Kimaradt mém-hozamok? Ez az alulértékelt kripto az 2024-es aranybánya

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac nyugodt fázist él át, miközben a következő bikafutást várja. A nyugalom ellenére az altcoinok továbbra is alacsony árfolyamokon állnak, és bármelyik pillanatban képesek lehetnek a fellendülésre.

Ez egyedi lehetőséget teremt a befektetők számára, hogy korán beszálljanak az alulértékelt eszközökbe.

A számtalan érme közül egy alulértékelt kriptó kiemelkedik, mint potenciális aranybánya 2024-re.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk elmerül ennek a mellőzött gyöngyszemnek az izgalmas lehetőségeiben és növekedési pályáján, feltárva, hogy miért lehet ez a kriptovilág következő nagy dobása.

Maradj velünk, hogy felfedezd azt az érmét, amely jelentős nyereséget kínálhat a következő évben.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: A One-in-a-Million NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé szökik.

Ez az élenjáró NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

kripto

A szakértők 1200%-os megtérülési potenciált jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking juttatásokat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>Vegyél részt a CYBRO-ban, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<

Wormhole Token (W): A Rejtett drágakő készen áll a szárnyalásra?

A Wormhole (W) néhány érdekes mozgást tapasztal. A közelmúltbeli esés ellenére a jelenlegi ára 0,20 és 0,36 dollár között mozog.

A bikák úgy tűnik, keményen küzdenek, látva az árfolyam pattogását a legközelebbi támaszról, 0,14 dollárról.

A Simple Moving Averages stabilitást sugall, a 10 napos 0,29 dolláron, a 100 napos pedig 0,27 dolláron áll.

A 61,05-ös RSI és a 80,76-os Stochastic a mögöttes bikás erőre utal. Ha a W áttöri a legközelebbi ellenállást 0,45 $-nál, akkor a következő szintet, 0,61 $-nál célozhatja meg.

Ez a jelenlegi szintekről több mint 70%-os potenciális emelkedést jelentene. Míg az elmúlt hónapban egy visszaesés történt, a 480,16%-os hathavi változás masszív hosszú távú növekedési potenciált mutat.

Blast (BLAST) készen áll a felszállásra: A bikák készen állnak arra, hogy megelőzzék a medvéket.

A Blast (BLAST) ígéretes jeleket mutat, mivel jelenlegi árfolyama 3,01 és 4,71 dollár között mozog. A bikák erőt mutattak a közel négy és fél hónapos árfolyam-emelkedéssel.

Az 55,12-es Relatív Erősség Index és az erős felfelé irányuló lendület mellett a BLAST a következő ellenállási szintjét szemmel tartja 5,42 dollárnál.

Ha a bikák áttörik ezt a szintet, akkor a következő célpont 7,12 dollár lesz, ami a jelenlegi érték több mint felének megfelelő potenciális áremelkedést jelent.

A pozitív mutatók és a 2021-re emlékeztető történelmi minták kombinációjával a BLAST úgy tűnik, hogy a következő hetekben jelentős növekedésre van felkészülve.

Következtetés

Bár a W, és a BLAST-ban lehet némi potenciál, rövid távú nyereségük korlátozottnak tűnik. A CYBRO ezzel szemben kiemelkedik a 2024-es év egyik legjobb választásaként.

Ez az AI-t használó, fejlett DeFi platform páratlan kereseti lehetőségeket kínál.

Olyan funkciók, mint a jövedelmező staking juttatások, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítés fokozzák a felhasználói élményt.

A zökkenőmentes befizetésekkel és kifizetésekkel a CYBRO az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre helyezi a hangsúlyt.

A kriptobálnák és az influencerek erős érdeklődése még inkább aláhúzza a potenciált.

A CYBRO ígéretes befektetési lehetőséget kínál, amely kiemelkedik a jelenlegi piaci környezetben.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!