A Bitcoin ETF-ek rekord beáramlásokat tapasztalnak a zuhanást követően, míg az Ethereum és az altcoinok készen állnak a 100%-os ugrásra?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacán az utóbbi időben megugrott az aktivitás, különösen a Bitcoin árfolyamának jelentős zuhanását követően.

Ez a zuhanás egyedülálló vásárlási lehetőséget biztosított a befektetők számára, ami rekord beáramlásokhoz vezetett a Bitcoin tőzsdén kereskedett alapokba (ETF-ek), az Ethereumba és a kapcsolódó altcoinokba, miközben jelentős nyereséget vetítettek előre.

E nyüzsgő piaci környezet közepette az RCO Finance, egy új DeFi projekt, innovatív funkcióival és előértékesítésével, amely egyszeri befektetési lehetőséget kínál, felkeltette a kripto befektetők figyelmét.

Rekord Bitcoin ETF-beáramlás

A múlt hét vége felé a Bitcoin árfolyama figyelemre méltó zuhanást tapasztalt, július 4-én 54.000 dollár alá esett.

A zuhanást az okozta, hogy az összeomlott japán Mt. Gox kriptotőzsde 47.229 bitcoint helyezett át, valamint az amerikai és a német kormány hatalmas BTC-átutalásokat hajtott végre.

Azonban ez az árkorrekció kiváló vásárlási lehetőséget jelentett a befektetők számára, ami jelentős beáramlást eredményezett a Bitcoin ETF-ekbe.

Az amerikai székhelyű spot Bitcoin ETF-ek július 6-án az elmúlt egy hónap legnagyobb nettó beáramlását regisztrálták, összesen 143,1 millió dollárt.

A Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) vezette a beáramlásokat 117 millió dollárral, amelyet a Bitwise Bitcoin ETF (BITB) követett 30,2 millió dollárral, az ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB) 11,3 millió dollárral és a VanEck Bitcoin Trust (HODL) 12,8 millió dollárral.

Érdekesség, hogy a Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ugyanebben az időszakban 28,6 millió dolláros nettó kiáramlást tapasztalt.

E beáramlások erős intézményi érdeklődésre utalnak, mivel a nagy vásárlók megragadták a lehetőséget, hogy alacsonyabb árakon halmozzák fel a Bitcoint.

Hunter Horsley, a Bitwise Asset Management vezérigazgatója szerint a Bitcoin kilátásai továbbra is erősek, ami értékes vásárlási lehetőséget jelent mind az új, mind a meglévő befektetők számára.

Az Ethereum és az altcoinok jelentős nyereségre készülnek a megnövekedett BTC ETF-beáramlások közepette

Miközben a Bitcoin ETF-ek rekord beáramlásokat tapasztaltak, az Ethereum és más altcoinok is ígéretesnek tűnnek.

Az Ethereum robusztus blokklánc technológiája és széles körű elterjedtsége a különböző decentralizált alkalmazásokban (dApps) és decentralizált pénzügyi (DeFi) platformokban továbbra is növeli az értékét.

Az Ethereum frissítéseivel, beleértve az Ethereum 2.0-ra való átállást, a hálózat egyre skálázhatóbbá, biztonságosabbá és fenntarthatóbbá válik. E fejlesztések növelni fogják az Ethereum vonzerejét, ami potenciálisan jelentős árnövekedéshez vezethet.

Néhány elemző azt jósolja, hogy az Ethereum és a kiválasztott altcoinok akár 100%-os növekedést is elérhetnek a közeljövőben a megnövekedett elfogadottság és a befektetői érdeklődés miatt.

Az RCO Finance (RCOF) a piaci ingadozások közepette a befektetők figyelmét is magára vonja

A hatalmas múlt heti Bitcoin-átutalásokat követő piaci ingadozások közepette az RCO Finance (RCOF) ígéretes lehetőségként tűnt fel, különösen azok számára, akik egy ígéretes kriptoprojektbe szeretnének befektetni.

Az RCO Finance egy decentralizált kereskedési platform, amely a fejlett mesterséges intelligenciát (AI) és a machine learning (ML) kihasználva zökkenőmentes és hatékony kereskedési élményt nyújt.

A platform egy úttörő AI-alapú Robo Advisorral rendelkezik, amely elemzi a piaci trendeket, azonosítja a befektetési lehetőségeket, és automatikusan végrehajtja a kereskedéseket, így biztosítva a felhasználók számára az optimális befektetési döntéseket.

A Robo Advisor mellett az RCO Finance másik kiemelkedő jellemzője, hogy a felhasználók kriptovaluták segítségével részvényekbe és valós eszközökbe, például ingatlanokba fektethetnek.

Ez a lehetőség áthidalja a kriptopiac és a hagyományos eszközosztályok közötti szakadékot, páratlan diverzifikációs lehetőségeket kínálva a befektetőknek.

A biztonság szintén kiemelt prioritás az RCO Finance számára. Az okosszerződését már alapos ellenőrzéseknek vetették alá a legnagyobb bizalom és megbízhatóság biztosítása érdekében.

Ahogy a fejlesztőcsapat az RCO Finance kereskedési platformjának elindításán dolgozik, jelenleg token előértékesítést folytat, ami jövedelmező lehetőséget kínál a korai befektetőknek, hogy kihasználják az alacsony árakat, mielőtt a token a kriptotőzsdékre kerülne.

Az RCO Finance 3000%-os megtérülési lehetőséget kínál a befektetőknek

Az RCO Finance előértékesítése úgy van felépítve, hogy jelentős hozamot kínáljon a korai résztvevőknek. Ez öt szakaszra van osztva, és a token ára minden szakaszban emelkedik.

A jelenlegi szakaszban, az első előértékesítési szakaszban a token ára 0,01275 dollár. A várható tőzsdei jegyzési ár 0,4 és 0,6 dollár között van, ami akár 3000%-os potenciális hozamot jelent a korai befektetők számára.

Az előértékesítésben résztvevők különböző előnyöket vehetnek igénybe, többek között 40%-os bónuszt. Az RCOF token birtoklása emellett számos előnnyel jár, többek között passzív jövedelemmel a tétgyűjtésen keresztül, kedvezményes tranzakciós díjakkal és kormányzati szavazati jogokkal.

Az RCO Finance egy deflációs modellt is alkalmaz, ahol az el nem adott tokeneket elégetik, hogy a jövőben elkerüljék a piaci manipulációt.

Ahogy a befektetők arra számítanak, hogy az Ethereum és az altcoinok a múlt heti zuhanás után visszapattannak, az RCO Finance (RCOF) tökéletes befektetési lehetőséget kínál.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:

Látogass el az RCO Finance előértékesítésre
Csatlakozz az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!