelzett, ennek következtében elhalasztjuk a kereskedés és pénzkivonások elindítását.Maradj velünk, hogy értesülhess a kereskedésekkel és pénzkivonásokkal kapcsolatos információkról. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, és köszönjük a türelmeteket.”

Januárban a Kraken kriptováltó egy frissítés alatt szintén tapaszalt egy nem várt késést, amely több mint 48 órára kapcsolta le a platformot, mielőtt minden visszaállt volna a megszokott kerékvágásba

A Binance egyébként a Coinmarketcap adatai szerint a napi kereskedési volument figyelembe véve az ötödik legnagyobb a váltók között, a maga 629 millió dollárnyi pénzmozgásával 24 óra alatt.

Forrás: cointelegraph.com