Kripto nyertesek és vesztesek: Forró piaci trendek és rejtett drágakövek

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac nyugalomban van, várja a következő nagy megmozdulást. Az altcoinok, amelyek még mindig a mélypontjukon vannak, magukban hordozzák a potenciált, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak.

Ez a csendes időszak kiváló lehetőséget teremtett a rejtett drágakövek felfedezésére.

A következő nagy kripto-nyertes keresése folyamatban van, mivel a hozzáértő befektetők igyekeznek azonosítani, hogy mely érmék állnak készen a jelentős növekedésre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebből a cikkből megtudhatja a legnagyobb nyerteseket és veszteseket, a forró piaci trendeket és a felszállásra kész kriptovalutákat.

Merülj el, hogy felfedezd a következő nagy lehetőségeket a kriptók folyamatosan fejlődő világában.

A BlastUP bemutatja a Blastbox V2: A korai befektetők előnyeinek aranybányája

A BlastUP, a Blast blokklánc elsőszámú launchpadja bemutatta a Blastbox V2-t, frissen egy 8 millió dolláros előértékesítési siker után.

A mostani indítás újabb lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy $BLASTUP tokenekhez jussanak elővásárlási áron, rengeteg előnnyel, köztük $BLASTUP tokenekkel és Booster pontokkal megrakva.

Mivel szakértők akár 1000%-os potenciális hozamot jósolnak, a BLASTUP tokenek korai megszerzése okos befektetésnek bizonyulhat.

A Blastbox V2 a BlastUP ökoszisztémán belüli exkluzív kiváltságok kapuja.

A tulajdonosok olyan előnyöket élvezhetnek, mint az NFT és a token airdopok, az exkluzív BlastUP Club tagság és az elsőbbségi hozzáférés az Initial DEX Offerings (IDO-k).

A Blastbox V2 teljes potenciáljának felszabadítása

A Blastbox V2 biztosítása az utolsó lehetőség arra, hogy a legelőnyösebb áron férjen hozzá a BlastUP-hoz.

A platform már jelentős hatást gyakorolt a Blast blokkláncon belül, 4 sikeres IDO-t ért el.

Akik a következő nagy kripto lehetőségre vadásznak, azoknak a Blastbox V2 a válasz. Az induláskor mindössze 9999 darab elérhető és páratlan hasznossággal megpakolt, korlátozott példányszámú loot boxok gyorsan el fognak fogyni.

Cselekedj most: Biztosítsd a Blastbox V2-t, mielőtt elfogynak!

Celestia (TIA) ígéretesnek tűnik a piaci változások közepette

A Celestia (TIA) ellenállónak bizonyult az árfolyammozgásokban, jelenleg 4,08 és 6,21 dollár között ingadozik.

Annak ellenére, hogy az elmúlt hat hónapban jelentős esést szenvedett el, a token az elmúlt héten közel 10%-os emelkedést produkált.

A Relative Strength Index (RSI) 71 körüli értéken bullish területen van.

Amennyiben a bikák megtartják az irányítást, a TIA potenciálisan áttörheti a 7,33 dolláros ellenállási szintet, és megcélozhatja a 9,46 dolláros szintet, ami a jelenlegi tartományhoz képest több mint 50%-os potenciális nyereséget jelentene.

A 2021-es bikafutást visszhangzó pozitív mintázatokkal a Celestia figyelemre méltó növekedéshez teremtheti meg a terepet.

Sei (SEI) bikás visszatérésre készül a kriptopiaci volatilitás közepette

A Sei (SEI) ígéretes jeleket mutat a közelmúltbeli árfolyamdömping ellenére. Jelenleg 0,22 és 0,32 dollár között kereskedik, a Sei potenciális bikás viselkedést mutat.

A 10 napos mozgó átlaga 0,30 dollárnál van, az érme erős rövid távú mozgásra utal, mivel a Relatív Erősség Index (RSI) megközelíti a 69-et, közelítve a túlvásárolt zónához.

Amennyiben a bikák át tudják lépni a 0,39 dolláros ellenállási szintet, a Sei akár 0,50 dollárig is emelkedhet.

Ez a jelenlegi árfolyamhoz képest több mint 50%-os növekedést jelentene, ami jelentős potenciális nyereséget kínálna azoknak a befektetőknek, akik hisznek a közelgő altcoin szezonban.

A medvék gyengének tűnnek, és a token közelmúltbeli mintái tükrözik a korábbi bikafutások során látottakat.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Avalanche (AVAX): Készen áll a következő bikafutásra?

Az Avalanche (AVAX) ígéretes jeleket mutat a közelmúltbeli mélypont ellenére. A 21,77 és 29,91 dollár között kereskedik, a bikák és a medvék szoros csatát vívnak.

A 25,41 dolláros 10 napos SMA közelében lebeg, ami kötélhúzást jelez. A 17,79 dolláros támasz és a 34,07 dolláros ellenállás mellett az e fölé való áttörés az AVAX-ot 42,21 dollár felé tolhatja, ami több mint 40%-os potenciális nyereséget jelentene.

A közelmúltbeli 10% körüli csökkenés egy hét alatt és közel 20% -os csökkenés egy hónap alatt megfordulhat, mivel az RSI és a Stochastic egy közelgő változást jelez.

A 2021-re emlékeztető pozitív mintákkal az Avalanche talán éppen jelentős növekedésre készül.

A JasmyCoin ígéretesnek tűnik a piaci ingadozások ellenére is

A JasmyCoin (JASMY) a közelmúltbeli piaci turbulenciák ellenére stabilan tartja magát a 0,0180 és 0,0292 dollár között.

A jelenlegi ármozgás a bikák és a medvék kötélhúzását mutatja, a bikák a legközelebbi ellenállás fölé való áttörést szemlélik 0,0354 dollárnál.

Előretekintve, ha a JasmyCoin le tudja küzdeni ezt az akadályt, akkor a következő jelentős szintre, 0,0465 dollárra emelkedhet, ami több mint 60%-os potenciális emelkedést jelent.

Bár a közelmúltbeli rövid távú csökkenés óvatosságra utalhat, a körülbelül 309%-os erős hathavi növekedés és az 58,75-ös RSI az újraéledő optimizmusra utal.

A 2021-es év eleji bikás mintákra emlékeztető potenciális felállást látunk, ami ígéretes nyereséget sejtet.

Következtetés

A TIA, SEI, AVAX és JASMY kevésbé mutatnak potenciált rövid távon. A fő hangsúly a BLASTUP-on van, amely a legnagyobb potenciállal rendelkezik.

A projekt kiemelkedik erős koncepciója és a Blast ökoszisztémában elfoglalt helye miatt. Ez az integráció teszi kiemelkedővé a jelenlegi piaci trendek közül.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!