Kis befektetések, nagy lehetőségek: 2024-ben hatalmas megtérülési potenciállal rendelkező szakértői kriptoválogatások

-


Vendégbejegyzés


Miközben a kriptopiac a növekedés új szakaszába lép, sokak számára kulcsfontosságú a magas hozampotenciállal rendelkező befektetések felkutatása.

Ebben a cikkben olyan kriptovalutákból mutatunk be egy válogatást, amelyek a szakértők szerint 2024-ben jelentős nyereséggel kecsegtetnek.

Mindegyik ajánlott érme elérhető a különböző méretű költségvetéssel rendelkező befektetők számára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindegy, hogy egy meglévő portfóliót szeretnének bővíteni, vagy korlátozott tőkével keresik a lehetőségeket, az itt megosztott meglátások célja, hogy az olvasókat végigvezessék a jelenlegi bikafutás ígéretes lehetőségein.

A BlastUP token az év végére 1000%-os emelkedést prognosztizálnak

A BlastUP az elmúlt időszakban nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak a nagy potenciálnak, hogy a kriptoipar egyik fő erejévé váljon.

Ez az úttörő Blast induló platform már közel 15.000 aktív felhasználót vonzott.

befektetés

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig mintegy 6 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP token-t a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal ugorhat az egekbe.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segíti a kripto startupokat a gyorsabb növekedésben és a nagyobb bevételben.

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP rohamosan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Stellar (XLM) egyenletes emelkedést mutat, ellenállással az oldalán

A Stellar (XLM) az utóbbi időben 0,10 és 0,12 dollár között kereskedett. Árfolyama az elmúlt héten 0,87%-kal emelkedett, bár az elmúlt hónapban 15,33%-kal esett, hat hónap alatt pedig 11,48%-kal csökkent.

A jelenlegi trend folyamatos emelkedést mutat a legközelebbi ellenállási szint felé, 0,12 dollárnál, a 0,10 dolláros támasz pedig szilárdan tartja magát.

Az RSI a középső tartomány közelében egyensúlyt sugall a vevők és az eladók között, míg a sztochasztikus jelzi, hogy van még hely némi felfelé, mielőtt az XLM túlvetté válik.

Az árfolyam a 0,11 dolláros mozgóátlag értékei körül mozog mind a 10 napos, mind a 100 napos időszakokban.

A MACD egyenletes, ami azt jelenti, hogy nincs erős lendület egyik irányba sem. A Stellar összességében fokozatos emelkedést mutat, de a további emelkedéshez át kell törnie a 0,12 dolláros korlátot. Egyébként a jelenlegi ársávon belül egy oldalazó mintázatba rendeződhet.

FLOKI árelemzés: Erőteljes rally vagy rövid kiugrás?

Az elmúlt héten a FLOKI árfolyama 8,59%-kal emelkedett, ami potenciálisan a befektetői érdeklődés hullámát jelzi.

A havi nézet azonban más képet fest, 17,38%-os csökkenéssel. Hat hónapra visszatekintve pedig elképesztő, 459,53%-os emelkedést mutat.

A jelenlegi árfolyam 0,0001529 dollár és 0,0002131 dollár között ingadozik, a FLOKI jelentős támasz- és ellenállási szintek között van, ami arra utal, hogy a kereskedők az érme következő nagyobb lépéséért küzdenek.

A legutóbbi fellendülés ellenére az RSI és a MACD által jelzett általános hangulat egy pillanatnyi óvatosságot sugall, miközben a piac eldönti, hogy a FLOKI folytatja-e az emelkedést, vagy visszahúzódik a jelenlegi küszöbtől.

A Hedera árfolyam-rali: HBAR képes fenntartani a növekedést?

A Hedera (HBAR) lenyűgöző hetet mutatott be, 16,47%-os emelkedést produkált. Egy hónap alatt szerény, 4,25%-os növekedést láthattunk, az elmúlt hat hónap alatt pedig a hullámzás elérte a lenyűgöző 84,58%-ot.

A jelenlegi árfolyamsáv 0,0951 dollár és 0,1213 dollár között mozog, a 0,0794 dolláros legközelebbi támasz és a 0,1318 dolláros következő ellenállási szint közelében.

Az RSI 53,79-es értékét és a 81,51-es Stochastic értékét figyelve az ármozgások inkább korrekciósnak, mint impulzívnak tűnnek, ami arra utal, hogy az ármozgás hamarosan stabilizálódhat.

A 10 napos mozgóátlag feletti, de a 100 napos alatt kissé alacsonyabb árfolyamokkal a HBAR konszolidálódhat, mielőtt megpróbálná áttörni az első vagy második ellenállási szintet 0,1318 dollárnál, illetve 0,1580 dollárnál.

Sei árelemzés: Folyamatos emelkedés vagy korrekció előttünk?

A Sei (SEI) 0,49 és 0,64 dollár között kereskedik. Mostanában úgy tűnik, hogy magasabb árfolyamra törekszik, de az elmúlt héten a magasabb szintekről leesett, és értékének körülbelül 2,60%-át veszítette el.

Az utóbbi egy hónapban a SEI jelentősen, 27,70%-kal csökkent.

Ugyanakkor hat hónapra visszatekintve jelentős, 330,05%-os nyereséget mutat. A rövid távú átlagárfolyama körül mozog, bár kissé a hosszabb távú átlaga alatt, ami nem jelez sem egyértelmű emelkedő, sem csökkenő tendenciát.

A semlegeshez közeli RSI-vel és a középső tartományban lévő Stochastic indikátorral a SEI jelenlegi ármozgása nem erősen impulzív és nem is korrekciós. A következő ellenállás és támasz szintek, amelyekre figyelni kell, a 0,72 és a 0,41 dollár.

Következtetés

A kriptopénz befektetés területén bizonyos választások kiemelkednek a 2024-ig lehetséges megtérülésükkel.

Az XLM, a FLOKI, a HBAR és a SEI talán kevesebb azonnali megtérülést kínál, de még mindig lehetőségeket jelentenek.

A reflektorfény azonban a BlastUP-ra irányul a Blast ökoszisztémán belül, ami egy olyan meggyőző koncepciót mutat be, amely a legnagyobb potenciállal rendelkező befektetésként pozícionálja.

E projekt erős koncepciója és ökoszisztéma-integrációja különösen figyelemre méltóvá teszi a befektetők számára, akik jelentős növekedést keresnek a folyamatban lévő bikafutás során.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!