Kína elnyomása azt jelenti, hogy a Bitcoin működik – mondja egy kriptobányász

-

Egy korábbi kriptotőzsdei mérnök úgy véli, hogy a Bitcoin-bányászat kínai betiltása „fantasztikus hír”.
A Bitcoin-bányászat és a kriptopénz-kereskedelem elleni kínai szigorítás a közelmúltban a kriptopiaci grafikonok piros gyertyániak elsődleges hajtóerejévé vált.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy Bitcoin-bányász mérnök azonban úgy véli, hogy Kína kriptotilalma „fantasztikus hír”.
Brandon Arvanaghi, a Gemini kriptotőzsde korábbi biztonsági mérnöke a Bitcoin elleni kemény kínai álláspontot a Facebook és a Google betiltásához hasonlította.
Arvanaghi a Kínában való betiltást a szabad technológia rítusának nevezte, és hangsúlyozta, hogy a szigorítás azt jelenti, hogy a Bitcoin működik, nem pedig azt, hogy megbukna.

„Az országok reszketnek tőle” – tette hozzá.

Elmondta, hogy a kormányok most válogatnak, Kína ugyanúgy reagál a Bitcoinra, mint ahogy az ország a nagy nyugati technológiai cégekkel tette, ami hosszú és közép távon hihetetlenül kedvező a Bitcoinra nézve.

A bányászok jelenleg Kínából – ahol egy telefonhívás elég egy egész bányászati üzem leállításához – az Egyesült Államokba áramlanak.

„A Bitcoin a Föld bolygó történetének legnagyobb értéktárolója, semmi sem hasonlítható hozzá” – mondta Arvanaghi, majd hozzátette:

„Ha a vagyonunkat elkezdjük Bitcoinban tárolni, akkor az ingadozás az az adó, amit azért fizetünk, hogy ennek a kereskedésnek a jó oldalán állunk”.
Arvanaghi a Bitcoin útját egy videojátékhoz is hasonlította. Ebben az olyan piacromboló hírek, mint a hashráta csökkenése vagy a geopolitikai feszültségek számítanak főnöknek azon az úton, amely „az elkerülhetetlen állapot felé vezet, amikor a Bitcoin általánosan a valaha látott legnagyobb értéktárolóvá válik”.

Addig is a bányászok olcsó áramot keresnek a világ minden táján, és Texas lesz az egyik lehetséges célpont, jósolta Arvanaghi nemrég.

„Vannak olyan kormányzóink, mint Greg Abbott Texasban, akik támogatják a bányászatot. Ez egy igazi iparággá fog válni az Egyesült Államokban, ami hihetetlen lesz” – tette hozzá.

Olvastad már? A kínai hashráta 8 hónapos mélyponton – a bányászok leállnak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!