Két új brazil irodát is nyit a Binance

-

A tőzsde elmondta, hogy több mint 150 alkalmazottja van a brazíliai részlegben, és úgy tűnik, hogy jó viszonyban van a helyi kormánnyal és a szabályozó hatóságokkal.

A Changpeng „CZ” Zhao vezette Binance két irodát nyitott Brazíliában, mivel a cég az ország feltörekvő kriptopiacán a jelentések szerint több mint 34,5 millió felhasználó van, akik potenciális Binance ügyfelek lehetnek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az új irodák São Paulóban és Rio de Janeiróban találhatók.

„A tőzsde a brazil szabályozási környezetnek teljes mértékben megfelelve működik, és hisz abban, hogy a szabályozás az egyetlen módja annak, hogy a digitális eszközipar növekedjen és elérje a nagyközönséget. Így tudjuk lehetővé tenni, hogy minél többen élvezhessék a kriptovaluták és a blokklánc nyújtotta előnyöket.”

A Binance közölte, hogy CZ a márciusi első látogatása óta dolgozik a brazil terjeszkedésen, a cég azóta megduplázta az országra összpontosító csapatának méretét.

Szeptemberben a Binance egy sor kripto- és blokklánc workshopot is tartott a brazil és argentin bűnüldöző szervek számára, hogy segítse őket a kriptobűnözés felismerésében és leküzdésében.

Ez arra utal, hogy tisztességes kapcsolatot tarthat fenn a latin-amerikai szabályozókkal.

A vállalat fokozta a hatóságokkal való együttműködésre való összpontosítást, miután 2021-ben több kormányzati ügynökség is vizsgálatokat kezdeményezett a tőzsde ügyeiben.

Brazília a további növekedés szempontjából elsődleges piacnak tűnik, a Chainalysis blokklánc-kutató cég nemrég a hetedik helyre sorolta az országot a 2022-es globális kriptopiaci helyzetről szóló jelentésben.

A cég Brazíliát mindössze két hellyel az Egyesült Államok mögött és öt hellyel latin-amerikai társa, Argentína előtt rangsorolta.

Binance terjeszkedés

A Binance hétfőn azt is bejelentette, hogy globális bűnüldözési képzési programja részeként együttműködési megállapodást írt alá a kazahsztáni Pénzügyi Ellenőrzési Ügynökséggel.

A szándéknyilatkozat értelmében a Binance együtt dolgozik a helyi kormányzattal annak érdekében, hogy segítsen azonosítani és blokkolni az illegálisan szerzett és a bűnözésből származó bevételek tisztára mosására és a terrorizmus finanszírozására használt digitális eszközöket.

Szeptember 29-én a Binance azt is bejelentette, hogy regisztrált az új-zélandi Üzleti, Innovációs és Foglalkoztatási Minisztériubnál, és helyi irodákat nyitott az országban.

„Új-Zéland egy izgalmas piac a fintech innováció erős múltjával” – mondta CZ.

Olvastad már? Az FTX tőzsde felvásárolná a csődbe ment Celsius eszközállományát

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Megsínylette a Solana a kriptopiaci zuhanást

A SOL token árfolyama 11%-ot esett a hétvégén, és a derivatíva-piacon ez hatalmas zuhanáshoz vezetett. A határidős kötések tömegével likvidálódtak, és egyetlen nap leforgása alatt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!