Kihagytad a Bitcoin-ralit? Keresd meg a következő altcoinokat a lehetséges robbanásszerű növekedéshez

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac mostanában figyelemre méltó fellendülésen megy keresztül, különösen az altcoin szektoron belül, amit a különböző digitális eszközök iránti növekvő befektetői érdeklődés hajt.

Ez a fellendülés különösen jól tükröződik a Total3 index piaci kapitalizációjában, amely a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) kivételével az összes kriptovaluta teljesítményét követi.

Az index piaci tőkeértéke nemrégiben meghaladta a 700 milliárd dollárt, ami jelentős fellendülést jelent a korábbi szintekhez képest, és az altcoinok iránti növekvő érdeklődést jelzi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek az altcoin-szezonnak a fő mozgatórugói közé tartoznak az AI-val kapcsolatos projektek, a mémérmék és a kifejezetten tematikus érmék, például a kutya- és macska-témájú tokenek.

Ezekben a szektorokban figyelemre méltó növekedés volt tapasztalható, a meme coin és az AI indexek jelentős értéknövekedésnek lehettek tanúi.

Ez a trend aláhúzza a kriptopiacon belüli diverzifikálódó környezetet, ahol az olyan hagyományos nehézsúlyúakon túl, mint a Bitcoin, más kriptovaluták is egyre nagyobb lendületet vesznek és vonzzák a figyelmet.

Furcsa módon azok, akik kimaradtak a Bitcoin elképesztő növekedéséből, gyakran keresik azokat a lehetőségeket, amelyek hasonló növekedést mutathatnak.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy listát azokról az altcoinokról, amelyek éppen ezt tehetik.

Az ígéretes casual játékprojektektől a feltörekvő versenyzőkig fedezze fel a következő nagy altcoinokat, amelyek segítségével meglovagolhatja a siker hullámát.

ScapesMania: A lenyűgöző tőzsdei debütálás

A ScapesMania, egy úttörő projekt, amely egyesíti a kriptót és a casual gaminget, nemrég nagyot szólt a kriptopiac világában.

A projekt egy rendkívül sikeres előértékesítést követően, amely több mint 6.125.000 dollárt hozott és elképesztő 18.400 tulajdonost vonzott, a projekt a PancakeSwap-on landolt.

Ez az első számú decentralizált tőzsde, amely hatalmas, havi 1 millió felhasználóval büszkélkedhet, most az ökoszisztéma natív tokenjének, a $MANIA-nak ad otthont.

A kezdeti teljesítmény

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT likviditáspárokkal kezdődött, az USDT pedig a közösség preferenciáira közvetlenül reagálva elsődleges likviditási forrásként jelent meg. A debütáló nap figyelemre méltó volt.

A token árfolyama rugalmasságot mutatott, erőteljes tokenomikát és fényes jövőt mutatva. A ScapesMania magasan áll a múló ICO-projektek között, demonstrálva rendíthetetlen elkötelezettségét a közösségével együtt történő növekedés iránt.

altcoin

Az első 24 órában a birtokosok száma 18,41K-nál stabilizálódott, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania gyorsan a DEXTools Hot Pairs listájának élére emelkedett, megerősítve lendületét.

A ScapesMania egyedülálló vonzereje

A kripto-játékok területén, ahol a projektek és a célközönségük közötti kapcsolat gyakran megszakad, a ScapesMania hídként jelenik meg.

A hagyományos játékosoknak és a kriptórajongóknak egyaránt kínál zökkenőmentes élményt.

A játékosok lebilincselő játékkalandokban gyönyörködhetnek anélkül, hogy belemerülnének a kripto bonyolultságába, míg a tokenek tulajdonosai aktívan alakítják az ökoszisztéma növekedését és élvezik annak előnyeit, függetlenül a játékpreferenciáiktól.

Miért érdemes csatlakoznod a ScapesManiához?

Dekódoljuk a ScapesMania vonzereje mögött álló legfontosabb tényezőket:

  • Stabil tokenomika és ösztönzők: A $MANIA jól kiegyensúlyozott tokenomikája a strukturált megszolgálási rendszerrel párosulva biztosítja a stabilitást és ösztönzi a hosszú távú elkötelezettséget.
  • A közösség felhatalmazása a DAO irányításán keresztül: A DAO-kormányzás felkarolásával a ScapesMania felhatalmazza az elfogadókat, hogy befolyásolják a döntő fontosságú döntéseket, ami ritka lehetőséget kínál egy milliárd dolláros iparágban.
  • Folyamatosan bővülő hasznosság: A $MANIA különféle játékprojektekbe való integrálásának terveivel a ScapesMania kibővített hasznosságot ígér, ami a token tulajdonosok számára fokozott előnyökkel jár.
  • Bizonyított marketingstratégia: A ScapesMania csapatának sikeres, több mint 6 millió dolláros előértékesítéssel és ügyes marketing taktikákkal támogatott csapata biztosítja a $MANIA fokozott láthatóságát és a folyamatos keresletet.
  • Határozott biztonsági intézkedések: A BlockSafu által aprólékosan auditált intelligens szerződés bizalmat ébreszt a közösségben, biztosítva a biztonságos ökoszisztémát.

Közösségi bizalom és izgalom

Az iparági gondolkodó vezetőktől érkező jóváhagyásokkal és a mögötte felsorakozó élénk közösséggel a ScapesMania valami rendkívüli dolog küszöbén áll. A bálnák is felfigyeltek rá, és a befizetések már most meghaladják a 20.000 dollárt.

A kezdeti siker nagyban köszönhető az elkötelezett közösségnek, amiért a ScapesMania csapata mélységes háláját fejezi ki. Fedezd fel, mit osztottak meg a ScapesMania támogatói.

Mi van a horizonton?

A ScapesMania az alapgenerálási célok túlteljesítésével ígéretes jövő elé néz. A csapat prioritásként kezeli a termékfejlesztést, együttműködve tapasztalt játékfejlesztőkkel és a házon belüli tehetségek gondozásával.

A projekt egy látnok vezérigazgató vezetésével folyamatosan finomítja stratégiáit, hogy a célközönséggel összhangban legyen.

Ugorj be a ScapesMania játékba még ma!

Miközben a ScapesMania egyre nagyobb elismerést arat és megszilárdítja jelenlétét, a lehetőség is kínálkozik.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy csatlakozz ehhez az izgalmas kalandhoz.

A tőzsdei bevezetés utáni stabil árazás és az új tulajdonosok számának növekedése miatt a projekt jövője ígéretesnek tűnik.

A jövő pályája a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a hatékony marketingtevékenységektől függ – mind olyan területek, amelyeken a ScapesMania kiválóan teljesít.

Minek várni? Biztosítsd be a helyed egy olyan utazásban, amely potenciális jutalmakat hozhat – szerezd meg a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on még ma.

>>> Csatlakozz a 18.000 tulajdonosok soraihoz – biztosítsd a $MANIA-t most! <<<

Cardano (ADA): A fenntartható és skálázható blokklánc

A Cardano (ADA) a szabályozási ellenőrzést követően kihívásokkal nézett szembe, de ellenállónak bizonyult a teljes értékű zárolt (TVL) és a stablecoin szektor növekedésével.

A SEC közleményét követő visszaesés ellenére, amely a Cardanót (ADA) nem regisztrált értékpapírnak tekintette, a platform fejlődése és az aktív közösség életben tartotta a befektetők érdeklődését.

A Cardano (ADA) árfolyamával kapcsolatos előrejelzések optimizmust mutatnak, a várakozások szerint 2025-re eléri az 1,79 dollárt. A rövid távú előrejelzések szerint a fellendülés előtt csökkenés következhet be, ami a kriptopénz volatilis, de bikás kilátásait jelzi.

A Cardano (ADA) jövője ígéretesnek tűnik a tudományos megközelítés és a fenntarthatóság iránti elkötelezettség miatt. A szabályozási kihívások és a szélesebb körű elfogadás szükségessége azonban továbbra is jelentős akadályok maradnak.

A platform kutatásra és fejlesztésre való összpontosítása, valamint az erős közösség jó pozíciót biztosít számára ezen akadályok leküzdéséhez és a hosszú távú siker eléréséhez.

Avalanche (AVAX): Sebesség és decentralizáció

Az Avalanche (AVAX) a C-láncon a használat csökkenését tapasztalta, de továbbra is jelentős szereplő marad a magas téthozamok és a kereskedési volumen miatt.

Az Ava Labs legutóbbi elbocsátásai rávilágítanak az ökoszisztéma növekedése felé történő stratégiai átrendeződésre a medvepiac közepette.

Az Avalanche (AVAX) árfolyam-előrejelzései 2024-re bikásak, egyes elemzők 63,63 dolláros értéket prognosztizálnak. A kriptopénz piaci trendekkel szembeni teljesítménye és technológiai fejlődése hozzájárul a pozitív kilátásokhoz.

Az Avalanche 2.0-ra való áttérés, valamint a decentralizációra és a skálázhatóságra való összpontosítás kulcsfontosságú a jövőbeli siker szempontjából.

A platform használatának csökkenése és a más blokkláncok által támasztott verseny azonban kihívásokat jelent.

Az Avalanche (AVAX) innovációs technológiája és a stratégiai partnerségek kulcsfontosságúak a növekedése és piaci pozíciója szempontjából.

Polkadot (DOT): Interoperabilitás és innováció

A Polkadot (DOT) bejelentette, hogy a Polkadot 2.0 felé halad, ami a kulcsfontosságú mutatók közelmúltbeli visszaesése ellenére is felkeltette az érdeklődést.

A platform interoperabilitásra való összpontosítása és a fejlesztői közösség támogatása kulcsfontosságú a platform ellenállóképessége szempontjából.

A Polkadot (DOT) árára vonatkozó előrejelzések változatosak, 2025-re 42,21 dollárt érhetnek el.

A Polkadot 2.0 körüli várakozás és az ökoszisztéma növekedésére gyakorolt hatása hozzájárul ezekhez az optimista előrejelzésekhez.

A Polkadot (DOT) jövője a Polkadot 2.0 sikeres megvalósításától és a blokkláncok közötti interoperabilitás fokozásának képességétől függ.

Miközben a platform nagy fejlesztői bázissal és innovatív technológiával büszkélkedhet, a Polkadot 2.0 jellemzőinek tisztázása és a SEC vizsgálatának leküzdése elengedhetetlen a fejlődéséhez.

Polygon (MATIC): Ethereum méretezése és azon túl

A Polygon (MATIC) 2.0-s frissítésének részeként a POL tokenre való áttérés vegyes reakciókat váltott ki.

A szabályozási kihívások ellenére a platform az Ethereum skálázásában betöltött szerepe és az olyan innovatív megoldásai, mint a zero-knowledge proofs, a figyelem középpontjában tartották.

A Polygon (MATIC) árfolyama 2025-re várhatóan eléri a 2,16 dollárt, ami a Polygon (MATIC) technológiába vetett bizalmat és az Ethereum ökoszisztémába való további integrációjának lehetőségét tükrözi.

A Polygon (MATIC) 2.0-ás evolúciója és a POL tokenre való áttérés kulcsfontosságú a jövője szempontjából.

A platform sikere attól függ, hogy képes lesz-e hatékonyan kezelni a skálázhatóságot és navigálni a szabályozási kihívások között.

A további innováció és a stratégiai partnerségek továbbra is a Polygon (MATIC) növekedésének kulcsfontosságú mozgatórugói maradnak.

Következtetés

A kriptopiac fellendülése különösen hangsúlyos az altcoin szektorban, amelyet a Bitcoinon és az Ethereumon (ETH) túlmutató, diverzifikálódó kereskedési tájkép hajt.

A ScapesMania felbukkanása, erős kezdeti teljesítményével és közösségvezérelt megközelítésével jól példázza az új altcoinok azon lehetőségét, hogy megragadják a piac figyelmét, különösen a fellendülőben lévő alkalmi játékszektoron belül.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!