Kedvező árú kriptok, amelyek segíthetnek nyugdíjba vonulni a 2024-es évben

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacot 2024-ben dinamikus és stratégiai jellegű környezet jellemzi, különösen az altcoin szektorban.

A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) továbbra is vezetik a piacot, megalapozva egy szélesebb körű bikafutást.

Az igazi izgalom azonban az altcoin-piacban rejlik, ahol a kiválasztott tokenek várhatóan aszimmetrikus hozamokat fognak hozni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Idén a hangsúly a kiválasztott, erős fundamentumokkal és egyedi értékkel rendelkező altcoinokon van, ami eltérést jelent a 2020/2021-es széleskörű piaci hullámzástól.

A jelenlegi alt-szezon kettéágazónak tűnik, néhány altcoinban jelentős növekedési potenciál rejlik, míg mások nem teljesítenek olyan jól.

A befektetőknek megfontolt megközelítésre van szükségük, és a stratégiai kiválasztást kell előnyben részesíteniük a trendekkel vagy a közösségi média hype-okkal szemben.

Ebben az összefüggésben több projekt is potenciális jelöltként merül fel az altcoin-piacon lehetőségeket kereső kriptorajongók számára.

Ezek a viszonylag olcsónak tartott tokenek jelentős növekedési potenciált kínálhatnak. Ha korábban szeretnél nyugdíjba vonulni, a legjobb választás lehet, ha már ma megragadod ezeket a lehetőségeket.

Olvasd tovább, hogy felfedezd ezeknek a feltörekvő versenyzőknek a hasznosságát, egyedi jellemzőit és növekedési potenciálját.

ScapesMania: Csatlakozz a kihagyhatatlan utazáshoz

A ScapesMania februárban záruló elővásárlása lehet a jegyed egy izgalmas utazásra.

A projekt a főbb tőzsdéken való induláshoz készül, utalva a korai alkalmazók potenciális holdudvarára.

A visszavásárlástól és az égetéstől kezdve a jövedelmező staking lehetőségekig a tulajdonosok közössége akár +102%-os bónuszokat is nyerhet.

Ez nem csak egy újabb múló mém érme, a ScapesMania hasznosságát hosszú távú sikerre tervezték.

A ScapesMania stratégiailag hidat képez a Web2 és a Web3 világa között, és mind az alkalmi játékosokat, mind a kriptórajongókat kiszolgálja.

A játékosok a kriptok összetettségének gondjai nélkül merülnek bele a magával ragadó játékba, míg a tulajdonosok a virtuális ujjukat sem mozdítva profitálnak az ökoszisztémából.

kripto

Okok, amiért érdemes hinni a ScapesMania felemelkedésében

Fedezze fel a legfontosabb okokat, amelyek miatt a ScapesMania szárnyalni fog:

  • Virágzó játékipari jelenlét: A 376 milliárd dolláros robusztus szerencsejáték-iparban tevékenykedő ScapesMania hatalmas növekedési potenciált használ ki.
  • Láthatóság és likviditás: A ScapesMania már szerepel a főbb nyomon követési platformokon, és készül a kulcsfontosságú tőzsdéken való bevezetésre, ami biztosítja a nagyobb láthatóságot és likviditást.
  • Széleskörű közönség elérése: Az erős tokenhasznosíthatósággal a ScapesMania ellenállónak bizonyul a piaci ingadozásokkal szemben, és széles közönséget szólít meg.
  • Előértékesítési árelőny: A jelenlegi 0,008182 dolláros tokenenkénti áron a korai elfogadók a bevezetés után jövedelmező hozamokat érhetnek el.
  • Közösségi lendület: Az izgalom kézzelfogható, hiszen már több mint 5 100 000 dollár gyűlt össze. Ne maradjon le a pezsgésről!

>>> Igényelje az elővásárlási kedvezményt – Utolsó esély, cselekedj most! <<<

Cselekedj gyorsan – az idő a legfontosabb!

Cselekedj most, hogy kedvezményes áron biztosítsd a ScapesMania tokeneket. Mivel az előértékesítés a végéhez közeledik, ragadja meg az utolsó lehetőséget, hogy kedvező feltételekkel csatlakozzon a ScapesManiához.

kripto

Csatlakozzon a ScapesMania-hoz, és nyissa meg a még nagyobb nyereség lehetőségét az IVL581 kóddal!

Szerezzen több ScapesMania zsetont ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a jelentős 10%-os bónusznak.

Az ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Írja be az IVL581 kódot egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárol a weboldal tagsági területén.

Ondo (ONDO): A DeFi terület új szereplője

Az Ondo Finance, egy decentralizált pénzügyi (DeFi) protokoll, 2024. január 18-án indította el az Ondo (ONDO) tokenjét.

A token 0,10 dolláron debütált, és gyors emelkedésnek indult 0,30 dollárig, mielőtt visszaesést tapasztalt volna. Az Ondo Finance 40%-os globális piaci részesedéssel rendelkezik a tokenizált Real World Assets (RWA) piacon, olyan kulcsfontosságú termékekkel, mint az OUSG, OMMF és USDY.

A vállalat közelmúltbeli terjeszkedése az APAC-régióban, valamint a tokenizált eszközök innovatív megközelítése hozzájárult a növekvő piaci jelenléthez.

A token árfolyamának története a bevezetés után jelentős emelkedést, majd enyhe visszaesést mutat, ami egy volatilis, de ígéretes kezdetet jelez.

Az Ondo (ONDO) jövőbeli árfolyamára vonatkozó előrejelzések 2024-re 0,53 és 1,80 dollár között mozognak, 2030-ra pedig akár 3,84 dollárig is eljuthatnak.

Az olyan tényezők, mint a DeFi piac növekedése, az intézményi befektetők általi elfogadás, valamint az Ondo csapatának sikere a projekt marketingjében és népszerűsítésében pozitívan befolyásolhatják az Ondo (ONDO) árát.

A kriptopénzpiac volatilitása és a lehetséges szabályozási fejlemények azonban kihívást jelentenek a jövőbeli növekedés szempontjából.

Pyth Network (PYTH): A piaci adatok forradalmasítása a blokkláncon

A 2023 novemberében indított Pyth Network egy áraggregátor orákulum, amelynek piaci kapitalizációja körülbelül 540 millió dollár.

A Pyth Network (PYTH) token azzal az egyedülálló megközelítésével hívta fel magára a figyelmet, hogy piaci adatokat szolgáltat közvetlenül a kereskedőktől és a tőzsdékről.

A platform közelmúltbeli airdropja és integrációi a főbb blokkláncokkal növelték a platform láthatóságát a kriptotérben.

A bevezetése óta a token volatilitást tapasztalt, az eddigi legmagasabb értéke 0,6544 dollár volt, a legalacsonyabb pedig 0,2289 dollár.

A Pyth Network (PYTH) piaci kapitalizációja a 104. legnagyobb kriptopénz.

A Pyth Network (PYTH) árfolyam-előrejelzései 2024-re 0,70 és 0,85 dollár között mozognak, 2030-ra pedig akár 4,67 dollárig is emelkedhetnek.

Az olyan tényezők, mint a Pyth oracle szolgáltatásainak növekvő elfogadása, a hálózati integrációk és a DeFi piac növekedése, növelhetik a Pyth Network (PYTH) iránti keresletet.

Ugyanakkor a más oracle-hálózatok által támasztott verseny és a piaci volatilitás továbbra is kihívást jelent a hosszú távú siker szempontjából.

AltLayer (ALT): A növekvő csillag az Ethereum skálázási megoldásokban

Az AltLayer (ALT), a rollupok és skálázási megoldások telepítésére szolgáló decentralizált protokoll, ALT tokenjének ára 30%-kal ugrott meg egy airdropot és BNB listázást követően.

A token 0,3452 dolláron kereskedik 380 millió dolláros piaci tőkeértékkel.

Az AltLayer (ALT) innovatív „rollups-as-a-service” funkciója és az olyan hálózatokkal való kompatibilitása, mint az Arbitrum, Optimism és Polygon, az Ethereum skálázásának egyik kulcsszereplőjévé tette.

Az AltLayer (ALT) token a bevezetése óta erős rallyt élt meg, az elmúlt 24 órában 8%-os emelkedést mutatott, a heti grafikonokon pedig 28%-os emelkedést.

A token teljesítménye az AltLayer (ALT) technológiája és piaci potenciálja iránti növekvő befektetői érdeklődést és bizalmat tükrözi.

A token közelmúltbeli teljesítménye és az Ethereum skálázási megoldások iránti növekvő kereslet pozitív kilátásokat sugall.

Az AltLayer (ALT) jövőjét befolyásoló kulcsfontosságú tényezők közé tartozik a rollup technológiájának elfogadása, a stratégiai partnerségek és az Ethereum ökoszisztéma általános növekedése.

Ugyanakkor az olyan kihívások, mint a más skálázási megoldások által támasztott verseny és a piaci volatilitás befolyásolhatják a pályáját.

Következtetés

A kriptopiac 2024-ben egy lehetőségekben gazdag környezetet mutat, különösen az altcoin szektorban.

A Bitcoin és az Ethereum dominanciája közepette az altcoinok egy kiválasztott, jelenleg megfizethető árú csoportja potenciális befektetési lehetőségként emelkedik ki.

Különösen a ScapesMania tűnik ki erős gyakorlatiasságával, szilárd fundamentumaival és lenyűgöző előértékesítési számaival.

Tekintettel a várható folyamatos sikerre, a ScapesMania felkarolása most egy kifizetődő befektetés lehet.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!