A 2017-es epikus altcoin robbanás hamarosan megismétlődik?

-

A piac máris kilábal a mélypontról? A különféle indikátorok különböző időkeretekben, a hetitől a középtávúig, azt sugallták, hogy a piac valószínűleg kifogyott a csökkenő trendből, ahogy arra a Blockchain Backer legutóbbi elemzése rámutatott.

A legutóbbi beszélgetéseben hangsúlyozza az összefolyás fontosságát – amikor több indikátor igazodik egymáshoz – a piaci trendek felméréséhez.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Olyan történelmi tapasztalatok, mint például amikor a Bitcoin elérte a 12.000 dollárt, megmagyarázzák az érzelmek szerepét a piaci hangulatban.

Ha visszatekintünk, a korábbi piaci mélypontok és mutatók igazolják a jelenlegi elemzést, ami június óta erőt mutat a főbb altcoinokban, például az Ethereumban és az XRP-ben.

A további csökkenésre vonatkozó széles körű várakozások ellenére a jelek egy olyan piacra utaltak, amely a korábbi fellendülési fázisokhoz hasonlóan viselkedett.

A 2021-ben a befejezett szuperciklusról és a korrekciós stílusáról szóló elhúzódó szóbeszéd is megfigyelhető volt. A lakossági magatartás ebben a fellendülésben fokozott kockázatvállalást tartalmazott, ami különösen a mémérméknél volt nyilvánvaló.

A piaci viselkedés jelei

Az elemző szerint a korábbi ciklusokhoz hasonlóan számos ismerős, piaci mélypontra utaló jel mutatkozott.

A másik oldalon, ahogy a piac a magasabb szintekhez közeledett, aggasztó jelek jelentek meg, amelyek egybeestek a lakossági befektetői bizalom megugrásával.

Kifejtette, hogy a megfigyelt történelmi időkeretek és piaci struktúrák miatt milyen kihívást jelent a jelenlegi feltételek értékelése, különösen az olyan altcoinok esetében, mint az XRP.

A 2013 és 2017 közötti ciklusokat és az elmúlt éveket összehasonlítva rámutatott, hogy a piaci terjeszkedések jellemzően a konszolidáció és a fellendülés hasonló fázisait követték.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Történelmi ciklusok összehasonlítása

Emellett az elemző rámutatott olyan múltbeli mintákra is, ahol a nagy piaci emelkedések hasonló struktúrákat követtek, mint például a 2017-es epikus altcoin-boom a maga hatalmas nyereségével.

A mai piacot vizsgálva a jelek és bizonytalanságok keveredését vélte felfedezni, különösen a tekintetben, hogy a befektetők mennyire érzik magukat rizikósnak, és hányan vásárolnak különböző típusú eszközöket.

Szerinte kulcsfontosságú, hogy figyeljük azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy a befektetők készek nagyobb kockázatot vállalni, és egyre többen kapcsolódnak be a kereskedésbe.

Történelmileg ezek a jelek közvetlenül a nagy piaci fordulatok előtt jelentkeztek.

Bár a dolgok jelenleg bonyolultak és kiszámíthatatlanok, úgy vélte, valami nagy dolog küszöbén állhatunk, ha a megfelelő események hamarosan elkezdődnek.

Olvastad már? A Shiba Inu (SHIB) 0,00016 dollárra emelkedik, de vajon kitart-e?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!