Készülj fel a Bitcoin feleződésére: A legmegfelelőbb kriptodevizákat megvenni, mielőtt túl késő lenne

-


Vendégbejegyzés


A közelgő Bitcoin feleződés jelentős pillanatot jelent a kriptopénzpiac számára.

A múltban bebizonyosodott, hogy az ilyen események gyakran vezetnek jelentős emelkedő trendekhez.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetők keresik a legjobb kriptodevizákat, amelyekből tőkét kovácsolhatnak, mielőtt eljön a pillanat.

Ez a cikk hatékony stratégiákon keresztül vezeti végig az olvasókat a közelgő feleződésre, és kiemeli azokat az ígéretes kriptodevizákat, amelyek jelentős nyereséget hozhatnak.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég lenyűgöző debütálásával hullámokat vert a kriptovilágban, hiszen néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze.

bitcoin

Sok ügyes befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking általi kamatszerzés lehetőségét.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások induló platformjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

A Solana erős rallyja volatilitás és kiegyensúlyozott előrejelzés közepette

A Solana az utóbbi időben jelentős árfolyam-ingadozásokat tapasztalt: az 1 hetes, közel 11,82%-os csökkenés ellentétben áll az elmúlt egy hónap 23,16%-os emelkedésével és az elmúlt 6 hónap lenyűgöző, 707,55%-os emelkedésével.

A SOL jelenleg 163,53 és 200,02 dollár között kereskedik. Az árfolyam vegyes mintázat szerint mozog, mind felfelé, mind lefelé irányuló lendülettel, ami az impulzív mozgások és a korrekciós fázisok közötti egyensúlyt jelzi.

A SOL jövőjét illetően a coin közvetlen ellenállással néz szembe a 220,5 dollárnál, és egy erősebb akadállyal a 256 dollárnál. Ha a vételi érdeklődés megélénkül, a SOL tesztelheti és esetleg áttörheti ezeket a szinteket.

A másik oldalon, ha az eladók uralják a piacot, az érme a 147,52 dolláros vagy akár a 111,03 dolláros támaszszintek felé eshet.

A jelenlegi -0,533-as MACD-szintet figyelembe véve a piaci hangulat bizonytalanságra utal, míg az 52,04-es RSI azt sugallja, hogy a SOL nem túlvásárolt vagy túladott, ami mindkét irányban mozgástérre utal.

A NEAR protokoll árelemzés és előrejelzés

A NEAR jelenlegi árfolyama 6,11 és 7,61 dollár között mozog. Az elmúlt héten a NEAR árfolyama enyhén, 1,38%-kal csökkent.

Az elmúlt egy hónap azonban sokkal jobb teljesítményt mutat, 25,06%-os emelkedéssel.

Fél évre visszanézve a NEAR jelentős ugrást hajtott végre, az árfolyam 590%-kal ugrott meg. Az árak pillanatnyilag mind a 10 napos, mind a 100 napos mozgóátlag felett vannak, ami pozitív lendületre utal.

Úgy tűnik, hogy a NEAR összességében impulzív mozgásban van, az árfolyam rövid és középtávon emelkedik.

A NEAR rövid távú jövője ígéretesnek tűnik, mivel az 5,31 dolláros támasz védelmet nyújt az azonnali esés ellen.

Habár a 3,81 dolláros második támaszszintre való süllyedés jelenleg valószínűtlennek tűnik. A felfelé irányuló potenciálnak a 8,30 dollár körül, majd a 9,80 dollárnál van határa, amelyet a NEAR megpróbál majd tesztelni.

A coin fejlődése a befektetői bizalomra utal, mégis a piac kiszámíthatatlan kimenetelű eseményekkel néz szembe.

A Polkadot jelenlegi mozgása és árfolyam-előrejelzés

A Polkadot (DOT) az elmúlt hat hónapban jelentős növekedést ért el, 128,61%-ot emelkedett.

Az utóbbi időben azonban az érme visszaesésekkel szembesült: egy hét alatt 9,74%-kal esett, az elmúlt hónapban pedig 18,29%-kal csökkent.

Jelenleg az árfolyam 7,94 és 9,61 dollár között ingadozik. A mutatók arra utalnak, hogy a DOT árfolyammozgása inkább a korrekciós oldalon van a korábbi nyereségek után.

Ha a DOT fenntartja a pozitív lendületet, amely a hat hónapos tüskét hajtotta, akkor a 10,52 dolláros legközelebbi ellenállást tesztelheti, vagy akár a 12,19 dolláros második ellenállást is megcélozhatja.

Mégis, ha a jelenlegi korrekciós mintázat fennmarad, a DOT a legközelebbi 7,18 dolláros támaszszint felé, vagy esetleg 5,51 dollárig eshet.

Avalanche árelőrejelzés: Az optimizmus és az óvatosság egyensúlya

Az Avalanche, vagy AVAX, a jelenlegi árakat 44,15 és 54,34 dollár között látja. Az elmúlt héten az árfolyam 9,34%-kal esett, míg az elmúlt egy hónap alatt 14,88%-os emelkedés tapasztalható.

Az AVAX hat hónap alatt 414,87%-kal emelkedett. Az ár vegyes magatartást mutat, a közelmúltbeli merülések korrekciós fázisra utalnak, azonban az általános trend jelentősen felfelé mutat, ami korábbi impulzív erőt jelez.

Az AVAX előretekintve az 59,34 dolláros legközelebbi ellenállás felé emelkedhet, sőt a 69,53 dolláros második ellenállás felé is, ha a bullish trend visszatér.

Az optimizmust alátámasztja a masszív hathavi nyereség. Ugyanakkor óvatosságra int, mivel a piac kiszámíthatatlan lehet.

Az AVAX tesztelheti a 38,96 vagy 28,77 dolláros támaszszinteket is, különösen, ha a jelenlegi piaci körülmények további korrekciókat okoznak.

Következtetés

A Bitcoin közelgő feleződése jelentős esemény, amely gyakran vált ki piaci izgalmakat.

Bár az olyan bevált érmék, mint a SOL, a NEAR, a DOT és az AVAX nem biztos, hogy azonnali nyereséget tapasztalnak, szilárd alapjaik miatt továbbra is erős választások maradnak.

A BlastUP azonban kiemelkedik, mivel a legnagyobb potenciállal rendelkezik a rövid távú növekedés szempontjából.

A Blast meggyőző koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja figyelemre méltó teljesítményt ígér.

A nagy potenciált kereső befektetőknek a BlastUP-ot is be kell vonniuk stratégiájukba, mielőtt túl késő lenne.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!