A Peter Schiff „nem tud elmenekülni” a Bitcoin elől

-

Azt mindenki tudja, hogy Peter Schiff nem a Bitcoin legnagyobb rajongója, legalábbis a nyilvánosság előtt.

A BTC legnagyobb kritikusa sem hagyja azonban ki az alkalmat, hogy jót nevessen rajta.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Schiff nemrég Isztambulban járt, és nem tudta megállni, hogy ne készítsen egy fotót egy nagy Bitcoin-reklám előtt.

A képet a Twitteren osztotta meg a következő felirattal:

„Isztambulban vagyok, és nézzétek, mire bukkantam. Van néhány dolog, ami elől egyszerűen nem lehet elmenekülni”.

Peter Schiff
Forrás: X

A kép gyorsan feltűnést keltett, néhány óra alatt több mint 200 000 megtekintést produkált.

Az arany prominens támogatója, Peter Schiff már régóta kifejezte kételyeit a Bitcoinnal és más kriptovalutákkal kapcsolatban. Rendszeresen azzal érvel, hogy a Bitcoin túlságosan volatilis és nincs belső értéke ahhoz, hogy megbízható értéktároló legyen.

Schiff isztambuli találkozója humoros emlékeztetőül szolgál arra, hogy a Bitcoin még az ő kritikája ellenére is széles körben elterjedt.

A Bitcoin népszerűségének és elfogadottságának növekedése világszerte tovább folytatódik. Emellett köztudott, hogy Törökország az egyik legbarátságosabb Bitcoin-barát ország, több millió birtokossal és felhasználóval.

A Bitcoin piaci teljesítménye időközben rendkívül érdekes volt. A Bitcoin nemrégiben újra az 58 000 dolláros küszöb fölé emelkedett, ami pozitív tendenciát jelez.

A figyelemre méltó volatilitás időszakát követően, amikor az árak 56.000 és 60.000 dollár között mozgott, ez az emelkedés bekövetkezett.

Habár a jelenlegi lendület arra utal, hogy a Bitcoin újabb rali előtt áll, a piac még mindig óvatos.

A Bitcoin technikailag sikerült a 200-as EMA fölé emelkednie, ami egy kulcsfontosságú ellenállási szint, amelyet a kereskedők rendszeresen figyelemmel kísérnek. Ha nagyobb lesz a vételi nyomás, akkor ez a kitörés egy lehetséges felfelé ívelő tendenciát jelezhet.

Összességében a hagyományos pénzügyi számok és a kriptovaluták közötti kapcsolat összetett és gyakran ellentmondásos, amint azt Schiff tweetje is bizonyítja.

A vele kapcsolatos érzéseitől függetlenül a Bitcoin a Schiffhez hasonló kritikusok kételyei ellenére itt van, hogy itt maradjon. Erre utal a piac évek óta tartó növekedése.

Olvastad már? Pörögnek a kriptojátékok, a Notcoin 15%-ot emelkedett, míg az eTukTuk hamarosan piacra kerülhet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!